ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Şcoala din secolul XXI. «Un termina prost pentru a pre aruncată»Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Şcoala din secolul XXI. "Un termina prost pentru a pre aruncată" Nu poate fi

Pentru o săptămână, după întoarcerea din Tekosa, cred, doar că într-adevăr s-au dovedit a văzut ceea ce spun. "Nu se poate!" - Condamnarea luate în considerare toate - şi sceptici călit, idealişti şi sănătos. În plus, acesta din urmă a refuzat să creadă şi mai categoric, dacă nu chiar furie.

Cu toate acestea, am trăit în această imposibilitate de câteva zile să-l examineze în interiorul şi în afara, în zori de zi dimineaţa, şi la amiază sufocant, într-un apus de soare de aur şi amurgul albastru, ca şi în ochii mei şi ochii de locuitori multe şi foarte diferite ale oraşului de minune.

Mirage nu a dispărut şi nu sa stins, dar a jucat în schimb toate culorile noi şi părea, din nou, pe, minunat. Şi în fiecare zi începe cu faptul că "imposibil" pentru a îndeplini zambitoare, mereu cu amabilitate şi veselă.

Şi ce un idiot, sau lăsaţi şerpi din lume de zvon absurd că şcoala rusă Mihail Shchetinina tribale nu este altceva decât o sectă "totalitar", se ascund de la viaţa din spatele dealuri şi dolami, din lemn, într-un cerc vicios filosofie complicat? Pure primavara, creat de mana omului, în mijlocul unei naturii mutilate ale umanităţii - asta e ceea ce această şcoală. Zvonuri, barfe întrerupe răspândit deja în întreaga lume.

În sat mic din Tekos Kuban ţinute de asteptare şi venind în sala de aşteptare nu Shchetinina opri zori, ei aduc copiii, implorandu-mă să le ia.
In anuntul postat la intrarea în care nu primeşte şi nu este de aşteptat, să nu acorde atenţie. În spaţiul ipotetic simpla acumulate până în august, aproape 3,5 mii de cereri.

- Când am ajuns la Shchetinin - mi-a spus de la ceai otpaivaya rutier, un tânăr profesor de istorie, .. gay dolofan Bright-ochi - m-am gândit: Acesta este un miracol! Dar acum văd - nr. Este - de salvare! ...

Arca în pădure

Intelege ceva despre raid aici imposibilă. Du-te şi uită-te, cu ochii bulbucaţi şi gura deschisă. Şi ochii mei nu cred asta.
Uimirea greu de remarcat trecerea de la drum şi imediat: turn de piatră puternică trei etaje, ceva important de a se familiariza net diferite de vile de bogat noul nostru. Aceasta casa este palatul respira individualitatea şi de farmec, inspiratie liber (mai târziu înţeles - este construit, copii!).

Pe perete este o placa: "arhitect Andrew Shchetinin". Şi apoi, de asemenea, mai târziu, pentru a afla: Andrew - nepotul lui Mihail Petrovich, a studiat la şcoala lui, el înflorit puternic talent arhitectural. El a fost ucis intr-o noapte, a patruns in casa, unele antifurt - a fost ucis fara sens, în cazul în care credeţi că "acasă" versiune a instanţei de judecată, şi, poate, doar nu fără sens, dacă luăm în considerare orice os în gât de multe Shchetinin lui distracţii.

Poate este "idioţia vieţii rurale"? Shot - deşi nu în întregime corecte - în duşmanul său aparent? Sau oricine altcineva care are de castigat de viaţă sprijinul provincia Rusă într-o stare de imbecilitate fara speranta?
Andrew a reuşit să facă schiţe. Schetinintsy s-au aliniat pentru el un turn de culoare roşie. De obicei, oaspeţii nu spun această poveste. Aici pentru a vorbi despre strălucitoare, lumina luminii, ...

