ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Site-ul pe care vă construiţiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Selectarea unei zone în construcţie - este una dintre cele mai importante soluţii în proiectarea, care aveţi nevoie pentru a fi luate, şi trebuie să preceadă restul procesului de proiectare.

Scopul acestui articol - pentru a vă ajuta să alegeţi terenuri, care ar fi într-adevăr pentru tine un cântec de mulţi ani, şi de a ajuta să evitaţi locurile cu probleme ascunse.

Luaţi în considerare bioregions locale
Când ajungeţi la zona în care doriţi un potenţial de a avea un complot şi de a explora drumuri şi poteci înconjurătoare (pentru a merge acolo cu bicicleta, dacă este posibil, sau de mers pe jos). Uitaţi-vă la mediul înconjurător şi oamenii din acest domeniu şi să încercaţi să obţineţi cunoştinţă cu pământul în cauză.

Puteţi găsi un teren de frumos, dar pot fi detaşate la sfârşitul anului o alee teribil. Amintiţi-vă, trecerea de la casa ta va determina modul în care va veti simti acolo. Tu nu va avea control asupra drumul care duce la casa ta, asa ca asigurati-vă o călătorie plăcută. Acesta nu este încă pus piciorul pe proprietatea lor viitoare este posibil, du-te la frontierele sale, se va simţi aceste efecte, care pot afecta cumva complot. si afla cum clădirea dumneavoastră văzută ca acei vecini viitor sutsya.

Afla cine este proprietar de teren adiacente şi că planurile de a face cu ea. Poate ei Sobey un lemn tăiat termen lung? Sau de a construi un sat?
Du-te la departamentul de planificare locale şi a afla dacă există un plan pentru extinderea drumuri sau schimbări în zonare. În diverse domenii de politici diferite subordonate de utilizare a terenului şi oportunităţi interesante o dată să impună această politică.

Unele zone sunt create pentru scopuri speciale, cum ar fi rezidenţiale, silvicultura, sau din industria uşoară.

Petreceti un pic de timp pe acest pământ
Apoi, urca la cel mai înalt punct de pe site-ul - urce în vârful unui deal, un copac înalt sau un acoperiş. De la început vă puteţi considera în continuare şi să examineze întregul teritoriu.

Din ceea ce locuri vă puteţi vedea de ce este distanţa? De obicei, puteţi schimba aspectul aproape ING vor fi la domiciliu, dar specii îndepărtate, cel mai probabil dincolo de controlul tau. Amintiţi-vă că tipurile de bilaterale, astfel încât probabil că doriţi să evite construirea într-un loc vizibil pe creasta de munte sau deal neamenajat, dar cel puţin o rază lungă de vedere este foarte valoroasă.
Porniţi toate simturile. Nu numai peisajul, dar şi "zvukazh" şi "aromazh" importante. "Ascultă cu atenţie atunci când.

Zgomotul rutier teribil inconvenient şi dulls simturile, plus o lumină mascare sunetele naturii, care sunt atat de importante pentru bunăstarea voastră. Zumzet de insecte, fosnetul frunzelor care se încadrează, pasari cantatoare la distanţă - aceasta este exact stimulente de reglementare susţinerea conştiinţei noastre. De-a lungul mileniilor, chinezii folosesc Feng Shui, atunci când a construi o casa, dar nu aveţi nevoie de orice, dar studiind Feng Shui pentru sentimentele tale de acest loc. Acest lucru poate fi un ataşament subţire (de exemplu, narcise, în aprilie) sau mai mare motiv regulat, de exemplu, sub formă de teren, copaci vechi, cladirile vechi sau site-uri cu ţărăneşti, sezlonguri, obna ie de rocă sau un iaz?
casa noua Beautiful putea ridica la cele mai grave şi de a schimba pad.
Este întotdeauna util să se cunoască istoria pământului. Dacă se utilizează substanţe chimice folosite de oameni care sunt încă în MO-intestinale rămân în sol şi apă?

Dacă nu a fost vreodată de fabricaţie, agricultură sau construcţii, puteţi Zakho-Tite a verifica motivul pentru prezenţa de substanţe toxice. Cine au fost primii locuitori din acest loc? Există vreo importanţă arheologice sau religioase, co-torye mai bine să nu deranjeze?

Alegerea a site-ului
După ce aţi decis pe teren, în cazul în care trage va fi acasa.
Va oferim unele de orientare pentru a vă ajuta să alegeţi locaţia exactă a construi o casa pe un teren care le selectaţi clicAli.

