ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Sarcina şi aromateropiyaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/03aug07_aroma/big.jpg Toate revistele şi ziarele publică de conducere în mod regulat a materialelor de pe diverse efecte de uleiuri esenţiale asupra oamenilor. Desigur, prin inhalare de mirosuri placute poate avea efecte psihologice benefice, de a crea o buna dispozitie, armonie interioara, de pace a mintii, a ne proteja de răceli şi a atenua multe maladii. Şi tocmai aceste caracteristici aromoterapie sunt relevante în special într-o perioadă de sarcină.

O femeie aşteaptă un copil este foarte sensibil şi emoţional datorită unor modificări hormonale şi de restructurare a organismului. Există temeri, anxietate, există diferite probleme de sănătate. Cel mai adesea, aceasta durere de spate, constipaţie, greaţă, varice, picioare umflate, insomnie. Cele mai multe dintre aceste probleme răspunde bine la aromoterapie. NU!
Orice tratament în timpul sarcinii ar trebui să fie în siguranţă, atât pentru mamă şi copil. Dar asta este ceva de genul, din nou, sunt în aşteptare pentru noi şi tot felul de surprize. Informaţii despre riscul de un grup de medicamente, plante medicinale şi uleiuri esenţiale sunt rare şi adesea contradictorii. În principiu, orice medicament în anumite circumstanţe, pot constitui o ameninţare pentru făt, ca urmare a vulnerabilităţii ridicate de celule imature, tesuturi si organe ale copilului nenăscut şi caracteristicile a placentei. Prin urmare, orice numire a femeilor gravide ar trebui să fie precaut şi atent.

Profesor de Medicină, aromatherapist Dietrich Vabner, la simpozionul internaţional "Dialogul cu arome, a avut loc la München în 1996, în raportul său indicat (embriotropnom efecte negative asupra fătului, până la moartea sa) a uleiurilor de următoarele:

Pelin / ARTEMISIA absinthium
Ruta / Ruta graveolens
Busuiocul cerbilor (pulegievaya) / Menta pulegium
Artemisia vulgaris (pelin) / vulgaris ARTEMISIA
TUI / Thuja occidentalis
Isop / Hyssopus officinalis
Salvia officinalis Salvia officinalis
Ghimpat (kovshikovaya, Kolosova) lavandă / stoechas Lavandula

Acest ulei cu un conţinut ridicat de cetone (în principal: Tujon, Pulegone, camfor, pinokamfen) din compoziţia sa. O cetone, în plus, au activităţii hormonale şi poate stimula sângerare uterin. Fenoli - au o immunostimulant puternic, diuretice şi hepathropic (toxice pentru ficat) de activitate, de asemenea, sunt periculoase in timpul sarcinii, precum si aldehide - irita puternic mucoasele şi care influenţează în mod activ la nivelul sistemului nervos. De asemenea, astăzi, a studiat în mod activ activităţii hormonale şi alte componente ale EM, care pot perturba echilibrul hormonal şi să conducă la o predominanţă de estrogen, care cu siguranţă nu pot influenţa asupra fătului în timpul sarcinii şi în curs de dezvoltare în general.

Vorbind mai precis, uterotonic (ton creşteri ale uterului) actele care ameninţă cursul sarcinii, în special în primul trimestru sale, au uleiuri cum ar fi:
busuioc, ienupăr, smirnă, salvie de toate tipurile, toate tipurile de margarete, cimbru, şi în doze mari, chiar si levantica si ghimbir.

Uleiul de ienupăr, pe langa cele de mai sus, are o influenţă puternică asupra rinichilor (care afectează în principal mingi), ceea ce duce la excluderea din lista de utilizarea permisă, pe tot parcursul sarcinii.
ANIS, toate tipurile de pelin, toate salvie, fenicul, hamei, coada soricelului, iar alţii - de ulei estrogenoaktivnye.

Gradul de efecte toxice depinde de metoda de aplicare a EM. Cele mai periculoase - oral, asa ca in timpul sarcinii ore de EM în interzis (şi în orice alt caz, nu se recomandă). Risc de toxicitate este redus în secvenţa următoare:, vaginale, piele rectale, nazale.

