ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Secretul medicilor antici! Doar 1 mișcare de 3 ori va îmbunătăți sănătatea!


Prin simpla acțiune asupra degetului mic al mâinii stângi puteți îmbunătăți semnificativ sănătatea.

Acest lucru era cunoscut de către medicii antici! Pratica lor este în parte pusă sub semnul întrebării, în parte uitată. Din păcate! Deoarece metoda este cu adevărat curioasă și, mai presus de toate, justificată în multe cazuri.

Masaj pentru reducerea apetitului

Pentru acest scop, înainte de masă, trebuie să masăm vârful (extremitatea) degetului mic. Există o diferență între bărbați și femei:

Bărbații - înainte de ora 12 masajul se face în sens invers acelor de ceasornic, iar după-amiază - în sensul acelor de ceasornic.

Femeile - înainte de ora 12 în sensul acelor de ceasornic, iar după - invers.

Exact la prânz nu trebuie atins acest punct.

Vindecătorii antici foloseau diverse tehnici de masaj pentru lucrul cu punctele de pe corp.

Acestea includeau mișcări ușoare de mângâiere, presare, aplicarea acelelor, înșurubare. Cu ajutorul acestor tehnici, au tratat o mulțime de afecțiuni ale tuturor sistemelor organismului.

Masaj pentru problemele de ficat

Dar nu doar degetul mic este folosit pentru rezolvarea problemelor de sănătate. Medicii chinezi folosesc degetele arătătoare pentru diagnostic și tratamentul ficatului, pe care le numesc "degetele ficatului". Folosind lucru cu degetul arătător, puteți verifica sănătatea ficatului. Masaj terapeutic: întindeți palma, întindeți degetele cu forță și, menținându-le tensionate, încercați să îndoiți degetul arătător.

Dacă totul a mers bine și celelalte degete nu s-au îndoit împreună cu degetul arătător, atunci funcționarea ficatului este normală.

Dacă degetele s-au îndoit împreună cu degetul arătător, atunci acest lucru indică necesitatea întăririi ficatului. Pentru aceasta, este necesar un masaj zilnic al degetelor arătătoare, timp de 2-3 minute de mai multe ori pe zi.

Masaj pentru răceală

Iată câteva exemple de utilizare a acestei metode. În caz de răceală, trebuie să găsiți punctul dureros pe degetul mare al mâinii stângi - în mijlocul falangei sale superioare, lângă pliul cutanat, și să lipiți la el un bob de grâu sau un mazăre verde (în caz de răceală puternică). Trebuie să apăsați periodic pe bobul atașat. Răceala va trece rapid, dar această metodă poate fi și o măsură preventivă în timpul sezonului de răceli și viroze.

Masaj pentru problemele genunchilor

În caz de probleme la genunchi (durere sau dificultăți de îndoire), în special la persoanele în vârstă, trebuie masate articulațiile mijlocii ale degetului fără nume și a celui mijlociu. Aceste articulații ale degetelor sunt punctele de corespondență pentru genunchi, iar genunchiului drept îi corespunde articulația degetului fără nume, iar celui stâng - articulația degetului mijlociu. În diverse boli ale genunchilor, trebuie să fixați semințele plantelor pe articulațiile degetelor mijlocii și/sau fără nume cu ajutorul unui plasture, cum ar fi morcovul, ardeiul roșu sau roșia.

Masaj punctual al palmei pentru oboseală

În caz de stres mental intens, stres frecvent, oboseală severă, pentru a elimina tensiunea și oboseala, vă va ajuta masajul punctual al palmei. Masajul poate fi făcut atât la locul de muncă, cât și pe drumul spre casă și acasă, cu atât mai mult cu cât nu necesită mult timp și restabilește forțele.

Trebuie masat degetul mic al mâinii stângi cu degetul arătător și degetul mare al mâinii drepte. Trebuie să începeți de la falanga cu unghiile și, aplicând presiune, să vă mișcați spre baza degetului, trecând astfel întregul deget mic.

Masajul trebuie făcut pe rând pentru degetele mari ale mâinilor. Tehnica este similară cu cea anterioară, trebuie să începeți de la falanga cu unghiile și să vă mișcați spre baza degetului, masând întregul deget.

Aceste metode pot fi folosite și pentru a îmbunătăți funcționarea diferitelor organe, trebuie doar să găsiți punctul de corespondență.

INDICATOR INFLUENT

Se pare că există o modalitate simplă de a verifica starea ficatului.

Întind palmele cu forța, le mențin în tensiune și încerc să îndoi degetul arătător. Încercarea reușește imediat. Acest lucru înseamnă că ficatul funcționează normal, altfel îndoirea unui deget ar atrage după sine îndoirea celorlalți degete.

Dar cât de mult puteți crede în rezultat? Nu este oare o astfel de diagnosticare doar un mit?

Nu, este o metodă din medicina orientală, testată de timp. Medicii chine

ABONAȚI-VĂ
Luni, 26 februarie 2024 12:36
Vizualizări: 369

Citiţi de asemenea

Ş. A. AmonaşviliMereu am aspirat spre Viitor, fără să mă gândesc la ce îmi va aduce în plus. Înclin mereu către Viitor, ...
175
Tavanul sălii hipostilului din templul Hathor din Dendera, Egipt....
160
La mama mea, după vârsta de 50 de ani, începuseră să îi amorțească uneori degetele de la mâini și picioare. O prietenă, ...
212
Acesta este Lacul Cerkel-Kel din Kabardino-Balkaria. Face parte dintr-un grup de cinci lacuri, în care nimeni nu se scal...
123