Elaborarea unui plan de master
Trebuie să aveţi o bună înţelegere a utilizării terenului general, înainte de a vă specificaţi locaţia de case viitor. A se vedea pe viitor cât mai mult posibil. Ce fel de cladiri, gradini, livezi, paste, Biszcza si iazuri veţi dori să păstraţi cu vremurile, şi unde au loc, bazându-se pe bunul simţ?

În cazul în care ar trebui să fie teren forestier şi locuri salbatice? Cum poti sa poziţionat în mod rezonabil aceste funcţii, în raport cu un altul, astfel încât fiecare parte a sistemului la nevoile altor ora că elevii şi sistemul ca un întreg?
De exemplu, dacă aveţi posibilitatea să sape un iaz, care va oferi teren pentru casa ta de la Adobe şi să facă pentru a controla focul, în acelaşi timp va fi un refugiu pentru raţe şi gâşte, ar rezista Arrow-ziyami şi controlul de secetă, va fi parte a unui sistem de apă reziduală şi irigat de fructe dvs. gradina?

Dezvoltarea de o asemenea complexitate va necesita o mulţime de gândire şi de o planificare atentă, dar în acelaşi timp, este incredibil de frumos şi valoros. Ca un ajutor, trece un curs de proiectare permaculture, sau să consulte cartea de Bill Mollison "permaculture: Un ghid pentru designer.

Dacă intenţionaţi să utilizaţi materiale de constructii de pe site (sol, nisip, pietre, copaci, paie sau apă), să ia notă în care sunt şi cum puteţi să le transporte. Este mult mai uşor să se rostogolească bolovani de pe deal în jos, decât invers. Va site-ul meu beneficii materiale sau de a crea probleme? Pornirea provocările în oportunităţi, ai putea sa vina copac pentru a îmbunătăţi aspectul şi să furnizeze lemn pentru acoperis?
/ Articles/06aug07_build/p1.jpg

Pentru a stabili domenii potenţiale pentru constructii, este recomandabil să se facă un model, harta sau schema de pe site-ul. Ai putea provoca toate aflate în joc, de exemplu, locuri în care nu doriţi să perturbe ecologie, apoi mapate toate locurile în care sunt prea departe de drum, care va trebui să adune în plus, de camping.

Locul unul pe altul şi de a lua o treime - acele locuri care sunt destul de aproape de drum şi în cazul în care nu veţi fi capabil să producă daune extrem de mari.

Având în vedere suprapunerea complex de mai mulţi factori care pot fi detectate şi caracteristicile site-ului, care altfel nu ar fi fost vizibile.

Minimiza impactul dăunător asupra ecologiei
Orice construcţie (inclusiv - drumuri, terenuri cu saramură, curţi, garduri şi chiar ogorodnichest-in) creează un iad pentru plante şi animale care deja locuiesc acolo. Acest prejudiciu este adesea evidente şi dramatice, dar daunele cauzate de utilizarea constantă şi existenţa a casei, după construcţie, poate aduce împreună mai mult rău (sau pot avea un efect salutar, dacă sunt corect construite).

Asiguraţi-vă că ia în considerare ambele tipuri de impact asupra mediului. Gândiţi-vă de viaţă la domiciliu, ca el de fapt, să distrugă, să modifice sau să îmbunătăţească ecologiei zonei de cateva sute de ani. Practica de construcţie ecologie profunda - să respecte ocupanţilor existente ale site-ului şi ia măsuri de precauţie pentru a se asigura că cât mai puţin posibil, să le tulbure.

Evitaţi de construcţie în zonele în care este necesar să se scurgă umede sau chiar iazuri mici, astfel de locuri sunt importante pentru speciile-cheie, cum ar fi broaste, libelule, şerpi şi lilieci.

Uita-te pentru aceste urme de plante şi animale care pot fi prezente, dar nu trebuie să fie vizibile în timp numele de vizite dvs.: piese, vizuini, flori sălbatice rare din primăvara anului care au părăsit păstăi, sau gunoi noapte bufniţe la al şaselea.

Este posibil să doriţi pentru a marca şi pentru a evita distrugerea evidente ale coridoarelor animale sălbatice, cum ar fi o fâşie subţire de pădure, care leagă două categorii mari de lemn, sau de flux care curge pe tot parcursul anului, de-a lungul care animalele muta pe timp de noapte.