Desigur, există o listă de uleiuri care pot fi folosite în timpul sarciniisitometry, dar fiecare dintre ele necesită o discuţie separată, ca întotdeauna, există unele, dar despre care vom vorbi în clasă. Şi atunci când acestea sunt utilizate nu pot fi sigur de aplicaţii de siguranţă absolută, o evaluare a impactului asupra fructelor de multe dintre uleiurile esenţiale nu a fost niciodată. Aceasta, cu toate acestea, este plină cu mari dificultăţi - ceea ce o femeie gravidă în mod voluntar este de acord să efectueze ei înşişi şi pentru copiii lor, astfel de studii, informaţii obţinute în experimentele pe animale, nu oferă o garanţie sută la sută, şi în afară de o listă de EM este foarte mare şi verificarea influenţă asupra corpului de fiecare, problema fezabil.

În selectarea petrolului ar trebui să fie atent şi să se simtă femeie foarte gravidă. Dacă pentru orice mărturie a recomandat, de exemplu, ulei de lavandă, şi că miros a făcut-o de rău, atunci este şi se aplică nu este necesar. Organismului în sine semnale de pericol de respingere a mirosului. Deşi, dacă încasările sarcinii, fara complicatii, mama insarcinate în formă bună şi aproape sănătos, este puţin probabil că uleiurile esenţiale au fost orice ameninţare de sarcină. Dar încă mai bine să fie prudente, în special cei care au avut avorturi spontane sau ameninţate de sănătate a mamei. În acest caz, nevoie de consiliere de la un aromatherapist calificat (care, în ţara noastră, de unităţi) şi supravegherea permanentă a medicului, sau non-utilizarea de aromoterapie.

Acordaţi atenţie şi faptul că în timpul sarcinii, pielea devine mai sensibilă şi, prin urmare, greu de anticipat reacţia ei. Schimbarea de atitudine miros - ele pot provoca greata. Prin urmare, dacă vom folosi uleiuri esentiale (EM), trebuie să utilizaţi un număr mai mic de picături decât de obicei, recomandată, şi a scurta durata de utilizare sau creşte în mod semnificativ intervalele de timp dintre tratamente. Această regulă se referă în primul rând la aplicarea de uleiuri de contact (baie, masaj şi wrap), dar să spun că utilizarea arzător şi cu atât mai mult, o inhalare avea doar un efect psihologic, ar fi absolut incorect. Repartizarea uniformă a componentelor volatile de EM în concentraţii scăzute în aer asigură penetrarea adânc în sistemul respirator, în cazul în care pătrund prin structura membranei lipide, intra in sange si tesuturi, care influenţează în mod natural organismului ca un întreg. Deşi, desigur, concentraţia de EM în aceste cazuri, este aproape de natural şi nu de obicei, nici un rău.

Când aromaterapia folosind în timpul sarcinii, aş dori să subliniez în special nu numai cantitativ, ci calitativ, de asemenea, compoziţia uleiurilor, care determină în primul rând eficacitatea şi lipsa de nocivitate a uleiurilor esenţiale.

uleiuri de înaltă calitate au un cost ridicat, care, din păcate, duce la un număr mare de falsuri. ulei de mai multe pot fi produse sintetic, şi ei vor fi complet identice cu un miros natural, dar nu are o activitate terapeutice, precum şi faptul că cele mai neplăcute, pentru a fi toxice. Uneori, există o diluţie de uleiuri esenţiale cu alcool etilic sau uleiuri grase, ceea ce conduce la o scădere a efectului terapeutic, în cazul de alcool, făcându-l mai agresive pentru piele. Pe de altă parte, aduce beneficii semnificative şi de producători şi vânzători, deoarece, de exemplu, adăugarea de doar 10% de alcool poate prelungi termenul de valabilitate al EM.

