ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Rusia trebuie să devină un lider în furnizarea de apă potabilăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Rusia trebuie să devină un lider mondial în tratarea apei şi a aprovizionării cu apă potabilă, este în Rusia este necesară pentru a plasa International Water Agenţiei, a declarat preşedintele Dumei de Stat, Preşedinte al Comitetului de Organizare al Forumului Internaţional "apă curată", Boris Grazlov, la masa rotundă în RIA Novosti.

"Ideea că Rusia a desfăşurat agenţia de apă la nivel global - Cred că are dreptate. Că Rusia ar trebui să fie un lider în curăţenie, în materie de aprovizionare cu apă curată," - "Grizlov a declarat la o masă rotundă privind programul de" apă curată " şi a remarcat că agenţia consideră că această parte a structurii ONU.

El a adăugat că problema de a furniza apă curată este un drept fundamental în Rusia. La iniţiativa lui Rusia în ţară vor avea loc 11 douăzeci şi patru - 25 Forumului Internaţional "apă curată".

"Avem avizul unui expert că ruşii trece la utilizarea apei curate va creşte speranţa de viaţă de cinci-şapte ani" - a spus vorbitorul.

Obiectivele programului "Clean Water", pregătit de grupul de "Rusia Unită", adoptat de grupul de trei ani în urmă, sunt de a îmbunătăţi calitatea apei potabile furnizate pentru public, şi aducerea serviciilor de apa la un nivel care satisface nevoile vieţii umane.

Potrivit Grazlov, programul este gata de lansare în 2010, finanţarea acesteia în cursul anului este de 10 miliarde de ruble.

"Suntem gata să facă acest program a fost adoptat şi a devenit operaţională din 2010.. Conceptul a fost dezvoltat in ultimul an, a fost dezvoltat în guvern şi este deja pregătit un document pentru adoptarea de guvern prin decrete Există deja 606 regionale şi municipale programelor net "Apa, - presedinte al Dumei.

Grizlov a subliniat faptul că în prezent în Rusia-o situaţie dificilă de apă potabilă curată.

"In Rusia, aproximativ 40% din populaţie trăieşte în regiunile în care forţată să consume apă de calitate slabă,% volumul 90 din ape uzate (industriale), ţara nu este curăţată la nivel standard Acest. Aproximativ 60% din această sumă de poluare a asigura" o întreprindere de locuinţe comunale şi complexe. deşeuri menajere, "- a spus el, adăugând că Rusia a regiunilor în care jumătate din totalul bolilor declanşat consumul de apă contaminată.

"Aceasta include, de exemplu, Inguşetia. Există o situaţie foarte dificilă cu apa", - a spus Grizlov.

La rândul său, vice-preşedinte al Consiliului Federaţiei, şeful adjunct al comitetului de organizare a Forumului Internaţional "apă curată", Svetlana Orlova a spus că guvernul a discutat trei proiectelor de regulamente tehnice direct legate de punerea în aplicare a programului "apă curată".

"Discutaţi cu ministere şi departamente pentru mai mult de doi ani reglementări tehnice pentru apa imbuteliata, apa de la robinet şi canalizare iulie. Al IX-lea se întâlnesc în Ministerul Dezvoltării Economice pentru comentarii şi sugestii privind programul de" apă curată "- a spus ea.

Orlov, de asemenea, remarcat faptul că punerea în aplicare a programului "apă curată" este foarte important pentru industria agricolă a ţării.

"Lucrăm împreună cu Ministerul Agriculturii, luat în considerare toate propunerile sale pentru acest program. Suntem, de exemplu, să deţină un registru al tuturor surselor de apă (fântâni) din ţară. Am de gând să ia în considerare în mod serios problema de irigare a terenurilor agricole în program", - a spus ea .


Sursa de RIA Novosti

Miercuri, 01 iulie 2009
Vizualizări: 1470

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
259
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
112
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
157
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
96