Stai departe de plante care sunt rare pentru bioregions dumneavoastră.posibilitatea assmatri-Waite de a construi pe soluri sărace sau deschideţi rock cazul în care există societăţile mai puţin de viaţă sous şi plante. Nu vă faceţi griji prea mult spatiu! Buna locatie, casa frumoasa pot îmbunătăţi neprivleka ie intrigii, şi aceeaşi casă poate distruge o pajişte de munte.
Noi trebuie să reziste tentaţiei de a construi în locaţiile cele mai curat.

Construieste-ti, astfel încât el a putut vedea un flux, dar nu distruge zona riveran.
În natură de constructii, chiar şi fără instrumente mecanice şi de acces la transport, de predare-stkah va fi o mulţime de mers pe jos, locurile de depozitare a materialelor, compactare şi schimbări în nivelul solului, de exemplu, în legătură cu excavare.

Dacă este posibil, să construiască, în cazul în care înainte de acolo a avut deja construit. Şi, probabil, cel mai mare rău, care-riu care le aplicaţi site-ul dvs. va fi un prejudiciu din cauza implicării de autovehicule - pentru a şterge drumuri, crearea de oportunităţi pentru a transforma autoturisme şi de parcare. Dacă se poate evita crearea de noi drumuri - mai bine, pentru a afla în cazul în care există deja şosea.

Dacă sunteţi de planificare pentru a energiei electrice, linie de telefon sau apa curenta, amintiţi-vă că liniile pro-vodca ar provoca distrugeri semnificative. Având acces la serviciile existente pot fi, va afecta Yat pe site-ul de selecţie, în special pe terenuri sensibile ecologic. Deşi acest lucru este un romantic - de a construi în zone îndepărtate, fără acces pentru vehicule, întrebaţi-vă următoarele întrebări: "Cum te va transporta materialele de pe site-ul în timpul construcţiei? Cum va Dobie fel de chiriasi cu copii, sacoşe de cumpărături la casa timp de noapte sau în condiţii de ploaie sau zapada? "

Şi ce despre cazuri de urgenţă, pacienţii de transport sau de intrare pentru pompieri?

Experienta noastra in furnizarea de materiale grele, cum ar fi nisip, ciment si pietre de temelie a unui deal, într-o roabă, arată că este necesar, în primul rând, luaţi în considerare opţiunea de a clădirii în care puteţi accesa pentru vehicule.

Ganditi-va la sol şi de drenaj
Ce fel de sol - moale, tare, profund sau superficial?
Ia o lopată şi săpa câteva găuri pentru a testa locaţii extreme, cum ar fi partea de sus a dealului şi văi câmpie, depresiuni mlăştinoase sau teritoriu tulbure. Uite ce este sub suprafaţă. Puteţi găsi o apariţie de mare de rock, depozite comune lut, deşeuri toxice sau fertile, bine drenate sol pentru gradina de legume.

sapaturi atentă, fie manual, veţi găsi foarte mult, ca pe conştient şi la nivel de sub-conştientă. Citiţi capitolul 9 secţiunea cu privire la modul de a determina dacă terenul este potrivit pentru construcţia de chirpici. Amintiţi-vă că una dintre puţinele situaţii, care în sine nu poate sta casa este inundarea cu apă sau atunci când peretele este constant umed. Nu construi în zone inundabile a râurilor sau într-o groapă formată prin fluxuri de apă!

Verificaţi cu atenţie toate registrele locale de inundaţii, inclusiv cel mai recent ca departamentul de planificare locale sau prin intermediul U. S. Armatei Corpului de Ingineri. acasă Samannaya la Buda, Texas, a fost distrus în octombrie 1998, când, ca urmare a primei după ce syachu ani de inundaţii, nivelul apei a crescut la 1,5 m. Uită-te la masa de previziunile inundaţiile din secol si-furtuni mileniu, se adaugă câteva- Prima măsură de precauţie, deoarece aceste previziuni nu pot reflecta schimbarile meteorologice.

Dacă site-ul este slab drenate sol si in climate ploioase, să construiască pe o pantă, pentru a crea un drenaj artificial în jurul casei.
Saman - grele, asa ca evita nisipuri mişcătoare, balti, sau peatlands. Sroyte pe subsolul cele mai solide, care poate fi găsit. construirea grele rezolva în timp, dacă nu construit pe un teren foarte solide.

Definirea climatice
Fie că sunteţi într-o vale cu briza rece, lovituri site-ul dvs., vă măriţi Bu duschie costurile de încălzire? Sau te afli pe creasta, cu o vedere magnificăEAN, dar fără protecţie împotriva furtunilor bushuyu-rea?

