ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Santee daciceAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În domeniul de departe, departe, departe, departe în ţară a trăit o - nu deranja ... Aşa începe de multe intr-o poveste, care spune de primitive ori, creaturi din basme, fabrică al marii eroi din trecutul îndepărtat, în care de bună semenii luptându nemuritori Koshcheev care slujesc fidel Snake-dragon.

Când am citit în copilărie, aceste povestiri, si apoi ne-am citit-le pe toate în poveşti perceput, minunat invenţie fabulos care transporta bunatatea si frumusetea spirituala. Şi numai cu vârsta, având deja o mare cantitate destul de informaţii l-am găsit pentru mine atât de mult în basme nu sunt ficţiune, dar adevărul!

Dar, spre deliciul marelui, a supravieţuit nu povesti numai de popoare ale lumii, dar de asemenea, unele cărţi care strămoşii noştri au trimis la descendenţii lor, prin mii şi mii de ani, în care orice hartie, plastic sau orice artificială sau naturală alte materiale în mod inevitabil, ar deveni un praf . Ştiind acest lucru, strămoşii noştri au înregistrat mesaje de la distanţă descendenţilor acestora în cărţi, foi s-au făcut de aur! Numai în acest fel transmise prin milenii, informaţiile ar putea ajunge la noi.

Cartea de Aur de acest tip nu a fost făcut destul, şi acestea au fost ascunse în diferite părţi ale lumii în locuri secrete, că cel puţin una dintre aceste cărţi au fost capabili să "meargă" la descendenţi a destinatarului. Cele mai multe dintre aceste cărţi au fost găsite şi distruse funcţionari "Immortals, sociale paraziţi Koshcheev. Cu unele dintre ele au fost filmate de exemplare tipărite pe suporturi diferite, dar este farfurie de aur-coli de aceste cărţi, sunt reale, o dovadă irefutabilă a antichităţii şi autenticitatea informaţiilor conţinute în ele.

Fotografii din Pagini Aurii a uneia dintre aceste cărţi au fost făcute publice, publicate în reviste postate pe internet,. Deci, în România, în 1875, în timpul construcţiei clădirilor agricole la manastire, construita in secolul 17 pe site-ul vedice altare antice au fost găsite lângă patru plăci de aur cu scris vechi, care a devenit cunoscut sub numele de daci Santee am. român regelui Carol, a ordonat să se topească cele mai multe dintre aceste plăci în scopul de a umple gol cuferele sale, dar înainte de retopire, el a ordonat de a face copii exacte a topit aur duce plăci de pagini.

Datorită acestui fapt, au supravieţuit nu numai pentru a evita topirea plăcilor de aur, dar de asemenea, copii de plumb topit, oferind o imagine completă a ceea ce este conţinută în aceste plăci. Spun cercetatorii, Santa daco-ariană a înregistrat, în principal rune slave.

CENTIME
CENTIME
Încercările au fost făcute, specialisti in acest domeniu, de a traduce scrierile antice din plăci de aur. De traducere, a comentat: rune, care au fost scrise de Santi, se suprapun cu rune care a condus, în analiza runice literatura slavă, şi le-a numit pervorunami. Apoi, el a explicat sensul înregistrate pe Santa, limba moderna, prin intermediul "My pervoruny. Unele rune au fost obţinute prin scrisul automat (o lungă perioadă de timp, înainte de întâlnirea cu dacii Mos Craciun). Aceasta include numele zeilor şi a naşterii, aşa cum am înţeles ariene.

CENTIME
Desigur, el poate, şi nu ar trebui să fie scufundate în stare de euforie prematură şi o estimare mai robustă dacice găsi. Cu toate acestea, este sigur să spun că modul de a stoca informaţii pe plăci de metal, pe care mulţi istorici spun astăzi, într-adevăr a existat în trecut. De asemenea, este logic să se constate că scrisorile care pot discerne plăci, în parte, în conformitate cu rune slavo-ariană (Karuna), astfel cum acestea sunt similare cu cele greceşti şiEtrusc scris. Există unele asemănare cu simbolurile hieroglifice.

Totuşi, pentru concluziile finale ar trebui să fie mai detaliate şi mai aprofundată studiu de acest subiect important. Între timp, putem concluziona că foarte mulţi oameni care astăzi se considera ca nu sunt legate, au fost recent unit oamenii, cultura de viata in care putem fi mândri.

Ian Koreush, bazate pe Internet.

Sâmbătă, 17 mai 2008
Vizualizări: 9677

Citiţi de asemenea

La finele lunii aprilie, parlamentul a votat în primă lectură  proiectul de lege care prevede introducerea unui mor...
102
În Chișinău sînt tăiați mai puțini copaci sănătoși, dar această problemă încă există, deoarece Asociația ”Spații Verzi” ...
263
"Pădurea este mult mai mult decît vedem", spune omul de știință, ecologul Susan Simmard. Studierea pădurilor pe parcursu...
301
Tenul tânăr, indiferent de vârstă, este visul oricărei femei, dar și preocuparea nr. 1 în industria mondială a frumuseţi...
539