Trecut terasa-sufragerie, o tranziţie, mai mult de curte, prispa din fata ... Peste tot - în piatră, lemn, mozaic, vopsea - imprimat pe o căutare de frumusete. Una dintre formulele Shchetinina: "Artist - întotdeauna dreptate". "Eu nu aspira, nu va modifica" - a spus el, încă în construcţie. Şi capriciu copilăresc de inspiraţie undeva stropi pe peretele de toamna de aur, împrăştiate pe acoperisul de stele, flori înflorit pe podea ...

Şi toate - un fir de praf. Obligaţia de neobosit, aproape la fel de kazhdym trece, se spală şi ştergeţi trotuare, scari, parchet. De obicei, este şocant "turişti". În zadar! Nu este firesc pentru artistul grooming creatiei sale? Şi nu este firesc ca oamenii care sunt responsabile pentru menţinerea curăţeniei, sincer a pãstra it sus!

Acelaşi lucru este, de altfel, se poate spune despre obiceiurile locale de salut cu fiecare contor. Din vremuri a fost realizată în orice sat din Rusia. Este în oraşe avem ciocneau: Noi mergem acum de încântare la vederea regulile elementare. O altă problemă care a reuşit Shchetinin dintotdeauna această regulă în ochii copiilor. Potrivit lui, zicând: "Bună ziua", ne încuraja oamenii să trăiască, să fie continuat. Mai mult, am "trezi miercuri" să îl asiste în această ...

Pentru terems - "ringul de dans". Camerelor de start, condus perfect. Copacii nu taie - sunt înconjurate de punte, făcând trunchiurile lor au devenit, aşa cum au fost, coloane, şi coroana - model arcuri de sala de pădure.
Aceasta oferă cursuri de coregrafie şi combatere a neînarmaţi, "lumini", "mese rotunde", totalul taxelor. Aici, la noapte povestindu-le povesti sau vizionarea unui film pe Vidić. De obicei, un bun, nativ, cu un bun simt.

Next - pajiste cu vile mai mici, un circuit de start "pedsostava", băieţi şi fete, adesea într-lor de 15-18 ani au studii superioare, şi, uneori, mai mult de unul.

Dupa curatirea este clădirii. Şcolile nevoie de locuinţe, bibliotecă, magazine, sali de gimnastica ... Pentru site-ul de construcţie din lemn, pâraielor, lacurilor ... "Tekos" - în traducere din cerchez - "Beauty Valley".

Cât de ciudat este acest sat o persoană are un minunat - umplere. Pretutindeni, oamenii - şi toate responsabil. Unele jurul mesei pe prispă sau în pădure, atunci când el este studiază ştiinţa. Alţi turişti trăiesc cu şevalete lor de pe deal, ipsos vopsit.
Pe de aterizare fracţionată dansatori bată tocuri. În apropiere, inconjurat de panouri, tăiate modele pe muzicieni de studio de lemn ", Nikola-masterat" - Nikolai Nikolaevici Voskovskogo ", gravor de toate Rusia", autor al unui unic muzeu etno-art-şcoală în Starocherkassk.

Unul dintre cele mai importante principii schetininskih invitat să lucreze în şcoală doar crestătura de masterat. Aici se intalnesc de rectorul unei universităţi de mare sau un profesor de la Universitatea de Stat din Moscova, un atlet celebru şi un scriitor celebru.
În acea zi, când am căzut de a descoperi această lume, m-am întâlnit multe persoane interesante. Profesori din Sankt-Petersburg Academia de Educatie Fizica. Lesgaft Igor Mihailovici Kozlov.