Focul se extinde până şanţ, în special, prin urmare, creste si dealurile din cele mai vulnerabile la foc. În cazul în care ar obţine un duş, în care o parte din casa ta? Nu te juca ghicitul, doar aşteptaţi pentru mine acolo într-un uragan precipitaţii puţine. Si apoi, imaginaţi-vă o sută de ani de ploaie, fluxul de apă pe suprafaţa şi inundaţiile după patru zile de la inundaţii.

Având în vedere că păstrează foarte bine căldura, pe care doriţi să soarelui de iarnă a căzut de pe sud Rhone-o sută casele de dimineaţa până la jumătatea după-amiază la mijlocul. Cerul ar trebui să fie văzut de 80 la sută din sud-est spre sud-vest, mai presus de soare în mijlocul iernii. In timpul iernii soarele care aveţi nevoie şi în afara, în special în sud şi est a casei să se bucure de-Xia staţi pe stradă, atunci când este frig si insorite.
/ Articles/06aug07_build/p2.jpg
De asemenea, încercaţi pentru a anticipa în cazul în care acesta va fi o umbră la amiază în mijlocul verii şi în timpul cel mai fierbinte moment, de exemplu, în august, după cină, la 16 cand soarele a fost plecat departe spre vest. În general, copacii şi vegetaţia din jurul site-ul va menţine microclimat într-un pic mai rece şi umed.

In zonele cu clima cu veri fierbinti, umbra dupa-amiaza va face diferenţa între adăpost rece, confortabile şi o sobă fierbinte. Căutarea de teren cu copaci pe laturile de sud-vest şi vest. foioase, în special în util, deoarece aproape de soarele de vară, dar permite razele soarelui de iarnă. Dacă un site potenţial este prezent umbra copacilor de pe latura de sud, ia în considerare posibilitatea reducerii sau tundeti solide în limite rezonabile. În toate, dar cea mai tare noi regiuni, trebuie să aveţi un cerul liber, la sud, astfel încât iarna era cald.

Privire pentru un orizont îndepărtat
experţilor britanici privind proiectarea peisajului 18-lea-lea a ajuns la concluzia că fiecare casă ar trebui să fie de trei planuri diferite: faţă, mijloc şi de fundal.

Puteţi crea sau modifica sau mediu, prim plan, dar nu de tipul de departe, nu sunt în conformitate cu forţa de a crea un orizont de diferite, deci uita de zona în care vizibile la orizont acum, indiferent de ceea ce le conţine. Uneori, împodobite sau tăiat un copac mic, veti observa cat de mult schimba în casa ta, modul în care lumina soarelui va lovi în iarnă, şi cât de bine se va vedea pe cer.

Mulţi oameni nu se simt fericit dacă nu veţi vedea cel de la marginea cerului constant Najo arginţică acasa sau la locul de muncă. Nu neapărat cerul întreg, cel puţin o parte, de preferinţă în acea parte de unde vine de la vreme - ploaie, uragane, modificări.

Încercaţi să aranjeze casa, astfel încât, fiind la masă sau într-o cameră unde cele mai multe ori otdy-Hayot, sau în baie, cu ochii deschis cu punctul de vedere cel mai îndepărtat. Abilitatea de a vedea cel puţin o parte a orizontului, te va proteja de claustrofobie.

Uita-te pentru o trăsătură constantă dominantă a peisajului
Între casă nouă, construită în câmp deschis şi casa, care este vizual legate de istoria şi caracteristicile zonei, o mare diferenta.
Nu creaţi o izolare senzorială a clădirii, nu ataşat la spaţiu şi timp. Casa va fi o potrivire mai bună pe plan vizual, dacă l-ai construi pe o schimbare de nivel, la marginea padurii, aproape de un copac foarte vechi, rock goale sau apă curentă.

Corelează dvs. de design cu aceste forme, care va ajuta scrie noua cladire, în ansamblu existente, cu toate caracteristicile sale - este ca situaţia la o petrecere, atunci când o să te susţine, strainii, pe care îl cunoaşte bine.

Dacă secţiunea plat nu este arbori mari, unele alte caracteristici permanente acolo? pietre mari, fluxuri sau iazuri, schimbări în drumurile existente, clădiri, copaci în cartier, etc? Folositi-le pentru a crea o ancora spirituală la domiciliu. Şi, dacă circumstanţele vor permite, construit pe baza sau în partea de sus mai mult de o sutăRogo de construcţii, nu vlamy-White, conservate în cazul în care natura neatinsa.

Astfel, casa ta va fi mai bine în legătură cu istoria, va jignesc mai puţin un loc şi nu rupt, cele achiziţionate în echilibru. Pe strazile orasului o clădire nouă legătura între cele două vechi, uneori poate crea fizică, integritatea IP-electorală şi spirituală a tuturor celor trei clădiri.

