Sînteți o persoană a noii generații?

/ Vizionări: 1022

Являетесь ли вы человеком нового поколения?

Generația de astăzi se află în condițiile în care nu există timp pentru a juca jocuri pline de farmec. Oamenii noii generații înțeleg și își dau seama de toată responsabilitatea care le revine, pentru însănătoșirea și învierea acestei planete.

• Acești oameni sînt preocupați de curățarea naturii, de schimbarea ordinii mondiale care conduce planeta spre distrugere.

Publicitatea şi copiii: problemele adulţilor
Publicitatea şi copiii: problemele adulţilor

• Acești oameni stau pe valorile vitale afirmative ale iubirii, familiei, cinstei și onoarei. Ei înțeleg evident cîrligele societății care încearcă să prindă în mrejele lor, oamenii fără suflet, care sînt atrași de putere, bogăție, idealuri și aspirații false.

• Acești oameni sînt pe deplin conștienți de responsabilitatea lor față de prezentul și viitorul acestei planete și fac tot posibilul pentru a transmite înțelegerea, percepția realității prietenilor și rudelor, scoțîndu-i din somnul social liturgic, arătîndu-le falsitatea a tot ceea ce se întîmplă pe această planetă și descoperind adevăratele valori care nu pot fi nici măsurate, nici cîntărite și nici cumpărate - adevăratele valori.

• Acești oameni cred în adevăr, care este simplu, evident și direct. Ei își extrag puterea din sursa iubirii și dau tot ce au adunat altor oameni. Ei nu năzuiesc nici la recunoaștere, nici la exaltare, nici la admirație. Cea mai valoroasă recompensă pentru ei este însăși posibilitatea de a face ceea ce pot face. Ei sînt pur și simplu conductorii acelor evenimente și procese care apar cu ajutorul lor, ei sunt pur și simplu conductori. Și, de aeceea, ei nu caută o altă răsplată, pe lîngă cea care le este dată în capacitate, posibilitatea de a face acele fapte și de a pronunța acele cuvinte care au loc prin ei și cu ajutorul lor. Ei acționează și știu cu ce să acționeze și de ce acționează. Și ei, de asemenea, știu că faptele lor aduc folos și pace întregii omeniri, iar aceasta este o altă mare răsplată pentru cei prin intermediul cărora pot avea loc lucruri utile și plăcute lumii.

Noua generație este aceea care a înțeles că nu există o altă fericire și o altă cale de dezvoltare și de auto-îmbunătățire, în afară de iubire și îngrijă, pentru sine și pentru ceilalți. Și nu există altă fericire, în afară de cea care este fericire pentru toți.