A condus un seminar de instruire a intraţi locale la examenele de admitere în Academia lui, împreună cu el de lucru de 18 ani Gayane V., biologie razrabotchitsa Desigur, autorul manualului, spun ei, foarte interesant.
Seminarul a fost atât de interesant faptul că, chiar de publicul ţintă; Retjunsky Alexandru, preşedintele MFRBI, în a sa moale, aproape un stil de dans, el a arătat trucuri rukopashnikam; stele celebrului film şi director Nicolae Burljaeva, sa chestionare a "Golden Knight" - Festivalul de Film, care a scaune.

fiul Burljaeva, Ivan, conservator, un pianist excelent, un compozitor promiţătoare, la cererea clienţilor la fete mansarda lui s-au întors la coregrafie, el a avut răsfăţat le Verdi, Rachmaninov, reprezentant al secretarului pentru Educaţie în Rusia, această femeie frumoasă, cu o strălucire în ochii ei, înainte ocherkivala Noi sublinieze că castel în aer până la general, cu unele planuri de Shchetinin ...

Şi în sala de aşteptare cu nerabdare de aşteptare pentru o audienţă cu un fel de familie ruse din Philadelphia, căpitanul - desigur, cu copii. În efectuate de către succesive Belgorod, Moscova, Perm. Şefi de diferite părţi din Rusia ar dori să deschidă filiale în şcolile lor schetininskoy ...
Şi aceasta - sectă? Imaginea externă - cu atât mai mult de la studioul de film "de primăvară", unde fiecare colt (Bush) flash fragmente luminoase, diverse, intens, plin de energie fizică şi spirituală a vieţii.
Cu toate acestea, ceva după ce toate aceste fragmente sunt neapărat unite. Şi ceva zboară împreună aici din toate colturilea oamenilor lumii. Cred că este - speranţă.
Speranţa este că, după toate, acest arcuri scuipat acoperite cu lumea la care puteţi cădea în jos, fără teama de a fi otrăvit, murdar, inselat. Iar faptul că au găsit un izvor.

Poate că oamenii se vedea în acest voios construit arca, care are o şansă de a supravieţui în valuri începuse deja de inundaţii? ...

Shchetinin: "Programul - eu sunt ..."

Scoala de la Tekose - este, în primul rând, Mihail Petrovich Shchetinin. Cine este el? Omul în cercurile pedagogice mai mult decât celebru. Cunoscut pentru inconvenient, cu întrebarea, nu fără scandaloase. Un public educat din alte zone, de asemenea, se constată în persoană - cel puţin partea care aduce aminte de zece ani în urmă întâlniri fascinant cu profesori-inovatori în Ostankino.

Ca orice emergente din figura extraordinară, Shchetinin fost multă vreme un paria în pedagogie, sa constatat în istorie, a purtat eticheta aventurier, a fost un lup, condus sub împuşcat. Şi lacrimi, sa aruncat pe steagurile ... "Dreaming - Să înşele vis, de a lupta, când a învins, uita-te pentru o sarcină imposibilă - şi de a trăi până la sfârşitul timpului ..." - asta e despre asta.

Şcoala de visele lui, el a încercat să construiască în ani diferiţi - în Belgorod, lângă Kirovograd, în satul Azov Krasnodar ... Dar numai în Tekose el a reuşit, în sfârşit, în cazul în care nu veţi vedea visul întrupat, apoi simt: este real. Compus dintr-un basm poate deveni realitate! Da, probabil, acestea vor. În ciuda eforturilor depuse de monstru cunoscut şi ca sistemul de învăţământ.

... În ochii mei, o scenă curioasă a fost jucat. Shchetinin - l cu incantare înainte cultivate în miracol Tekose - a fost sfătuit să "facă întotdeauna metodic şi aprobă programul de la minister.
Am văzut cât de repede lumina ochilor schetininsky pierdut spumante de obicei uşor. "Programul - eu sunt. Adoptarea mine. Deoarece m-am născut "- ... un plicticos şi furios, a spus el.

Acesta este un vizionar si un predicator. Necesita un metodichek "şi tratate, precum şi, probabil ridicol ca nemulţumiţi de faptul că Isus Hristos ne-a lăsat cu teza personal scris despre viziunea sa asupra lumii.
Desigur, dacă există Mihail Petrovich Matei dvs. Levi sau Eckermann, ajungem doar cartea cel mai curios. Nu - Trebuie să fiu cu analiza conţinutului lor şi a făcut presupuneri lor de ce, de ce şi cum?