Clădire de pe pante, dacă este posibil
Deşi industria de construcţii şi este în căutarea (sau a crea) o suprafaţă plană pentru a facilita construirea şi maximiza profiturile, v-ar fi perfect capabil de a construi o casa pe partie. Casa pe versantul are multe avantaje, cum ar fi peisajele, aerul bun şi apă cu element de lemn. Şi, în general, site-uri pe pantele sunt mai puţin decât valoarea, de exemplu, pentru agricultură.

/ Articles/06aug07_build/p3.jpg Când bazându-se pe o pantă, puteţi lăsa o suprafaţă netedă şi o mai bună solului pentru cultivarea ie de produse alimentare. În cazul în care casa este situat pe o suprafaţă plană, mai greu să facă cante - acesta va fi planul element la-sutstvovat. Casa - o serie de spaţii tridimensionale. Este mai bine să nu joace tion simfonice din acele locuri unde pământul în sine vă ajută la prezenţa de părtinire.

Scarii, curte pe un nivel inferior, jgheaburi, a ridicat berme, modificări ale nivelurilor în interiorul casei, am-Rand cu diferite tipuri - toate acestea sunt mai uşor de obţinut. Vă mulţumim pentru site-ul pe o pantă, puteţi evita injectarea de canalizare în sus pe deal într-un sistem special septice sau domeniul de control al poluării.
Puteţi trimite apelor uzate în jos pe pantă de la casa în grădină, grădină, pădure sau iaz. Toate acestea sugerează introducerea casa nu este pe punctul cel mai de posesiunile tale.
/ Articles/06aug07_build/p4.jpg
Dacă site-ul dvs. este localizat pe o pantă, asiguraţi-vă că aerul rece se pot deplasa liber în jos pe pantă. Pe de-o noapte senină sub cerul liber, aerul se raceste si devine mai dens, care se deplasează în jos pe pantă ca un lichid vâscos.

În cazul în care există o creştere de teren, un număr de copaci sau chiar o casa, aerul rece începe să se deplaseze mai lent, crearea unui buzunare "îngheţ" pentru un aer mult mai rece, a căror temperatură poate fi de până la 9 ° C mai mică decât temperatura ambiantă. vai câmpie, de obicei cea mai rece loc. Acestea sunt locuri care blochează prima - nu este o locatie foarte buna pentru tomate sau o casă confortabilă.

Din acel, care dominălacul parcela, situat pe versantul depinde puternic de temperatura de pe pamant. Pante cu care se confruntă sud, cu o suprafata aproape perpendicular pe razele de soare, pentru a primi mai multă căldură. În zonele cu climă rece ea poate duce la economii semnificative de energie şi să facă un spaţiu în jurul casei mai potrivite pentru exploatare.

În zonele cu climă rece, versanţii sud-estul şi estul primesc de obicei adecvate Nr de căldură solare şi, în zonele calde în timpul zilei ele sunt răcite mult mai devreme. Evitaţi pantele de nord din toate locurile, cu excepţia foarte fierbinte. De asemenea, evita-vest Sklo electroni, care sunt de multe ori supraincalzirea în după-amiaza şi seara de vara, chiar şi în zonele mai reci.

Respectul tău vecinii
Mulţi dintre noi cred că, proprietari privaţi, nu avem un peisaj existent, ecosistemele, sau vecinii.

Avem dreptul la terenuri, astfel încât avem dreptul să îl modifice şi să modificaţi astfel modul în care aceasta afectează în zona înconjurătoare, cu oricine, fără o consultare, chiar dacă am avut doar a ajuns, după ce au condus în întreaga ţară.
Dacă decideţi să construiască o mare, de proiectare este de obicei proeminente zgomotos, lipsa de respect a ACT-sobom, vecinii ofensat poate da înapoi în diverse moduri, nu de sănătate sau chiar informarea autorităţilor în legătură cu orice încălcare a regulilor în timpul construcţiei proiectului.

Ceea ce priveşte vecinii tai. Poate că, din punctul lor de vedere, n dvs.Casă vy clutters cartier şi au nimic de câştigat din ea. Dacă ei nu ştiu şi nu vă place, ei pot încerca să vă face viaţa mai dificilă.
Design, locul şi construi crearea acestora, astfel încât în linişte şi cu atenţie vis-à-vis de ceilalţi, cât mai curând posibil.

