ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Secret ArheologieAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cairo. 19 februarie 2003. Descoperirea majore făcute în deşertul egiptean echipa de arheologi condusa de Italia lui Paolo Gallo, a raportat Interfax . Grupul a fost în măsură să găsească templu, care datează de aproximativ secolul IV î.Hr.

În clădiri conservate pictate cu imagini scutiri de zeităţi. Acum templu, a căror lungime a fost de 20 de metri, distruse, acoperite cu un strat de nisip şi se află în zona de deşert. În trecut a existat o oaza.

13.02.2003, site-ul Lenta.Ru , la Saqqara aproximativ 25 de kilometri de Cairo, arheologii au descoperit ruinele Scotian din oraş, fondat in Vechiul Regat. Acest oraş, construit mai mult de 4500 de ani în urmă, se află la o adâncime de aproximativ 6 metri în apropierea necropolei, în cazul în care pas piramida Djoser - cea mai veche dintre piramidele egiptene. Oamenii de stiinta cu absolută certitudine aproape spune că a găsit oraşul a trăit constructorii de piramide şi morminte ...

Acest lucru este recentă semnificativă descoperiri arheologice cel mai mult. Dar dacă acestea sunt inofensive? Să încercăm să-l dau seama.

Cei mai mulţi oameni sunt convinşi că arheologia este una dintre cele mai inofensive de Ştiinţe. Fanii vechi poking jurul în pământ, în căutarea artefacte ciudat, şi apoi expuse în muzeele din concluziile lor ilustra progresul inexorabil al evoluţiei umane ca o specie de fiinţele vii.
Cu toate acestea, uneori starneste imaginatia picanterie neaşteptate.

Care a găsit în 1970, în bazinul mijlociu al cuptor ceramică unic Nistru - un sfert din atelierele de ceramica de acelaşi tip ca cele folosite de olari moderne. Şi ceramică la capodopere de ceramică. În plus, în mod clar nu prezinta pe sat de pescari de artizanat, precum şi o producţie industrială puternică.

Deci, provocarea este încă în India, o coloană uriaşă de fier pur chimic, cu un ingenios executat pe sale basoreliefuri. Şi ea a fost ca un contemporan al vechi strămoşii noştri nu corespund cu faptul că, în conformitate cu lumea oficiale de ştiinţă, oamenii de la acel moment abia au învăţat cum să se ocupe de piatra instrumente de rău, nici măcar nu ştie despre capacităţile de topirea cuprului. Nu corespund cu faptul că cele mai moderne tehnologii permit topi numai miligrame nesemnificativă a fierului chimic pur, cele mai multe laboratoare şi apoi în spaţiu. Când scumpe experimente insanely.

Ce-o peşteră cu stalactite în Crimeea, turistii sovietici în 1960, a găsit o lanternă, plecat de acolo mai multe mii de ani în urmă, "primitiv" om. Dar, lanterna este de lucru pe combustibil nuclear ...

Şi astfel de descoperiri invaluit instantaneu un val de păstrare a secretului. să ia măsuri drastice Uneori mai mult. De exemplu, pentru oricine nu mai este un secret faptul că, luând în Egipt, soldaţii francezi la ordinele conducătorilor lor fără milă împuşcat din tunuri fata slave din Sfinx. Chiar şi pentru majoritatea artiştilor interpreţi sau executanţi, apoi a rămas secretă, misterul a ceea ce ar fi trebuit să menţină ordinea.

Şi cum mulţi ştiu că în "democratice" Germania este în continuare un top-secret arhivele de negustori societăţii comerciale în Evul Mediu timpuriu cu Novgorod. Deoarece el conţine informaţii despre măreţia marea arian Imperiului, ocupând teritoriul ţării noastre.
Fosta Biblioteca Publică, redenumit acum rus Biblioteca Naţională, nu numai pentru a exclude orice acces de oameni de ştiinţă la documentele runice colectate în-XVIII secolele IX, savantul rus celebru Sulakadzevym şi transferate Neustroev Biblioteca din Alexandria, dar nu prevede nici măcar o listă a acestor manuscrise sunt stocate în acesta.

Nici un secret mai multe informaţii decât arheologice. Nici militare de informaţii, nici diplomatice, sau chiar informaţiilor originale despre vizitatePământ şi străini nu sunt ascund atât de atent, ca de sute de mii de obiectelor arheologice, a spune adevărul despre trecutul epic naţiunilor specifice, dar cu atât mai mult au fost pe umanitate reală, în general.
Referindu-se la acest subiect periculos, putem enumera pentru cititori, mai ales pentru cei interesati de politica, o serie de documente şi cunoscute fapte şi coincidenţe. Fiecare dintre aceste meciuri doar ar putea fi interpretat ca un accident sau ca adus de departe iubitorii de exotism mistic. Dar când aceste fapte sunt aranjate într-un lanţ, un sistem de drept - este stiinta. Şi, de asemenea, Arheologie ...

Exemplu:
Marea Revoluţia franceză a început imediat după ce unul dintre vânători găsit mormântul celebrului profet evreu Michel Nostradamus şi abuzul de ei.

Primul război mondial a început după ce oamenii de stiinta au excavat oraş drevneshumersky din Ur şi a deschis mormântul Urskogo Meskalamdug Regele şi Regina Shubad.

Douăzeci şi unu iunie 1941, oamenii de ştiinţă sovietici au excavat mormantul in Samarkand, un conducător vechi, cuceritorul Tamerlan. Toate bătrânii delegaţia alb a cerut oamenilor de ştiinţă să facă acest lucru pentru a evita evenimente catastrofice. Excavate. În ziua următoare, Germania lui Hitler a atacat URSS.

În anii şaizeci, războiul arabo-israelian a început la scurt timp după Arheologii israelieni au descoperit "Turnul Babel" şi a deschis sicrie cu organismele de domnitori antice. Foarte primul "descoperitorul" a pierdut darul vorbirii şi a fost paralizat.

Carnagiul curent în Iugoslavia a început după arheolog amator şi excavate găsit mormântul celebrului rege-cuceritor Alexandru Macedon.

Un câţiva ani în urmă, în stepele din Basarabia, în sudul Ucrainei excavat mormântul principelui Svatopluk naiba, unul dintre cei trei fii ai Prinţului Vladimir, care a uzurpat tronul, Prinţ de Kiev, în Rusia a zdrobit civilizaţia vedică şi focul "şi" sabia Rus botezat. Sam Svyatopolk Blestemat este cunoscut ca a ucis doi dintre fraţii lui Boris şi Gleb, Biserica crestina, care apoi colectiv înscrişi în sfinţi.
Consecinţele? nefiresc duşmănie între cele două state slave - Ucraina şi Rusia ...

http://primeinfo.net.ru/news501.html

Joi, 02 octombrie 2008
Vizualizări: 7798

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
97
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
39
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
68
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
109