Sunt convins: lumea reala predare Shchetinin nu este încă evaluat. Pe de altă parte, pe deplin apreciate de termenii de tovarăşi şi ucenicii. Toate acestea, ca planete, puternic asociat cu soarele, şi toate că aşa ne impresionează şi încântă în fenomenul de familii ruseşti în Tekose şcoală, născut, cald, aprins ei.

Apropo, Shchetinin, de fapt, poate juca rolul de creator cu fenomenele naturale. Ea nu dictează preaviz. Aceasta va presupune că nu disciplina, este dizolvată în atmosferă ...

Sunt onorat. Deci - Eu locuiesc.

Aici se ridică la 5 dimineaţa, şi până seara târziu, toate sau pentru a afla ceva, sau ceva în general utile făcut. Relaxarea este o schimbare în activitate. Şi dacă oamenii nu doresc?

- Deoarece nu vrea? - Minuni întrebare absolvent de 17 ani a Facultăţii de Istorie din Armavir Institutul Pedagogic, acesta este un student al Institutului de Inginerie Rostov, Ivan Denisov. - Asiguraţi-vă că doriţi să. În cazul în care el şi echipa lui atinge problema, şi el doreşte să contribuie.

ISTFUK de 16 ani, Alex, pyatikursnik acelaşi întâlneşte chiar şi mai simplu: "Suntem o fac pentru ei înşişi. Şi pentru Rusia. cuvintele sunt de mare pronunţat fără patos. Aceasta este, de obicei, ca "salut".

Ceea ce se predă? programe de masterat de şcoli secundare şi mai multe discipline universitare. În istoricii Shchetinina pregăti (Armavir Pedagogic) psihologi de învăţământ (Shumsky Universitatea Pedagogică), arhitecţi, constructori, de masterat de arte şi meserii (Rostov Institutul de Inginerie Civila).

Deoarece acest an este conectat Peterbugskaya Academia de cultură fizică.esgafta. Există un contract cu MCI - formare avocaţi viitoare începe şi ecologişti. Nu vor fi scoase din lor "sat", baietii pot termina, de asemenea, Facultatea de Stiinte Economice si Facultatea de Limbi Străine.

Educaţie şi trăiesc în şcoală gratuit. Aceasta este - în principiu. Chestiune de onoare. Onoare - acelaşi cuvânt din vocabularul activ. "I - Shchetinin. Sunt onorat. Deci - Eu locuiesc ... "

În acelaşi timp, copiii primesc de specialitate în şcolile profesionale. Scoala de fapt pe auto-suficienţă totale, Departamentul plăteşte doar salariul. Privind şi Suedia, şi Reaper, şi игрец дуде.

Băieţii învaţă să coase, să construiască, tencuieli, spoială, să efectueze lucrările de sudare cu gaz, a reuşit utilaje agricole ... Au ierburi magazinul schetinintsev, două fabrici mici, iaz de fermă, stupi. Este terenul pe care cresc orez, grâu.

Uneori, Mihail Petrovich acuzat de "exploatare" a muncii copiilor. Pe de altă parte, orice preocupare Dobrokhotov nu a fost vizibil, în timp ce trăiesc în barăci şi bucătar la un incendiu.

Asta e atunci când construcţia trei copleşit de vară, care au bun SMU ar dura 5-6 ani de lucru, apoi Comisia a fost unul după altul.
Şi totuşi ... Village - este satul. Insula în ocean. "Tu nu sunt limitate în acest cadru?" - Pune femeie sculptural cu panglica pe întuneric, Helen gonasi au deja ridicat diplomele istoric şi pedagog şcolar sociale.
Ea învaţă la Şcoala şi inyaze studiază, şi în afară, I a determinat, dans mare, muzica, desen, bucătari, SEWS, embroiders şi combaterea mână în mână.

