ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Rusă mediu de soluţionare aAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

O formă de comunităţi durabile sunt ecovillage. În ele ideea de ecologizare de decontare şi stilul de viaţă sunt cele mai mari de realizare. În Occident, mişcarea pentru crearea de ecovillage a început în anii 60 - 70 de ani, ca parte a mişcărilor sociale noi bazate pe valorile societăţii postindustriale. Mişcarea pentru crearea de ecovillage în Europa şi în Statele Unite a fost o încercare de a găsi o alternativă la societatea de consum existente în masă, ca răspuns la problemele de mediu generate de societatea modernă.

În Rusia, iniţiativa de a stabili ecovillage au început să apară la sfârşitul anilor '80 - începutul anilor 90-e. Şi ecovillage apărut pentru prima dată deja în anii 90. În centrul mişcării ruse pentru crearea de ecovillage, de asemenea, pe idei de mediu, de conştientizare a crizei ecologice care a cuprins planeta. Cu toate acestea, diferă semnificativ de mişcări similare în Occident în mare măsură ca o reacţie la-economice şi ideologice a crizei socio în statul rus.

Scurtă descriere a ecovillage ca, aplicabile la astfel de ruşi şi ecovillage de Vest, este după cum urmează. Ecovillage poate consta în una sau mai multe aşezări. Ca regulă generală, este organizat de fostul urbane locuitorii din zonele rurale, uneori aproape de ariile de protecţie specială naturale. În ecovillage practicat tehnologii prietenoase mediului şi prietenos mod de viaţă ecologic. În ecovillage ar trebui să abordeze problemele cu care se confruntă multe omul modern. Acest lucru este utilizat în agricultură numai în agricultura ecologică, adică nu utilizează îngrăşăminte chimice şi controlul dăunătorilor, precum şi benigne diferite metode de cultivare, crescând fertilitatea natural. Acest lucru, precum şi utilizarea de surse alternative de energie, cum ar fi panouri solare, eoliene, hidro, etc Acest construirea de case pentru a se potrivi reduce povara asupra mediului.

/ Articles/rus_ecoset/press2.jpg
În ecovillage eforturi pentru a stabili un sistem pentru menţinerea echilibrului ecologic în locurile de reşedinţă şi activitatea umană, de restaurare a mediului de viaţă. Cele mai multe dintre ecovillage urmăreşte să creeze un sistem de auto-suficienţă maxim, în special alimente. În plus, ecovillage pune un mare accent pe educaţie şi educaţie a copiilor şi a adulţilor, problemele de sănătate, a crea un mediu socio-cultural, oferind dezvoltare spirituală şi împlinirea personală.
Caracteristicile ecovillage, având în vedere mai sus, desigur, este un fel de descriere perfecta a solicitat printr-o acţiune reală şi stabileşte ecovillage.

În general, mişcarea ecovillage - este parte a miscarii de mediu din Rusia. În ultimii trei ani a venit o discuţie de e-mailing "eco-echilibru şi electronice, în care alte discuţii diverse aspecte de creare şi funcţionare a Ecovillage, tehnologiile alternative, energie şi alte probleme. Prin eforturile unui newsletter moderator "eco-echilibru" a fost creat directorul şi iniţiative ecovillage pentru stabilirea lor în Rusia (Catalogul aşezări alternative, 2002). Pe baza datelor colectate în acest director, precum şi studiile efectuate de personalul Centrului Independent de Cercetare Sociala, se poate spune că în Rusia există în prezent mai mult de 20 Ecovillage în diferite regiuni ale Rusiei - din Republica Karelia la vest, la Primomarginea rskogo în Extremul Orient. Numărul de participanţi Ecovillage variază, de asemenea, de la câţiva oameni la câteva mii, la fel ca în ecovillage "Tibercul.

În plus, fiind dezvoltat în jurul cincizeci de iniţiative pentru a crea Ecovillage. De obicei, aceste iniţiative au format nucleul de ekoposelentsev viitoare, există programe şi planuri de dezvoltare ecovillage, ia terenului, au început, uneori, de constructii, dar sa mutat de la oraş la eco-decontare nu a avut încă loc. De asemenea, există multe iniţiative care există la nivelul grupurilor urbane încearcă să creeze eco-decontare, numărul unor astfel de iniţiative este greu de evaluat.


În prezent, Rusia ecovillage diferă nu doar prin numărul de participanţi, dar şi la ideile care stau la baza creării lor, precum şi gradul de implementare a practicilor ecologice şi tehnologii, care sunt menţionate mai sus. Printre ecovillage rus este spirituală şi comunităţile religioase, acestea includ în primul rând de decontare ekonoosfernoe "Tibercul" în regiunea Krasnoiarsk, Grishino în regiunea Leningrad. Există idei ecovillage orientate spre a eticii de mediu şi stil de viaţă ecologic, restaurarea mediului natural, cum ar fi serviciile de restaurare a mediului în regiunea Kaluga, eco-decontare în apropiere de satul Chuguevka în Primorsky Krai.

Există ecovillage care se concentrează pe probleme sociale, de exemplu, "Kitezh" în regiunea Kaluga este eco-decontare, în care viaţa de familie cu copii de plasament si toate ecovillage viaţă organizate în vederea adaptării, creşterea şi educarea acestor copii. Cele mai multe dintre ecovillage rus existente cuprind până la câteva zeci de persoane în diferite grade, combina toate caracteristicile de mai sus.

În plus, în ultimii ani cea mai rapidă dezvoltare libera ecovillage pentru a crea bazat pe ideea de a trăi în mosia familiei. Prin definiţie, această mişcare de eco-decontare (decontare de familie) - un oraş în care fiecare familie va trăi în imobiliare proprii lor de familie. O astfel de eco-decontare va fi o zona cu case situate pe ei ancestrale, necesare infrastructura, facilităţile şi zonele comune - şcoli, centru de afaceri, facilităţi sportive, instituţii culturale, parcuri, structurile economice, etc Ecovillages ar trebui să aibă statutelor proprii, care interzic prejudicii naturii, ca rezultat al oricărei activităţi, aderarea la estetica generală a aşezărilor, cateva reguli interne, etc

Oamenii sunt incepand de a crea eco-decontare, pentru a muta acolo permanent, imediat, cu care se confruntă cu trei probleme-cheie. În primul rând, este imposibil de a face bani la faţa locului pentru plata impozitelor, împreună cu imposibilitatea de familie completă de sine stătătoare produse esenţiale, ustensile de uz casnic şi cultură, pe baza de familie la nivel local şi măiestrie. În al doilea rând, este imposibil pentru copii să primească educaţie de calitate şi alte familiare "urbane" de servicii, care oferă ample oportunităţi sociale cu venituri mici. A treia problemă este de obicei lipsa de aceleaşi gusturi şi de bună vecinătate între săteni indigene care nu înţeleg motivaţia de migrare a locuitorii de la oraş la ţară. Privind modul în care ecovillage participanţii pot rezolva aceste probleme depinde de succesul de ecovillage.

În general, în prezent, mişcarea pentru crearea ecovillage ca o parte dinamică a miscarii ecologiste din Rusia se câştigă mai mult de suporteri în rândul populaţiei atinge nivelul de interacţiune cuautorităţile locale şi regionale, făcând încercări de a influenţa legislaţia regionale şi federale de a obţine statutul juridic şi de sprijin legislativ pentru dezvoltarea acestuia.


Luni, 12 februarie 2007
Vizualizări: 8673

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
1028
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
369
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
482
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
390