Secretele de hostess calificare: retete de vara.
Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate
Vara, timp minunat, ne-a dat randamentelor. Ar putea exista ceva mai gustoase fructe şi legume să fie! Alas, de iarnă (şi în primăvara anului) magazinele de legume nu au încurajatoare produse proaspete, şi să ofere un conserve plin de praf. Ei bine, asta vara am naedimsya multime. Vitamine şi magazine pentru o utilizare viitoare. Da, în iunie am ar trebui să înceapă să facă o anumită pregătire. Dar mai întâi - pe o dieta de vara. Încercaţi aceste luni pentru a opri orice "grele" produse de iarna - carne, cartofi fierte, supe cimbru la supa de carne, produselor de patiserie ... Incearca sa ai pe birou a fost doar mâncare vegetariană. Dacă aveţi o cabana - nu se retraga rucsaci cu conserve din carne şi mezeluri.Corpul tau este atat de foame pentru tot ceea ce creste pe paturi dvs.! Uită-te cât de frumos tabel: ea ridichi şi castraveţi, ierburi diferite, supa de măcriş, morcovi, dovlecei, cartofi, căpşuni, caprifoi, salata de licitaţie ... Aveţi posibilitatea să susţin cu siguranţă că "consumul de carne este nociv sau util, dar, crede-mă, să fie scutite de vara va da un sentiment de uşurinţă, vindeca corpul dumneavoastră şi vă ajută să piardă în greutate,. Încercaţi să gătesc numai legume de petrol fără a utiliza grăsimi animale. O vă vom arăta câteva reţete.
Dovlecel aluat
Peel dovlecei, grătar pe o răzătoare grosier. Adauga o lingura de faina (de sus), un ou, un pic de zahăr. Sare dupa gust. Beat de masă, cu o furculiţă. Acesta ar trebui să aibă consistenţă de aluat de clatite. Lingura ulei de pus în fierbere, prăji pe ambele feţe. Dacă decideţi să piardă în greutate, nu este mai bună decât clatite cu smantana, si cu limba. Ştiaţi că suc de fructe este consumata sub forma prime? Încercaţi să Cook
Salata de dovlecei prime
Han curate si frecati într-o răzătoare mare (puteţi tăiată în cuburi). Se condimentează cu sare, se condimentează cu ulei vegetal (dacă doriţi, se adaugă puţin oţet). Se presara cu piper, marar si patrunjel tocat. Mai ales salata gustoasa, care este obţinut din soiul de squash "dovlecel".
Squash supă
Squash pot fi prăjite, umplute, se adaugă la tocană de legume, copt în cuptor. Şi dovlecei obţine o supă foarte gustoasă. Coaja de dovlecel, felie şi a pus o oală în puţină apă. Se condimentează cu sare. exodul de dovlecel fierte şi curate printr-o sită. Spacer lingură de făină în ulei vegetal şi se diluează cu apă, care dovlecel fiert. Conectaţi-vă cu 3 4 cana lapte / grătar, se amestecă, loc pe foc, lăsaţi apa să fiarbă. Imediat îndepărtează de la căldură şi se condimentează cu ou bătut. Servi, umplut cu suc de lămâie şi mărar tocat.
Ce faci. salată? " Doar salata? Noi vă învaţă cum să facă el amestecătură bulgară - tarator. Acest tip de hash nu este pregătit să cvas, dar cu iaurt şi apă.
Bateti jumătate de litru de iaurt, se adaugă o lingură de ulei vegetal, puţin oţet (dacă se doreşte), sare, 4-5 catei de usturoi zdrobit, 2-3 miez de nuca tocat, tocat salata verde (300 g). Se diluează amestecul de un pahar de apă rece. O să curgă pe farfurii, se presara cu marar tocat fin. Tarator pregătite şi castravete.
Supa de conopida
Descompunerea un cap mic de conopidă varza la Kocheshkov, clătite şi muiată în apă clocotită cu sare (jumătate până la doi litri), bucătar până la făcut, se adaugă 150 g, afumate sau transformate tocat brânză şi se amestecă până când brânza sa topit. Scoateţi tava de la aragaz şi adăugaţi o linguriţă de unt, se umple cu piper negru şi suc de lămâie. Se serveşte fierbinte.
Suntem cu tine eroic a refuzat să-OT fiecare dens dulciuri de patiserie, prăjituri, creme, bomboane de ciocolată. Sincer, pofte de zahăr greu pentru a ne împiedica. Poti sa inventeze ceva desert gustos vara? Când decontarecântat de căpşuni, zmeură, cireşe, caise ... Crema bici cu zahăr şi se amestecă cu orice fructe de padure. Plăcut? Bon Appetit! Acum, încercaţi
Căpşuni sub zăpadă
Se spală 1 kg de căpşuni purificat, exodul de bine din apă. Pune o câteva boabe de decor. Alţii taie în jumătăţi şi aranjaţi pe farfurii de desert. 2 se agită spuma de proteine (cu zahăr). Aranjare, pe plăci, pe fructe de padure. Garnisiti cu capsuni intregi, se presara cu zahar pudra.
