ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Sfaturi privind dieta pentru automobiliştiSfaturi privind dieta pentru automobilişti


Majoritatea din noi de mult timp s-a aşezat la volan, uneori suntem nevoiţi să petrecem mai multe ore pe zi în scaunul conducătorului auto, iar seara avem un sentiment puternic de balonare, dureri de cap, iritaţii, iar după ceva timp se încep probleme cu stomac, constipaţie, etc. Şi rareori ne gândim la ceea că acest lucru este legat de nutriţie.

Petrecând toată ziua la volan, mâncăm orice, oprindu-ne la cele mai apropiate baruri fast food. Aproape fiecare automobilist are în salonul maşinii o sticla de apă minerală gazoasă. Toate acestea afectează atenţia noastră pe drum.

Pentru a preveni acest lucru, luaţi micul dejun la domiciliu. Şi în drum luaţi o sticlă de apă minerală fără gaze, puteţi lua un pachet mic cu suc, de exemplu, portocaliu, acesta vă va oferi energie pe tot parcursul zilei.

Dacă aţi ieşit din casă în grabă, fără micul dejun, luaţi iaurt cu fructe şi chifle din cereale intregrale. În maşină, puteţi păstra beţişoare crocante din pâine sau o cutie din krekeriai nesăraţi , apa întotdeauna ar trebui să fie la îndemână, în special, în timpul verii. Deficitul apei poate duce la dureri de cap şi neglijare.

Dacă trebuie să mergeţi într-o călătorie auto îndelungată, faceţi o listă de produse pe care le veţi lua cu dvs., nu uitaţi sa luaţi medicamentele necesare în caz de constipaţie, indigestie.

Cumpăraţi un sac cu pachete cu gheaţă pentru a păstra produse alimentare pe care le veţi lua cu dvs.

În drum nu se recomandă să mâncaţi alimente sărate cum ar fi chips-uri, nuci sărate, etc., deoarece acestea sporesc setea.

Din când în când trebuie să ieşiţi din maşină şi să vă întindeţi.

Dacă veţi urmări toate aceste recomandări, conducerea maşinii în seară sau la sfârşitul unui drum lung, nu se va transforma într-o tortură.

 

 

Sursa: bienhealth.com

 

Luni, 05 decembrie 2011
Vizualizări: 1540

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
24
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
309
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
474
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
353