- În cazul în care este în mod constant menţionate la eternitate, imensitatea, conceptul de "cadru" nepotrivite. Vietile noastre sunt pline de sensul mare. Aşa cum am nevoie. Ţara este în pericol. Suntem ajutându-l. Avem o ordine de stat. Statul ne-a cerut să elaboreze un model de educaţie în secolul XXI pentru viitoarele şcoli din Rusia. Suntem scris manuale proprii. Noi plătim înapoi conţinutul lor.
Copiii noştri în fiecare ştiinţă a vedea lumea, în general, a se vedea conexiunea, traverseaza lumea. Un alt stimulent - cunoaşterea, ele se transferă imediat cunoştinţele lor pentru a altora.

Grupul este dat sarcina de a crea o temă. Vnikli, adâncită, a dezvoltat - a trecut. Avem un an puteţi obţine de învăţământ secundar. Există un absolvent de 15 ani din universitate. Desigur, suntem îndeplinirea cerinţelor de stat Standard. Dar încerca întotdeauna să pătrundă mai departe.

Ca asta va răspunde la orice companie locala de la un copil la adult. Scoala - monolit spirituală care există în modul perfect buna funcţionare a mecanismului.

Toate sunt împărţite în două grupuri - NPPO (asociaţii ştiinţifice-industriale-profesor). Toţi copiii de vârste diferite: există deja destul de adulţi ", pedsostav. NPPO are două confruntă: bărbaţi şi femei.
numit director al Liceului "cerc". Aceşti oameni s-au dovedit responsabili. Cum se explica baieti, puteti deveni director al Liceului, iar in 12 ani - dacă sunteţi o persoană "passionary.

Pasionat - de asemenea unul dintre codewords. Prin Shchetinin "passionary - inflamaţii ale ministerului după soiul lor" ...

NPPO sunt numite frumoase: Sinegorye, Svyatogor, Belogorie, Ross ... Pe de rutina zilnică a de acord cu seara - la rezultatul, o zi, "foc de cărbune". Asta este de ajuns. Totul e setat sa faca pentru a doua zi cât mai mult posibil şi mai bine.

NPPO dezvolta "cursuri". Unul plătesc, să zicem, biologie şi fizică, alte substanţe chimice, povestea terţă cu matematica ... Problemele sunt rezolvate prin metoda de brainstorming - vă pot spune toate de formare se întâmplă aici într-un mod de brainstorming constantă.

În acelaşi timp un stagiu continuă pedagogice. Astăzi sunteţi un profesor, mâine - un elev. Babe, care este în măsură să explice în mod clar şi logic cercetate temeinic subiect de experienţele sale, învaţă pe această problemă seniori. De fapt, atât vii şi educatori: profesori, lectori, profesori, academicieni. Invata si de a invata. Ei învaţă - şi învăţa. "Asociat prost" aici este de neconceput. Baieti doar mergeţi mai departe şi a devenit un profesor de neinteresant. Şi dacă există unele twist ştiinţifice, s-au angajat să permităneconceput în sensul obişnuit de lux ", scrie" să-l orice specialist de la orice universitate din ţară. Şi de a le vine ...

Apropo, profesorii care au ajuns aici de la universităţile tradiţionale răspund la ceea ce au văzut foarte diferite. Unii spun: aceasta nu poate fi, deoarece nu poate fi niciodată - şi să plec cu certitudine că acestea sunt în această viaţă, odată pentru totdeauna să ia aşteptare. Alte recunoscut: "Aici am dat seama că a trăit viaţa în zadar ..." şi solicită să lucreze Shchetinin.