Discutaţi cu vecinii, proprietari, chiar înainte ca aceştia să decidă complot. Explicaţi-shek toate planurile. Le invită să se alăture, să le organizaţi un turneu deosebit, cu băuturi răcoritoare. ia serios în considerare preocupările lor şi să încerce să le ia în considerare. Ele pot avea idei bune, deoarece acestea sunt mai trăit în acest loc. Arătaţi că sunteţi încercarea de a potrivi acolo. Indicaţi a beneficiilor potenţiale din faptul că nu va exista

Tu şi casa ta.
Din moment ce avea o casa naturale într-o poziţie bună, în sensul vizuale şi de mediu, materiale la domiciliu sunt returnate inapoi la peisajul din care provin, de altfel, că filosofia de constructie naturale implică construirea mici şi liniştită, într-un mod vizual discret. Şi totuşi, deoarece vecinii dvs. poate fi familiarizat cu tehnica de constructie naturale, precum şi oferindu-le timp şi să dezvolte aceste suspiciuni şi îndoieli.

Vă rugăm să verificaţi selecţia
Dacă la această etapă va fi situat in casa ta, pot sa-ti imaginezi că eşti acolo Givet-cho? Periodic a reveni la staţie.
De fiecare dată când înţelegerea va creşte, de fiecare dată când va trebui să fie întrebări noi pe care le va explora. Puteţi schimba chiar şi mintea ta să se bazeze pe zona selectată, a fost acolo, în diferite condiţii.
Pentru a începe cu, în direct pe site-ul în minte, luând în considerare fiecare situaţie este posibil, mai degrabă decât arunca-TES construi imediat, doar pentru a descoperi mai târziu că parcela - departe de a fi perfectă.

Casa va fi mai mult succes dacă puteţi viziona pe site-ul pentru un an întreg, pentru a vedea unde zăpada se topeşte mai târziu decât să se simtă ca o umbră ajuta in dupa-amieze în luna iulie. Poate ca ai putea merge acolo pe tot parcursul anului, în aer liber bucătar, dormi în acel loc, în cazul în care este posibil, dar, în viitor va fi patul tau.

Poti cumpara o remorcă şi să fie acolo pentru un an, sau cel puţin, un pic în orice moment, în primul rând, da? Încercaţi să merg acolo în timpul ploilor abundente, furtuni, atunci când temperatura este cea mai mică în rănile, ei dimineata de iarna. Dacă nu locuiesc sub cerul liber pe site-ul pe an, este dificil de prezis ce se va intampla la un moment dat, atunci când nu sunt acolo.

Dacă nu puteţi fi acolo, va trebui să utilizaţi de proiecţie astrală, călătoria în timp şi imaginaţie. De exemplu, dacă nu aveţi posibilitatea de a fi pe site-ul la prânz, în miezul iernii, să ştii de unde poate cădea umbre îngheţ şi de razele soarelui de iarnă. În cazul în care poate fi lumina nedorite pe timp de noapte, şi unde putem obţine miros urât sau zgomot de sezon?
vedere la lac din fereastra este frumos în rece, soare razele martie, dar imagina comă-ing şi bărci sweltering luna august, când lacul nu este vizibil, deoarece frunzele din copaci.

Insecte şi zgomot poate face viata mizerabila exact acele momente in care faci totul întâi vreau să rămână în afara.

Cum să te comporţi în situaţii problematice
Unele probleme pot fi rezolvate, iar în acelaşi timp, ele nu ar trebui să fie tolerate. În orice caz, post-Reiten evita construcţie în locuri cu astfel de probleme:
 abrupte din nord pantă
 Marsh vale
Incompatibilitatea  cu vecinii
 atât de valoroasă situaţiei ecologice
 Nu există acces la soare

/ Articles/06aug07_build/p5.jpg De asemenea, evita locurile unde nu există posibilitatea de revizuire a peisajului pe distanţe lungi, sau în cazul în care creşterea rapidă a nivelurilor de bunuri cu valoare reală, deoarece impozitul pe teren se poate, cu timpul, sa te distruga. Pe de altă parte, veţi găsi foarte rar un teren pentru constructii, care ar fi ideal pentru toate plan de-încearcă. Mai jos sunt cele mai dificile comune care potîntâlni în predare-stke, precum si cateva sugestii pentru a le depăşi.
Lipsa de soare
Pe site-ul dvs., soarele apare doar în dimineaţa? Apoi, majoritatea ferestrelor si cea mai lunga parte a casei, în sud-est sau est.
copaci Propria ta ţine în soare? Trim-le să se răcească un timp numele, a doua zi a scăpat într-un soare.

