ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

sare de masă — un drog şi antidepresivAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Aceasta este concluzia unei echipe de cercetători condus de Alan Kim Johnson de la Universitatea din Iowa. Psihologie şi fiziologie a susţine că sarea este foarte posibil să se compare cu aceste medicamente, şi explică de ce le absorbi mai necesar pentru a organismului nostru.

Consumul mediu de sare din lume este de 10 grame per persoană pe zi, cu mult peste recomandat 4.3 grame. Deşi cunoscut lung efectele negative ale excesului de sare (risc crescut de boli cardiovasculare, în special), persoanelor cu apetit mare consuma o varietate de mâncăruri care conţin doze mai mari de clorura de sodiu.

Este cunoscut faptul ca ionii de sodiu joacă un rol important în procesele fiziologice, în special, în homeostaziei celulare şi semnale de transmisie nervoase. Şi aceste ioni organismul devine cu clorură de sodiu. Viaţa are originea în ocean sărat, dar după intrarea în teren creaturi sunt încă nevoie de o sursă de sare. Şi animalele au învăţat să se uite pentru ea. Omul, printre altele. Dar de ce nu ne place să consume sare este mai mare decât norma?

specia noastra a evoluat in climatul cald din Africa, cercetătorii continua ideea lor. Pot privează organismul de sodiu. O sursă de sare departe de ocean au fost foarte limitate, în afară de strămoşii noştri au mancat cea mai mare parte dieta vegetariana. Prin urmare, modificările evolutive care ne-au ajutat să supravieţuiască: rinichi învăţat să reglementeze şi echilibrului hidro-electrolitic, pastrand organismul este atât de valoroasă de sodiu, şi limba învăţat să distingă de sare in dieta. În plus, pentru a stimula organismul pentru a căuta sare, natura a furnizat "strămoşii noştri conexiune între receptorii de sare în gură şi o zonă de agrement în creier.

Această relaţie ne-am moştenit de la primii oameni, cu toate că în lumea modernă, sare uşor disponibile pentru majoritatea populaţiei lumii şi au nevoie de un stimul - este plecat. Ca urmare, evoluţia a jucat o festă urâtă pe noi: noastre naturale (si normal) dependenţa de clorură de sodiu cu timpul într-o dependenta de droguri.

Multe persoane ştiu că sunt dăunătoare pentru a mânca prea mult de sare, dar le place acest tip de produse alimentare, precum şi feluri de mâncare cu conţinut scăzut de sare se pare prea plat şi fără gust. Nu este pofta de droguri? Simptom tipic este: o persoană care utilizează o substanţă, ştiind bine că dăunează sănătăţii completa.

"Acest lucru arată că pofta de sare poate fi asociată cu aceloraşi reţele neuronale din creier se coreleaza cu orice abuz de droguri şi diverse" - oameni de ştiinţă rezuma.


poselenia.ru o condiţie prealabilă pentru lady.mail.ru

Vineri, 22 mai 2009
Vizualizări: 3516

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
226
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
415
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
296
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
422