Ideologic, ei sunt uniţi. Ei au, de exemplu, o imagine romantică a istoriei. Ei au tendinţa de a ridica cele mai bune manifestare a duratei de viaţă a Patriei. Şi poată apăra cu competenţă punctul lor de vedere. Puteţi anula lupta Kulikov şi fiind marca pe această bază, originală şi un geniu -, dar Tekose nu pare plin de duh. Poate coborî el. Dar ei nu sunt implicaţi.

Nici o vizualizare mai puţin romantice pe cuvântul lor. Tot aici - Shchetinin, trăieşte într-un savant remarcabil. Din fiecare cuvânt, silabă, sunet, el poate aduce un şir întreg de semnificaţii importante şi, din nou, pentru a conecta aceste sensuri într-un nod ideologice strans.

"Ra-se acest lucru. Sia-ra. Lustruit ... Ji-Wu. I - tine. Pentru a trăi nu pentru ei înşişi ... "
Ei au o relatie romantica cu ele. "Înălţimea Voastră," Ross, cum eşti? ".." "Y" Svyatogora "Acum, coregrafia a fost minunat: a fost lumina astfel de fata ..." Sau asta - felicitari pentru ziua de nastere a cuiva: "Ştiu că aţi bărbaţii adevăraţi obiectiv pentru a atinge, care va necesita eforturi herculeană. Ia-o este o realizare ... "

Ei au, de asemenea, propria versiune de interpretare a denumirii "Tekos. Dintr-o poziţie de o scriere silabică vechi - au citit: "zeii au fost tăcut ..." De altfel, şi care dumnezeii lor? În general, scoala Shchetinina seculare. Ortodoxia se simte pasiunea, dar acest lucru nu este ceva obligatoriu. La un unghi de cap nu este Dumnezeu si om. În care totul - familia, clanul, ţară, lume, univers.

Istoria vise

Într-o zi i-am sugerat să Mihail Petrovich însuşi pentru a spune povestea de visurile lui.

- Dacă vă vorbesc despre mine, personal, aş mai degrabă, un artist decat un om de ştiinţă. Artistul a locuit în mine încă din copilărie. Te-am iubit sa viseze si adesea a vorbit cu copii mai mari visele lor - ca şi când am citit cărţile.
Acesta a fost serie nesfârşită. Dar intotdeauna am trecut de la moarte, din disperare. Dacă ameninţat cu moartea de un erou şi nu ştiu de ieşire, apoi a mers la culcare.
Într-un vis, care apare uneori soluţie salvatoare. Şi în această dimineaţă am fugit în stradă: "având citit cartea, asculta ..!" Am fost doar aproximativ cinci ani.
Apoi m-am dus la viaţa şcolară. Şi-au dus la primul şoc. "Masa săpun cadru. Intotdeauna am crezut ca - si apoi ce? Şi noroc în continuare: "Shura -. Şi apoi, mai departe? "În pădure ciuperci. UA. Va

Toate gândurile au fost rupte inainte de a incepe. Dându-şi seama că nimic mai mult, mi-am pierdut interesul în procesul de predare. I a lua mai degrabă în viaţa reală.
O viaţă "reală" a fost aceeaşi şcoală pentru clasa prag. A fost societăţii, dar nu a fost uman. Iar noi, oamenii nu au fost acasă, şi de el însuşi. Lonely în mulţime.

Am încercat să găsească o cale de ieşire. M-am dus la şcoală de muzică. Sufletul a fost rupt, cum ar fi imposibil. Dar este întreruptă lecţii de muzica mea. Ei au început să doară mâinile sale, nu am putut juca mai.

Armata, arată prea multe. Cred cu tărie a reacţionat la nedreptate. Adesea, aceasta sa încheiat în mod dramatic. Dar acest lucru nu sa oprit. Probabil, rolul pe care am crescut printre cazaci Terek.

Tatăl meu mi-a facut mereu tras până la înălţimea de masculinitate, onoarea de sex masculin. Probabil, acesta este militar, masculinitate, şi să nu permită excluderea de vis simpla. Artistul poate, şi ar scrie propriile poveşti. Un războinic a cerut să acţioneze.