Trim atunci când va lumina soarelui de iarnă, dacă este posibil, după construirea casei pentru a elimina cât vegetaţie mic. În primul rând, interior foarte atent, deoarece din spate nu ai nimic de stick.
Copacii aproape vecin soare? Locul casa pe cât posibil, din aceste copaci. Uită-te la acestea, cu posibilitatea de a subcotării aproapelui tău, oferta pentru a cumpara taie lemn.

Rece versantul nordic, soare numai în timpul sezonului cald? Construieste pereti exteriori din paie sau alte materiale bune de izolare. Ochelari de protectie nu trebuie să fie mai mare decât este necesar pentru tipul de ferestre şi de iluminat natural (ia în considerare opţiunea de ferestre plafon, un număr de ferestre superioare şi mici ferestre inalte).

La staţie nu există copaci
Plante câteva copaci cât mai curând posibil! Plantarea creştere rapidă foioase indigene. În regiunile reci Reap, copacii veşnic verzi, în cazul în care ele formează un scut de vânt, dar în acelaşi timp, nu ascunde de soare.
Oraşul nu este de plantare evergreen inalt, cu excepţia cazului atunci când cresc vor fi pentru cetăţenii din lumina-vecinii, şi pe laturile de nord si vest de site-ul dvs. cât mai curând posibil un material săditor de plante de mari dimensiuni.
În cele mai fierbinti domenii, copaci umbrit în partea de vest va fi o prioritate. Dacă nu există copaci pe site-ul, aveţi posibilitatea de a crea un derevozazh "(arbori, plus peisaj) cele mai bune care satisface nevoile dumneavoastra.

Ochii noştri citi mai întâi cea mai mare parte a peisajului. Topuri dintre pilonii de linii elektropereda-chi, panouri imense, blaturi de copaci, tot ce iese pe cer, vor faptul că noastre inconstiente ie pentru a învăţa, ca esenţă de la locul unde suntem.

În cazul în care cel mai înalt punct de pe cer este fronton, coş de fum sau de antenă, ele domină în subconştientul nostru şi influenţa sentimentele noastre că am experienţă în timp ce acolo. În orice oras unde de-a lungul drumului cresc arbori mari, urâţenia şi tulburări de case absoarbe siluete de coroane. Check it out pe exemplul a două străzi cu clădiri similare, dintre care unul va fi treetops, deasupra acoperişurilor, dar pe de altă parte, nici copacii inalti.

Având în vedere că vârful a peisajului vizual dominant în zone deschise de linia de acoperişul casei DNE-a dat-o atenţie deosebită. formularul de neînduplecat străin de natura, cea mai nearmonios. liniile electrice şi poli proeminente piese de pe suprafaţa acoperişului, veţi avea nevoie este stabilită prin linia de jos a orizontului vizibil. Noi ar trebui să evite stralucitoare cosuri de fum de fier, ţevi de ventilaţie-guvernamentale si acoperisuri strălucitor.

Zgomot. Invizibil Arhitectura
În teren accidentat sau deluros, creasta curbate ajută la clădirea se încadrează în peisaj şi acoperişul de viaţă acoperite cu material iarba verde sau de altă natură, este uşor de trecut cu vederea.
/ Articles/06aug07_build/p7.jpg
Mi-am luat o dată un grup de oameni de pe o excursie la una din casele noastre. Ne-am oprit pe dealul deschis, aproximativ 30 de picioare în spatele casei unde acoperişul era acoperit cu gazon în mod clar vizibile. Timp de zece minute am explicat situatia din jurul construcţii naturale, şi apoi a întrebat dacă au întrebări. O femeie care a avut mult timp privit trecut ma jos a casei, a spus ea, "nu am nici o probleme, dar am nevoie să plecaţi în grabă, aşa că e de mirare, după toate, unde este casa la care sunteţi ne ocuparea locurilor".
Ea nu a putut recunoaşte într-un dâmb ierboase în faţa a ceva, cumva asociat cu casa.

Site-ul dvs. este situat în apropiere de autostrada, subaeronave mod iniey sau pe strada cu o mişcare de mare? În sine - este un instrument ideal pentru absorbţia de zgomot - o grosime, grele, destul de moale, cu o suprafata aspra.
/ Articles/06aug07_build/p6.jpg

Ar fi frumos să plece Adobe tencuite cu părţile zgomotoase, şi cele mai bune din toate - a crea în mod deliberat o stuc nereguli la suprafaţă. Puteţi adăuga pereţii despărţitori sau bariere de sunet, cum ar fi plăci, care se întinde de la căile de acces şi ferestre.

