ecology: ru md
Video prezentarea proiectul Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

SFATURI femeilor: Nu te lasa să fi insultat?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Astăzi, în viitor multe mame care sunt gravide, încercând cât mai târziu posibil să se înregistreze clinica prenatala. Nu pentru că sunt iresponsabile abordare a sarcinii sau a nega medicina clasică. Ei doresc doar să evite amestecul nejustificat în cursul natural al sarcinii şi să reducă la minimum contactul cu care nu sunt profesionisti foarte politicos, care sunt, uneori, chiar ostentativ încalcă drepturile noastre. Ce se poate face în această situaţie?

Te poti proteja. Pentru aceasta este suficient sa stii despre drepturile lor. Şi scopul acestui articol - pentru a te face mai puternic, dar nu este destinat medici luptă. Din fericire, mulţi dintre ei sunt profesionişti decente.Stand pe Contabilitate

În conformitate cu art. 17 "Bazele legislaţiei Federaţiei Ruse privind de sănătate" a femeilor gravide au o politica de RMN (asigurarea de sănătate obligatorie) pot utiliza serviciile oricărui clinica prenatala în ţara noastră, indiferent de domiciliul lor şi de înregistrare. Asta este de a inregistra cu sarcina poate fi in orice oras din Rusia, unde este convenabil, de exemplu, adresa de reşedinţă efectivă la acea dată.

Pentru cea mai mare a politicii de asigurare medicală obligatorie este suficient pentru a fi un cetăţean al Rusiei. O femeie care lucrează poate obţine o politică la locul de muncă (dacă este vorba de o societate privată sau de stat) şi pentru şomeri - la locul de reşedinţă. Denumirea şi adresa societăţii de asigurare pot fi găsite în municipalitate, în CBO fondul de ramură şi în orice instituţie medicală. (Citeste mai mult - art. 2 din RF din data de 06.28.1991 1499. N-am «pe de Asigurări de Sănătate în Federaţia Rusă").

Potrivit Ministerului Sănătăţii şi dezvoltare socială, toate femeile gravide ar trebui să fie respectate de către obstetrician-ginecolog, incepand cu prima aparitie a sarcinii. Dar femeia are tot dreptul să fie înregistrată la orice etapă. Dacă te duci la spital până la douăsprezece săptămâni a sarcinii, trebuie să plătiţi chiar şi o sumă forfetară suplimentară, care este acum chiar mai mult de 300 ruble.

Dar cel mai important, pentru ceea ce vom consiliere - pentru a obţine o carte de schimb.Cum se obţine Draw

Harta de schimb - documentul medical, care va include caracteristici de sarcină şi rezultatele au trecut examenele. Nu carduri de schimb vă poate da naştere numai la domiciliu sau la departamentul infecţioase de origine maternitate, numit observaţionale departamentul-aşa. De la un simplu care este diferit, în sensul că respectate cerinţele sanitare mai stricte, dar vizita este interzisă cu totul.

Pentru hărţile de schimb ai nevoie de cel puţin o singură trecere mai multe teste şi cel puţin de două ori pentru a vizita la medic - pentru o inspecţie primar şi de a primi instrucţiuni de cercetare şi să se asigure că rezultatele testelor au fost făcute în carte de schimb şi predat la tine. Urmaţi instrucţiunile de pe organizarea prenatale (aprobate prin ordin al Ministerului Sănătăţii din 10 februarie 2003). N 50, un medic carte de schimb ar trebui să vă dau o mână în termeni de 22-23 săptămâni. Reţineţi că în acest instrucţiuni "nu conţinea nici condiţiile în care să emită un card vă poate refuza. Astfel, dacă doriţi să obţineţi un card de schimb de care aveţi nevoie pentru a avea timp să ia o serie de teste până la termenul limită sau un pic mai târziu - cel mai important, pentru a avea timp pana la livrare.

antenatale Medicii, probabil, va invita sa ore regulate în toate aceeaşi "instrucţiuni": în timpul sarcinii normale - o dată pe lună până la 28 săptămâni după - o dată la două săptămâni.

