Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/golod/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Sănătate — o foame de 20%.
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Sănătate — o foame de 20%.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Recent, unul dintre principalele subiecte de discuţie în Statele Unite rămâne problema de nutriţie adecvată. Este scris nici o coincidenţă: în conformitate cu statisticile, două treimi din locuitorii adulţi supraponderali sau obezi superputere de peste mări. În acelaşi timp, americanii au început să acorde mai multă atenţie la faptul că locuitorii din unele ţări de pe planetă capabilă de menţinerea subţire figura, şi nu este vorba de ţările sărace, unde oamenii sunt subnutriţi de sărăcie. De exemplu, nu au obiceiul de oameni grăsuţ din Japonia şi Franţa.

Acesta este de ce sunt americanii care călătoresc în străinătate pentru afaceri sau de agrement, a devenit interesat in bucataria de peste mări şi mâncăruri exotice, incercand sa dau seama cum preferinţele culinare poate ajuta sa scape de greutate lishego. Recent, oamenii de stiinta de la Universitatea din Pennsylvania efectuate pe obiectul de studiu speciale. Verificarea porţiuni dimensiunea de feluri de mâncare din lume, au gasit detalii interesante.

Se pare, francezul pentru o masa mâncat la 25% mai puţin decât media american. Francezii au tendinţa de a mânca de trei ori pe zi, spre deosebire de americani, care mănâncă mai mult în timpul cinei, şi mânca masa de prânz într-o grabă în fast-food, şi să treceţi de multe ori micul dejun.

Oamenii de stiinta au constatat de asemenea că în Japonia serveste masa volumul este mai mic decât în alte ţări dezvoltate. Interesant fapt: oamenii din Ţara Soarelui Rasare din Okinawa, în care lumea a speranţei de viaţă mai mare (vârsta medie 82), au un obicei din a opri din mancat atunci când au mâncat numai 80%, care este senzatia de foame la finalizarea aportul alimentar ar trebui să rămână.

În multe ţări, cetăţenii îşi păstrează greutatea normală datorită faptului că consumă mai multe legume, fructe şi condimente. Se pare, francezul pentru o masa de mâncat la 25% mai puţin decât media american. Francezii au tendinţa de a mânca de trei ori pe zi, spre deosebire de americani, care mănâncă mai mult în timpul cinei, şi mânca masa de prânz într-o grabă în fast-food, şi să treceţi de multe ori micul dejun.
Oamenii de ştiinţă, de 12 ani a existat 85000 femei, au descoperit ca cei care beau dieta de fructe şi legume, a scăzut cu 20% riscul de a dezvolta boli de inima.

Studiul a demonstrat că în Grecia, legume şi fasole sunt partea principală de mese, dar nu o garnitura pentru carne sau peşte. Şi o astfel de dieta contribuie la procesul normal de digestie. În ţări precum India, China, Thailanda, oamenii folosesc in dieta lor, o multime de condimente, care, după cum sa dovedit, foarte util pentru creier.

Una dintre principalele concluzii ale studiului sunt: dieta formatate corect poate reduce semnificativ riscul de cancer si boli cardiovasculare.
Potrivit oamenilor de ştiinţă, celulele creierului afectează benefic substanţă, curcumina, care este conţinută în plantele din familia ghimbir si face parte din condimentul "curry". În plus, oamenii de ştiinţă american care, în timpul celor 40 de zile a examinat 60 de pacienţi cu diabet zaharat de tip doi, a constatat că consumul de o jumătate de linguriţă de scorţişoară două ori pe zi reduce semnificativ de zahăr în sânge şi a colesterolului.

http://www.strana.ru
Miercuri, 19 septembrie 2007
Vizualizări: 4999

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
6
Atunci când procesul de producție este organizat corespunzător, fiind bazat pe echipamente și materii prime de calitate,...
23
Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
99
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
278