Căpşuni cu cremă de brânză
O jumătate de kilogram de căpşuni pauză mixer sau must cu o furculita. Beat această masă de 250 de grame de brânză, se adaugă treptat 400 g de miere. Dacă miere de zahăr, se încălzeşte într-o baie de apă. Spread amestec, pe plăci, garnitura cu căpşuni, se stropesc cu miere. Dacă aveţi copii mici şi le place terci de ovăz, nu uitaţi să adăugaţi aceste fructe de terci de ovaz si fructe.
Mousse de zmeura
Sucul se prepară din 800 g de zmeură şi a pune în frigider să se răcească. Bace rămase umple cu apă, un pic mai mult de o jumătate de litru, se aduce la punctul de fierbere. Tulpina. Prin bulion încordate, adăugaţi zahărul şi se fierbe din nou. Pune un flux subţire de 2 linguri (de sus), grişul, amestecând constant. Cook 5 minute pe foc mic, se îndepărtează. Când răcit, se adaugă sucul de la frigider şi bici cu un mixer sau o mătură - ca volumul sa dublat. Aranjaţi în boluri sau pahare, garnitura cu boabe.
Caise cu lapte
caise coapte (400 g) curăţate şi tăiate în felii subţiri. Spălaţi-vă în jos de lapte fiert (o jumătate de litru), se presara cu nuci zdrobite şi pune miere. Acest fel de mâncare trebuie să fie preparată chiar înainte de servire.
Tarte cu caise
Felii de pâine întinde un strat subţire de ulei. Pe fiecare felie, se pun jumatati de caise tai. În adâncirea pune pe o bucăţică de unt şi un pic de zahăr. Puneţi feliile pe o tava unsa bine si se coace 20-30 de minute într-un cuptor bine incalzita. Pâine ar trebui să fie browned şi devin crocante şi lăsaţi-suc de caise. Cum ar fi sandwich-uri pot fi gătite cu prune.
tort de caise fără făină
Beat 200 de grame de unt cu 150 g de zahăr, conectaţi cu 200 g pesmet, ou, vanilie. Pune masa obţinută într-o formă umezită cu apă şi a pune la faţa locului i rece sa se intareasca. Dupa 3 ore de pe tort terminat cu împrăştiere piure de cartofi, fierte iz_ 800 g caise şi 100g zahăr
Supă de vişine
80 g de fulgi de ovăz, se toarnă lapte de fierbere (1 ceasca), să se umfle. 250 g cireşe curăţate de seminţe, se umple cu apă rece şi se fierbe până se înmoaie. Conectaţi-vă cu fulgi de umflate, zahăr şi sare şi gateasca impreuna 5 minute.
Pentru cei care nu se tem pentru a obţine o mai bună - desert cu ciocolată şi cireşe
140 g unt Se amestecă cu 150 de grame de zahăr în masă moale. Introduceţi gălbenuşul de ou 4, 50 g de ciocolată rasă, 150 de grame de făină şi 4 de proteine, biciuit într-o spumă solidă. Dintr-un amestec pe o foaie de copt unsa si stratul de făinos 2 cm, pus pietre cireşe (750 g), se presara cu zahar si nuci. Coaceţi într-un cuptor cu o febră moderat ridicat. Când răcit, se taie în bucăţi şi se presară cu zahăr pudră.
Cu aromă de tort completa cu cireşe
Drojdie (10-15 g) diluat 1 / 4 ceasca de lapte, pune trei linguri de zahar, 2 galbenusuri de ou, 170 g unt, 350 de grame de făină, framanta aluatul si locul timp de 2 ore într-un loc rece. Lubrifiaţi forma si se presara cu faina. Pune-o în aluat si se coc pana crusta browned. Apoi se presara cu pesmet, le-a pus ciupită cireşe (500 g), se presara cu zahar (50 g) şi se umplu cu frisca într-o spumă solidă proteine (2 proteine si 100 g de zahăr). Încă o dată, pune în cuptor şi se coace pana se rumeneste.
Cookie-urile cu cireşe
300 g de făină frecate cu 100 g de unt în crupe, treptat, se combină cu 100 g de zahăr, ouă, grăsimi framanta aluat moale. Roll grosimea tablei de 1 cm şi un tăietor de cookie-uri pentru a tăia. Pentru fiecare cookie pus cireşe fără sâmburi, se presara încarbonil zahăr. Coaceţi în călduri moderat ridicat. În cazul în care cookie-urile răcit, se presara cu zahar pudra.