Cu toate acestea, dacă vă simţiţi bine, şi o excursie pe jos în clinica prenatala fără a introducearmonia în viaţa ta, ai dreptul să se retragă din vizitele regulate la ginecolog.

Dacă a luat această decizie, medicul trebuie să ia respect acest lucru şi să vă politicos explica posibilele consecinţe pentru sănătatea ta. Intimidarea, creşterea voci, insulte şi ameninţări de a refuza eliberarea de carduri de schimb sunt inacceptabile pentru un doctor. Dacă există ceva de genul asta, poti sa te duci imediat într-un conversaţie cu capul de consiliere femei. Dacă, totuşi, şi acolo nu veţi găsi înţelegere în consultanţă foarte puteti contacta mamă pentru a afla autorităţile de sănătate din oraşul tău, şi unde să raporteze ce sa întâmplat.Numai cu consimţământul dumneavoastră

Puteţi face toate testele necesare şi procedurile de carduri de schimb şi dreptul de a da naştere în maternitate de obicei în conformitate cu legislaţia eşti liber. Toate suplimentare - medic prea prudentă, precum şi posibilitatea de a primi o compensaţie financiară de taxe Laboratories, unde a sfătuieşte să se aplice. Minimă necesară (în conformitate cu Ordinul Ministerului Sănătăţii din data de 10/2/2003 N 50. "Privind îmbunătăţirea asistenţei obstetrică în ambulatoriu clinici") - este examene periodice de către un medic ginecolog, ultrasunete de 3 ori pentru calendarul de 10-14, 20 -24, şi 32-34 săptămâni, un sondaj cu un medic generalist, oftalmolog, otolaryngologist şi dentist, precum şi un număr de teste, a căror listă poate fi găsită la cele mai multe consultări.

Dacă vrei să faci un minim de supraveghere obstetricale în timpul sarcinii, si aproape sănătoşi, testele principale prin care medicul poate determina lipsa aveţi boli infecţioase, acest frotiu, hemogramă completă, sumar de urina, de testare HIV, RW. De asemenea, nevoie de informaţii despre sănătate de la medicul locale.

Rezultatele acestor studii medicul poate concluziona că starea dumneavoastră de sănătate nu reprezintă o ameninţare la adresa altora, şi apoi vor fi necesare pentru a vă oferi un card de schimb care permite de a livra in orice maternitate din localitatea dumneavoastra.Medicul trebuie să explice


În cazul în care un medic face orice destinatie - medicamente sau proceduri (dacă nu shpa-sau cu ultrasunete), el este obligat să le explice la tine în detaliu efectele pozitive şi negative pe care ai luat o decizie - să fie de acord cu medicul dumneavoastră, se consulte cu alţi profesionişti sau renunţare la procedura şi medicamente. Refuzul de intervenţie medicală, inclusiv posibilele implicaţii întocmit înregistrează în documentaţia medicală şi semnat de dumneavoastră şi medicul dumneavoastră pentru sarcina.

Înainte de a începe comunicarea cu personalul medical, ar trebui sa citeasca "Bazele legislaţiei Federaţiei Ruse privind protecţia sănătăţii din 07.22.1993. N 5487 la 1 », care spune că fiecare pacient are dreptul la un tratament respectuos şi umane de către personalul medical şi asistenţi, pacientul poate alege un medic el însuşi (cu acordul său), şi se trece chiar şi de control (precum şi orice manipulare medicale) în prezenţa consilier sau un alt reprezentant legal pentru protecţia drepturilor pacientului. Aceasta este, în consultare şi chiar şi de maternitate, aveţi tot dreptul să vină cu sotul ei, mama, prietene. Doar nu uitaţi să facă un mandat.

