Secretele cultivării zemoșilor
De îndată ce pe răsaduri au crescut 4 frunze – rupeți-le!
Plantați zemoșii și imediat mulciți cu iarbă.
Zemoșii cresc în aproximativ 60 de zile. Dar dacă îi veți ciunta.
Dacă le veți permiteți să crească cum vor, atunci va fi o cantitate imensă de lăstari și nu vor fi fructe.
Ciupiți după a patra frunză. Și pe lăstarii laterali veți vedea o cantitate mare de fructe. Dar trebuie să lăsați 6 bucăți pe un tufiș.
Acest lucru este absolut suficient. Dacă doriți, puteți planta mai des și mai mult. Dar nu mai mult de 6 fructe pe tufă!
Nu uitați să puneți un substrat sub fructele coapte, astfel încît zemoșii să nu absoarbă umezeala din pămînt.
De îndată ce fructele au atins dimensiunea de care aveți nevoie, întrerupeți udarea.
Nu exagerați cu gunoiul de grajd - dacă va fi mult azot, vor fi mulți lăstari.
Pămîntul ar trebui să fie nisipos și ar trebui să fie cald.
Temperatura solului ar trebui să fie de cel puțin 26 de grade.
Și protecție împotriva vîntului.
Dacă veți urma aceste sfaturi, atunci o recoltă bună de harbuji și zemoși este garantată!!!