Pregătirea pentru iarnă
Desi nu ne vrea astăzi să se gândească la iarnă, pregătirea pentru aceasta ar trebui să fie. Mai presus de toate, vă sfătuim în mai multe ierburi uscate - marar si patrunjel, apoi în ianuarie în bucătărie va mirosi ca vara. verdeaţă prepară astfel foarte simplu: spălaţi-l, usuce, răspândite pe ţesături şi apoi se taie in coli de hârtie cu foarfecele şi locul, cum ar fi un dulap. În fiecare zi ar trebui să devin verzi. Câteva zile mai târziu va fi gata. În mod similar, puteţi pregăti şi măcriş. Dar există o altă metodă: măcriş, se spală şi de scurgere. Zaruri şi se amestecă cu mărar tocată, pătrunjel şi ţelină în această relaţie: 1 kg 350 g de măcriş, marar, patrunjel si telina, 200 de grame de sare. Un amestec de ambalaj dens de conserve, închise ermetic şi depozitat într-un loc răcoros.
Gem sau suc de fructe dulci de dovleac
Dacă nu sunteţi familiarizaţi cu această reţetă, vă recomandăm să vă încercaţi. Nu regreta! Acest blocaj poate fi numită un ananas, portocale, suc de fructe, dar nu ... În oală pentru gem se dizolvă 1 kg de zahăr şi o jumătate de pahar de apa. sirop de Cook şi puse într-un dovlecel 1 kg - curăţate şi seminţe, tăiate în cuburi. După fierbere, se adaugă 1 lamaie, felii foarte fin (cu coaja), si gatiti 45 de minute. De lămâie poate fi pus, şi mai aproape de sfârşitul anului de gătit. A se păstra la fel ca orice alt gem.
Castraveţi în Volgograd
clătiţi bine în două ape Castraveţi, taie sfaturi de ambele părţi, îndoite într-o oală curată mare sau o găleată, toarnă apă clocotită, se acoperă şi înveliţi cu o pătură. Vom începe să păstreze castraveţi, când apa din rezervor se raceste un pic, va fi cald. În timp ce pregăteşte saramură: 10 de litri de apă va avea 500 de grame de sare şi 500 de grame de zahăr. În acest marar si patrunjel se fierbe apa - atunci ele ar trebui eliminate. Înainte de a turna saramură în borcane, ar trebui să adăugaţi un pic mai puţin de 100 ml de oţet (saramură ar trebui să fie redus de energie termică). Băncile proshparte fierbe apa sau abur. În partea de jos a fiecărei poate (de trei litri) Lay 2-3 catei de usturoi feliat, o jumătate de ardei gras, frunze de dafin, 5 mazăre de piper negru, 1 / 4 lingurita piper sol. Aranjaţi castraveti pe bănci şi se umple cu saramură de fierbere la limita, strângeţi capacul. Băncile rândul său, stabilite într-un loc retras şi se acoperă cu o pătură care încet răcit. Castraveţi, conservate într-un asemenea fel, nu exploda!
castraveti murati cu suc de Corint
Găsiţi similare în mărime, castraveţi mici. Clatiti bine, taie capetele. În partea de jos a fiecărei pot pune pe 2-3 mazăre piper negru, cuişoare, 1-2 catei de usturoi, o crenguta de marar si menta. Castraveţii stabilite vertical, în bănci. Se toarnă umplutura, pregătită de la 1 litru de apă, 250 ml de suc de coacăze coapte, 50 g de sare şi 20 de grame de zahăr. Se aduce la fierbere şi se toarnă în bănci. închide imediat capacul şi se sterilizează 8 minute
klubnikki Compot fără apă
Ei bine spălate, curăţate struguri puse într-un vas smalţ şi se presara cu zahar: 1 kg de zahăr pe 4 kg de fructe de padure. În 8-10 ore de la standul de fructe din suc, şi va acoperi fructe de padure. bace Aranjaţi în bănci şi de inundaţii precipitat suc. Sterilizarea timp de 10 minute. Acest compot de fructe stocate intacte.
Completarea cireşe
Dacă doriţi să iarnă există prăjituri şi plăcinte cu cireşe, zagotovte mai multe cutii de umplere. Ia bazin smalţ şi peste groapa de cireşe - cireşe, loc intr-un bol. Puteţi adăuga un pic de zahăr în cireşe - 1 kg, 1-2 linguri de nisip. Aranjaţi cireşele fără sâmburi, cu suc de la bănci. În cazul în care nu este suficient suc, se adaugă un borcan de apă fiartă. Sterilizarea timp de 10 minute.
Fructe de cireşe
Deasupra bazinului, care va fierbe marmelada, elimina pietrele de la cireşe. Adauga BREW cireşe no mare de căldură, până când se ingroasa (fără apă şi fără zahăr). La sfârşitul de gătit într-un amestec gros, se adaugă zahărul şi se fierbe până când se ingroasa chiar mai mult. La 2,5 kg de cireşe - 1 kg de zahăr. Se toarnă jeleu fierbinte pe bănci. Când coaja este format, închideţi capacul.
L. Petrova
http://vedrussa.org.ua/hoz.html