Calitatea şi impactul de contaminare cu ulei de sol, utilizarea pesticidelor şi a îngrăşămintelor; condiţiile improprii de creştere a materiilor prime, tratamentul săraci în formularea, sau aşa-called''bring până la standard''by adăugarea la componente naturale EM sintetice care au o alergie, sau chiar toxice acţiune, întrucât conţinute în aceste impurităţi sunt clorurate, de obicei, conexiuni. Şi care nu respectăenie condiţiile de depozitare, contacte frecvente cu oxigen, şi prea depozit pe termen lung în poziţia de a strica chiar ulei de cea mai buna calitate, care este, de asemenea, foarte rău. Din păcate, autenticitatea şi calitatea de ulei poate fi setat numai efectuarea unei analize cuprinzătoare şi costisitoare. Teste cu tiv picătură pe o foaie de hârtie, adesea menţionate în literatura de specialitate, pot afişa numai prezenţa în ele de uleiuri grase, alcool, sau de curăţare necorespunzătoare (pete de grăsime sau de miros, care rămân pe hârtie, în loc de invechit EM), şi nu falsificare adevărat.

Înainte de a utiliza orice fonduri aromoterapie necesare pentru a efectua un test de sensibilitate individuale de droguri, după ce au constatat informare a pacientului cu privire la prezenţa de orice tip de alergie, de intoleranţă la orice mirosuri şi pentru testul olfactiv. Apoi, după ce a primit aprobarea clientului, pentru a efectua un test de sensibilitate a pielii EM. Avertisment Semnele de intoleranţă la orice substanţă sunt exprimate nu erupţii cutanate numai, mâncărime şi roşeaţă a pielii, dar pantaloni, dificultăţi de respiraţie, astm atacuri, apariţia transpiraţie, puls rapid, tulburări de ritm cardiac, dureri de cap, ameţeli şi zgomotul din urechi (adică e. au raspiratornuyu, cardiace, cerebrale şi forma alergice), precum şi apariţia unor reacţii locale, exprimat strănut, hiperemie a pielii şi mucoaselor, apoase.

Dacă aţi găsit utilizarea de uleiuri esenţiale de ajutor şi plăcut, şi au determinarea de a folosi instalaţiile de aromoterapie în timpul sarcinii, trebuie să luaţi notă de mai multe lucruri. Ca majoritatea substanţelor care intră în organism, EM derivate din alocarea organelor, creând o povară suplimentară pe ele. În plus, rata de eliminare depinde de compoziţia de uleiuri, precum şi diferite organe, nu este acelaşi lucru. Pentru a facilita excreţia produselor metabolice, care este activat sub influenta EM, din organism, este recomandat să mărească volumul de lichid consumat. Cu excepţia, poate, de cazuri cu edem şi de alte probleme, care arată limitarea acestuia.
Este imposibil în una şi aceeaşi zi, masaj, masca pe parul tau, fa o baie, face lotiuni, etc cu EM. Alocaţi o singură procedură aroma de zi! Dacă aveţi nevoie de a utiliza metode diferite de aromoterapie, utilizează un număr minim de EM. Şi, bineînţeles, din timp în timp, lasa restul corpului de la EM cel puţin două săptămâni. Ei bine, probabil, camere aromatizante pot fi în fiecare zi. Dar trebuie remarcat faptul că în casa ta poate fi copiii şi persoanele în vârstă. Copiii analizorului olfactiv obosit mult mai rapid decât adulţii, în timp ce persoanele în vârstă pentru a proceselor de schimb sunt pe de altă parte, care ar trebui luate în considerare la stabilirea cuantumului de EM utilizate în activitatea de arzator.

Subiect de aromoterapie in obstetrica merită o discuţie separată. Deja în 1992, cu finanţare EOTA (Essential Oil Trade Association), Ethel Burns - o moaşă de Radcliffe Ioan Maternitatea din Oxford, care este, de asemenea, clinicieni, lector, iar medicii practicieni, cu un grup de moaşă interesate efectuate studii pilot privind utilizarea de aromoterapie în obstetrică practică în conformitate cu toate standardele metodologice necesare (1). Aceste studii au fost efectuate în termen de şase luni, iar rezultatele lor au fost publicate în septembrie 1992. Până în prezent, aproape 40% dintre femeile care dau naştere la aceasta clinica, un aromoterapie lunar alegerea ca fiind o metodă (2).

