ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Secretele dietei alimentare bruteAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Alimentare - o componentă fundamentală a vieţii noastre. De sănătate, starea de spirit şi mijloacele de subzistenţă depind direct de ceea ce mâncăm.

Cercetătorii sugerează că fructele şi legumele sunt produsele cele mai utile. Nu am putut de acord. Şi totuşi, toată lumea alege tipul de produse alimentare, care este aproape de el.

Raw dieta alimente - una dintre ramurile de o dieta vegetariana, dar mai stricte cerinţe care au şi regulamente.

dieta alimente crude numit tip de mese în care să consume produse alimentare nu sunt supuse unui tratament termic.

In dieta Alchemycal de alimente proaspete nu trebuie să fie mai mică de 75%. Focul este o forţă distructivă care ucide toate substanţele benefice. Legume si fructe congelate pierde vitamine. Acest tip de alimente este împărţit în mai multe tipuri. Lor de susţinători în zavimosti din speciile selectate, furaje sau granule prime, sau fructe sau nuci, sau legume. Disperată mai mananca iarba si partea de sus a plantelor. Dar, în mediul urban să fie un Alchemycal usor. În magazine să se afle în aşteptare pentru produsele care nu se potrivesc cu teoria dieta cu alimente proaspete.

Pe de o parte, dieta cu alimente proaspete - este furnizarea directă de vitamine din organism, fără obstacole în formă de gătit sau prăjire. Cele mai multe dintre această prelucrare se tem de varză şi cireşe. Cu utilizarea regulată de legume crude si fructe, corpul nostru incepe sa se auto-purifica. Multe boli nu mai sunt excita noi, şi, uneori, dispar complet. Acest tip de dieta are efecte benefice asupra rinichilor, tractul gastro-intestinal, inima când reducerea aportului de sare ajuta hipertensiunii arteriale.

Pe de altă parte - unele alergii nu mananca legume crude, pentru că este periculos pentru sănătatea lor. Multe plante contin otravuri, şi de a folosi o mulţime dintre ei nu poate (Shawel, spanac, rubarbă). Când alimente crude este adesea accentuată de pancreatită cronică, există, de asemenea restricţii de vârstă.

Vârsta optimă pentru trecerea la nestantartnye tipuri de alimente - 30 de ani. Dar aici, ca şi în multe altele, trebuie să se conformeze. Nu uita: corpul nostru este universal şi lucrări de diferite multe componente. Ai grijă de tine şi alege tipul de produse alimentare, care este potrivit pentru dumneavoastră.

De Irina Svetlov
l-navigator.ru


Miercuri, 19 noiembrie 2008
Vizualizări: 2692

Citiţi de asemenea

Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
44
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
98
Prima dată, mucusul în organismul nostru se formează încă în copilărie atunci cînd mîncăm ceva fiert...Pe măsură ce cr...
181
Din 1993, Departamentul de Pompieri din Australia lansează calendare caritabile.În acest an, toate fondurile din vînzare...
168