Acelaşi document confirmă faptul că, de asemenea, în caz de încălcare a drepturilor pacientului poate plânge direct autorizat şef sau a altui magistrat unitate medicală, unde a oferit asistenţă medicală corespunzătoare pentru a asociaţiilor profesionale medicale sau instanţa de judecată.AU dreptul de a şti

Prin lege, orice femeie din antenatalee, un maternitatea, precum şi orice instituţiilor medicale au dreptul să face cunoştinţă cu medkartoy lui, despre o înregistrare a anchetelor, puneţi întrebări despre starea dumneavoastră de sănătate, prescrise droguri, diagnosticul şi prognosticul, rezultatele testelor şi a primi răspunsuri detaliate şi clare. Medicul trebuie să fie responsabil pentru pacient într-o formă accesibilă pentru orice intrebari, indiferent dacă a cerut să descifreze scrisul de înregistrare făcută neinteligibilă, sau pentru a explica sensul de numere în analiză. Iar tu nu trebuie să explice de ce medicii aveţi nevoie de aceste informaţii. Este vorba despre tine - şi asta e suficient.

Se întâmplă că, din motive diverse, unele informaţii privind starea de sănătate, veţi primi de la medicul nu vrea. Dacă nu vrei să ştii despre posibilele efecte adverse, în funcţie de medic, consecinţele refuzului de dumneavoastră să prezinte la spital pentru a menţine, de la vaccinările şi luând vitamine, vă pot spune medicul dumneavoastră. Amintiţi-vă că, în conformitate cu art. 31 "Fundamentele" informaţii referitoare la sănătatea, nu poate fi acordată cetăţeanului împotriva voinţei sale. Prin acelaşi articol precizează că veţi solicita un medic trebuie să depună copii certificate de înregistrări medicale, care să reflecte starea sănătăţii dumneavoastră.

De asemenea, este important să ne amintim că informaţiile despre starea de sănătate dvs. este absolut confidenţiale, chiar dacă este vorba de sănătatea copilului nenăscut lui. Astfel, orice informaţie despre tine care a apărut în clinica prenatala la adresa dvs. despre sarcină, dacă cunoştinţele de boli ereditare sau intenţia de a da nastere la domiciliu, trebuie să rămână confidenţiale.


Alegerea este a ta

Amintiţi-vă, medicina - este sectorul serviciilor. Starea noastră se defineşte ca o problemă socială (art. 7 din Constituţie). Prin urmare, o parte semnificativă a impozitelor noastre merge la fondul de sănătate. Şi fiecare cetăţean din Rusia are dreptul la îngrijire medicală permanentă, cu condiţia ca contractul de asigurare medicală obligatorie. Asta este, aveţi deja plătite în avans toată lumea, inclusiv de curtoazie personalul medical.

Şi aceasta este doar afacerea dvs. - pentru a alege ceea ce vrei de la medicină, şi ceea ce nu este. Este ca un supermarket - Sănătate vă oferă serviciile pe care le poate lua sau le refuză.

Mama şi copilul se află sub protecţie de stat - este evidenţiată prin Constituţie (articolul 38). Şi o femeie gravidă este responsabil nu numai pentru ei înşişi, ci pentru copilul lor, nu a intrat încă în lume. Prin urmare, este important de ştiut: pentru a decide unde şi în ce condiţii se naşte copilul dumneavoastră, va fi prezent la sotul sau ajutor la naştere - dreptul dumneavoastră de legitime. Alegeţi să-l accepte pentru a merge la spital să se menţină, să ia un curs de medicamente prescrise pentru a face acest lucru pe orice sarcină cu ultrasunete. Doar sunteţi de acord sau să renunţe la orice fel de proceduri medicale, spitalizare, anchete şi analize, ca şi în clinicile de maternitate şi în spital.

Până la tine, şi vă doresc mult noroc în apărarea drepturilor lor!Imagine: Alex Iorsh
Autor: Arina de protecţie, un psiholog şi un avocat

Sursă

Luni, 19 aprilie 2010
Vizualizări: 3719

Citiţi de asemenea

Stația interplanetară NASA/JPL Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) continuă să lucreze în numele științei pe orbita planet...
15
O pasăre isteață. Nu întotdeauna oamenii văd în păsări creaturi inteligente. Poate că ei nu cunosc prea bine păsările? A...
17
"Cel mai bun lucru din faptul că sînt vegetarian este că știu că nu fac rău animalelor. În al doilea rînd, am mai multă putere. Sînt mult mai puternic decît atunci cînd mîncam carne...
127
"Mi-ar fi plăcut să fiu vegan de la naștere. Este uimitor cît de nebun am fost în toți acești ani"...
132