Aromaterapia este aplicată în mod activ în Germania. Şi că moaşele au fost acolo profesionişti primul medicale care au încorporate aromoterapie în programa de bază. Întrebări despre aromaterapie si homeopatie, sunt incluse în taxele de examinare pentru toate organizaţiile, formarea profesională a moaşelorîn Bavaria, în iulie 1993 (3)

Într-un studiu al tuturor obstetricieni licenţiaţi în Carolina de Nord (SUA), şi au existat 120 de persoane, a constatat că 82 din le recomanda pacientilor lor la diferite tipuri de medicina complementară şi alternativă în următoarele cazuri: greaţă, pentru a stimula munca, durere de relief de muncă, pentru a facilita disconfort postpartum, cu probleme cu lactaţie, etc Această aromă este recomandat în 32,9% cazuri, homeopatia în 30,5%, 19,5% în acupunctura si medicina naturista este un lider - 73,2% (4).
Cercetările efectuate OCHRAD (Oxford, Centrul de Sănătate de Cercetare şi Dezvoltare) s1990 la 1998, care a folosit 10 uleiuri esenţiale (EM), împreună cu ulei de bază pentru aplicarea la nivelul pielii şi prin inhalare, a arătat că utilizarea de aromoterapie are un ajutor semnificativ în eliminarea anxietăţii şi frică în rândul femeilor care dau naştere, consolidarea contractii uterine, precum şi dureri de relief la naştere. De cercetare a stabilit cu randament ridicat, de uleiuri esenţiale de muşeţel Roman şi salvie Clary în rolul de a facilita durere mijloace (5). Şi ca o consecinţă, aceasta a condus la o scădere a utilizării analgezicelor narcotice, în clinica, in perioada analizata, de la 6% la 0,2%! (6). Rezultatul a fost uimitor obţinute prin utilizarea tămâie, ca un amestec de lavandă şi de sine, cu scopul de a preveni sau de a scoate frica, isterie, anxietate şi de a stabili un ritm respiraţia normală. Doar 14% dintre femeile testate 8.058 constatat utilizarea de aromoterapie în timpul naşterii inutil (5).

Vreau să adăugaţi, de asemenea, că utilizarea de uleiuri aromatice direct in timpul nasterii are o tradiţie îndelungată. Hipocrate (4-5 lea î.Hr.), în scopul de a facilita procesul de generatoare, utilizate cu succes a crescut.
Din păcate, ţara noastră, în această chestiune în spatele Іпланеты всейІ cincisprezece ani. Şi cu privire la utilizarea autorizată de uleiuri esenţiale în timpul personalului medical naştere, în timp ce (sper că "pentru moment") nu poate fi vorba. DAR!
Vă puteţi ajuta. Cu nişte cunoştinţe şi având un set de uleiuri esenţiale de calitate / cm articol, "Pericol de siguranţă şi de uleiuri esenţiale în timpul sarcinii / le pot aplica cu succes în curs de pregătire pentru naştere, prima etapă a forţei de muncă (lupte) până când veţi avea la domiciliu, precum şi în perioada de dupa nastere, pentru a reveni la spital. Articol de pe la spital. Stiu destul de femei care au avut ocazia de a utiliza aromoterapie şi pe întreaga perioadă de detenţie într-un azil. Am folosit este adevărat, numai metoda de expunere prin inhalare (prenatale şi de familie. Unitatea a lucrat cu arzător clasice sau electrice), şi toate aceste femei au dat naştere la un contract de asigurare plătite cu un spital de maternitate, şi anume eligibile pentru confort suplimentar.

Review-uri au fost excelente, şi că este deosebit de plăcut, există un interes clar în obstetrică. Deci, - toate în puterea ta.

Şi dacă vă decideţi să dea naştere copilului ei acasă, atunci în acest caz, poate dezvălui întreaga gamă de efecte diverse de uleiuri esenţiale pe persoană, şi pot acţiona ca: un agent antiseptic, un analgezic, stimularea contractiilor uterine, sedativ, tonic şi rană substanţă de vindecare, femeie harmonizer la naştere spatiul inconjurator, va ghida forţele în evenimentele de cale, şi aşa mai departe.
Vreau doar să clarifice: acesta este cazul, daca stii ce sa faci.


Gimadeeva Irina
consultant metodist pentru aplicarea de uleiuri esenţiale http://www.magichild.ru

Vineri, 03 august 2007
Vizualizări: 5337

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
1032
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
374
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
483
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
397