Încercaţi să aranjeze ferestre deschise departe de sursa de zgomot. ferestre duble scade problema shat de sunet, dar ferestre deschise în mare nevoie de plantare densa. Gandeste-te la acoperişul de lut, de înmulţire în aer sunete, va pătrunde cu uşurinţă prin transferuri majoritatea Materiale de acoperise lumina.

Construiasca un zid fonoabsorbant jurul curte sau gradina din chirpici sau balot de paie. În cazul în care zgomotul vine din partea însorită, care este sursa ta de liber de acuzaţie pentru încălzire solară ie, luaţi în considerare pentru a face un solar, introducerea placare a unui geam dublu de mai sus camera cu cealaltă parte. O astfel de solar va contribui, de asemenea, asigurarea confidenţialităţii interne, precum şi mo-poate deveni un loc ideal pentru petrecerea timpului in zilele geroase de zăpadă.

Alternativ, puteţi face bancar, sau clădiri să se afunde în pământ, reducând astfel la teryu căldură prin pereţi, creşterea capacităţii de căldură în detrimentul terenurilor din apropiere, şi, desigur, absorb zgomotul.

Insuficiente de confidentialitate
Există probleme speciale asociate cu construcţia în imediata apropiere, dar puteţi utiliza în mod eficient să utilizeze principiile de colector solar.

Dacă proiectul dumneavoastră prevede utilizarea de încălzire solară pasivă, se recomandă de cele mai multe ferestre introdus în est şi în special în peretele de sud al peretele de nord pentru a face o bună şi consolidarea de mai jos (lucrări de terasament, copacii veşnic verzi, sau bine izolatoare de acoperiş).
Zidul de Vest, de asemenea, face minime, fără ferestre mari şi a vegetaţiei protejate este asigurată.

Dacă se aplică aceste principii, casa ta nu va oferi doar un confort mai mare pentru condiţiile extremale meteorologice extreme, ci şi vecinii de la nord sau vest părţi, va fi probabil mai mică decât probleme vizuale din cauza dumneavoastră acasă. Dar tu, la rândul său, vecinii s-ar simţi mai puţin oprimate la sud şi la est de dumneavoastră, dacă aţi deschis formularul numai pentru a curăţa pereţii mici şi acoperişuri iarbă.

Lipsa de intimitate cu caracter personal în cadrul acasă, pentru că de ferestre mari pot fi rezolvate prin utilizarea unui nuanţare oglindă, vegetaţie rapidă creştere (începe cu fasole sezoniere pe o latice, sub-solnuhov, anghinare de Ierusalim, sau hamei - oricare dintre aceste plante vă pot proteja în prima vara Nu va creşte mai multe placi permanente - vita de vie, iedera sau garduri grosime).

Relativ uşor pentru a insera în ziduri groase de ferestre cu o pantă spre interior, sau o fereastră, introduce mai aproape de partea exterioară a zidurilor groase chirpici cu intermediarii de Adobe pentru a preveni pătrunderea razelor solare scăzut după-amiază in sezonul cald. O altă soluţie poate fi Trombe de perete (pentru a păstra cald), chiar în spatele stack-resturi. Acesta poate fi de la podea la tavan, până la talie, sau cu ferestre care se va uita prin ambele ferestre.

Frecvent, vizibilitatea pot fi evitate printr-o locaţie bine planificate a casei de pe parcelă. Câţiva metri de fiecare parte poate juca un rol - Imobilul este situat foarte aproape de un grup de copaci, ataşaţi la cladirea existente, să facă o cutelor mai mici astfel că nu va rupe orizontul în raport cu drumul adiacente.

Uneori, construcţia în sine poate fi construit în interiorul unui corturi din lemn sau panza, "time-mennoe de construcţie", care în majoritatea cazurilorCeaiurile sunt permise de legile locale. examinare episodica nu dezvăluie prezenţa acestei clădiri pe termen lung în efemer mai ie.

Odată ajuns în Mexic, care trece o fabrică abandonată, m-am uitat prin crăpătură în uşă şi spre surprinderea lui, o casă cu două etaje în construcţie în interiorul metallozavoda clădirii. Din cauza complicaţiilor juridică, astfel cum mi-a explicat constructor, el nu ar putea deschide o casă construită pe site-ul, dar apoi, după demolarea fabricii, terminat casa va fi ca un miracol!
Bun toată lumea noroc!

Luni, 06 august 2007
Vizualizări: 8803

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
1032
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
374
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
484
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
399