Au fost primele experimente în şcoală. În primul rând, în muzică. Şi din nou, nu am putut pune sus cu limitări. În şcoală de muzică a luat cu privire la concurs, dar planificate pentru a abandonului 25 la suta. De ce? Copiii din stânga. Nu am putut muta umeri căzuţi, copii plângând - nu din capriciu, ci din durere interne.

Odată ce am realizat ca nu poti educa o persoană prin intermediul muzicii, sau Matematku, sau fizica ... Personalitate - vsetselostnoe reflecţie al universului. Am început să cred că, cum să se conecteze totul în ansamblu organic.

Am încercat să-l faci la Belgorod. Rezultatul a fost şcoli special al Uniunii - muzica, sport, arta - învăţământ general. Dar am vrut a fost o şcoală unificat, care lucrează la un singur scop: pentru om. Şi astfel, baza pentru orice acţiune stabilesc ministerul Patriei.

După Belgorod a fost o dezbatere de mare, ceea ce este mine şi direcţia în care slujesc. Mi sa dat o şcoală în satul Zubkov, Ucraina, - cred că pentru a discredita şi direcţie, şi cu mine. Această şcoală a fost închisă atunci când m-am dus la următorul raport al Academiei.

Apoi a fost de aproximativ doi ani totală a şomajului. Oriunde mă duc, nu a existat un apel de la Departamentul de Ştiinţe Centrală. Pentru a în nici un caz nu s-au dat oportunitatea de a lucra aventurier şi învăţăturile false, care este, pentru mine.

În Kuban am venit datorită oameni din aceeaşi CC. La urma urmei, ei au fost diferite. Am fost ajutat de ministru adjunct al educaţiei din Korobeinikov URSS, preşedinte al Comisiei pentru Educaţie publică Yagodin, seful departamentului de ştiinţă şi instituţiile de învăţământ din Teritoriul Krasnodar partea Comitetului Kleshchenko ... Erau oameni curajoşi. Ei au construit de stat. Şi nu au fost forma si de fond. Prin formularul. Toţi din jurul meu a fost întotdeauna o mulţime de oameni care au trăit în acelaşi, am trăit şi eu.

Credem cu tărie că va veni vremea unui regim de viaţă mai bună. Şi am fost la ora asta. Eu încă îl servesc. Ei bine natural, rău temporar. Chiar dacă mai mult de 300 de ani de întuneric - răul este neputincioasă.

Azovs'ka ma învăţat să manevră. Cinci ani mai târziu a început contradicţii. "Adulţi" de grup, în timp ce nu nega ideală, a încercat, totuşi, să fie clare pentru mediul înconjurător.

YouTube a fost de a fi perfectă şi a vrut să trăiască curat. Ca urmare, parte din echipa a rămas în aprofundarea Azov dezvoltat deja modelul nostru, şi în stânga Maximalists Tekos să avanseze.

Deoarece tinerii am fost curios. Noi lucram Tekose pentru viitor. Suntem într-o graba de a răspunde la întrebarea de care aveţi nevoie pentru dezvoltarea copilului său la maximum de ceea ce vrei circumstanţe externe pentru cele mai bune de dezvoltare?

Suntem crearea unui stil de viaţă care, în opinia noastră, caracterul adecvat al copilului. Copilul se construieşte propria viaţă. Lucrul cu colegii, atât în vârstă şi calea sens. Acesta nu ar putea fi orice în Belgorod, nici Ucraina, nici în Azov. Dar am putea face în Tekose. Multe dintre baieti noastre au crescut din copilărie, dar a păstrat principalul lucru care este inerentă copilului.

Ei au fost creatorii noştri de afaceri. Astazi ei sunt lideri NPPO, licee sau "obişnuite" cercetători, creatori. baieti nostru va fi capabil să lucreze în cazul în care le place. Acestea vor fi doar viziune diferită, de gândire istorice.

Avem o şcoală Tekose dificilă. Lupta a avut de toate. Pentru a fi un acoperiş deasupra capului, sufragerie, paine, mobilier ... Chiar şi pentru dreptul de foarte de a preda si de a invata. Cultivat oameni maturi, puternic. Sunt destul de îngrijorat pentru ei.
Vreau să scriu o carte despre un copil. Dar de fiecare dată cred că este prea devreme, care nu este gata încă, ceva ce eu nu înţeleg. Mai mult, putin timp.

In fiecare zi am să scriu o carte de viaţă. Şi să dea procesul în sine. Aici sunt aceşti copii reale. Uneori cred că: dacă nu aveţi timp - ei scriu. Acum, eu nu mai place ceea ce fac ei. Pentru mine bucuria - pentru a vedea articolele lor, diplome, carti ...

Septembrie. Liceul - XXI. Imposibil - este posibil. Bine. Nisa. Nu te opri acolo un moment? Nu a alerga un model în serie?

Pe de-o în fiecare noapte taxele Shchetinin se întoarse spre casă: Cinci ani au trecut, luminozitatea stins uşor, uşor ursuz de zi cu zi. Este timpul pentru a schimba ceva.

Fără a schimba esenţa, fără a schimba inima - schimbarea de haine. În loc de sundress vechi să poarte altceva. Tastat pe potenţa o rola nou. Am fost tu de încărcare cu această idee. Şi să accepte oricine va oferi.

Se pare Shchetinin din nou până la ceva. Şi share cu copii, verificarea acestora pentru tinedderzhkoy sau negaţie. Ea nu încetează niciodată de a face ...

* * *
- Masha, te gandesti vreodata un institut să fac? - Veselie intreaba pe tatal lui, care sosise de la Moscova vizita fiica de 11 ani. - Am început la Liceul - XXI, - spune ea serios. Tata baffled.
- Ce înseamnă acest lucru?
- După 5 ani, prin 2003, am absolvit liceul şi toate colegiu ...
Interesat în Shchetinina - Ce fel de fantezie? Othohotavshis, explică:
- Iată un sentiment sanatos de înălţime. Copii pură emoţie. Imposibil - este posibil. Da, cerem să universal persoană educată. Tu nu sunt surprins? Deci tu şi copilul se mută.

Toate dintre noi, copii, atunci când am înceta să mai fie frică de viaţă ... Şi eu, de fapt, într-un moment a încetat să fie surprins. Ce este un "nu poate fi"? Lene, lasitate, dezertare. Asta e familiar pentru mine de la cititori, astfel s-au luptat cu înverşunare înapoi din povestirile mele despre miracol, perfect Shchetinin. Poate că se poate! Deşi se poate întâmpla orice. Şi fotografii în noapte. Şi eclipsele solare.

Şi cel mai important - dacă accepta pe deplin Shchetinina - prea multe intrebari apar la sistemul de învăţământ tradiţional. Deci, multe lucruri s-au schimbat! Şi acolo sunt atât de multe scaune moi!

Deja în măruntaiele sistemului, spun ei, si compune un proiect, în sensul de care este tradiţională, de asemenea: o dată din nou, curat toate educaţiei publice în propriile mâini ...
Dar recolta schetininskogo seminţe, de Dumnezeu, sunt foarte puternice şi ferme. Şi, ca m-am gândit, este foarte fertil. "Un scop rău să avanseze aruncată - trebuie, trebuie, trebuie să fie un bun !...»

Krasnodar - Tekos. Revista RBI Ross "(Arte Martiale rusă) în aprilie 1999.
O. kir "yanova
Sursa:
http://journal.ross.ru/rus/04/1999/0203/32_print.shtml

Joi, 08 februarie 2007
Vizualizări: 3605

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
1027
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
366
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
481
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
389