ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Skamarohi — preoţii culturii vedice antice din Rusia.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

SKAMAROHI - preoţi vechi culturii vedice de Rus În iulie 2003 am fost la un seminar cu tema "Scoala culturii populare ruse." Seminariile sunt organizate pe insula Chebarkul, lângă Zlatoust (Uralii de Sud) şi a organizat în 1996. organizator Oficial al seminarului este "Scoala culturii populare ruse."

Dedok, să organizeze reuniuni, moştenitorul Ofen Volga - skamarohov trăiesc în satele din regiunea Vladimir. În cadrul seminarului au lucrat mai multe ateliere - skamarohov (SKAMAROHI, acest preot-zeu Kama игрецы).

A participat la un atelier pentru a explora moştenirea SKAMAROHOV a fost mai mult de 500 de oameni trăiau în corturi pe malul lacului. În cadrul seminarului am fost în măsură să îndeplinească mai multe persoane de bună. Oamenii vin şi cu copii mici.

În ateliere de lucru diferite pot rula orice participant la seminar, am fost în cântând popular studio în studio şi cronicari podryazhalsya.

Au fost şcoli de supravieţuire - lupi, armata, vindecatori si mai mult, pentru fete - şi Nevestnik Pestushnik.

Skamarohi insula Chebarkul făcut acelaşi lucru decât în vremurile străvechi în Rusia.

În cazul în care viaţa este sticlos, a apărut şi razmalakivali cântece proguzhivaniem şi tehnici speciale de psihopat.

Pe Insula Chebarkul prin Gură de Aur, în iulie 2003, I sa întâmplat pentru a vedea următoarele:

În atelierul de lucru "Lupii" oamenii se transformă în vârcolaci, lupi, şi a trăit în pădure ca lupi şi a învăţat să controleze furia lui de origine animală. Atelier de lucru "Cerşetorii" sa scufundat în partea de jos şi a plecat cerşit. "Blind" după ceremonia a devenit orb şi a umblat cu beţe - Aflaţi pentru a vedea viziunea interioară.

Scopul acestei acţiuni - cunoaşterea de sine. Un om trebuie să vadă lumea pentru ceea ce este de fapt (Estinu), dar nu unul care a pictat în şcoală şi într-o comunitate civilizată ...

În plus, seminarul predat cursul Lyubko (accent pe silaba a doua - Platanthera). Acest SKAMAROSHI POTESHKI. Unul Skamaroh poate umple o mulţime întreagă de aceste poteshkami, am fost martor la acest lucru.

De asemenea, de divertisment, Lyubka folosit ca vindecarea corpului, de la non-viaţă-SKLYANI - "genunchi toate dreptul de a nu chiţăit?" Şi să - porazmalakivaem, în lyuboshnomu! "

Owned SKAMAROHI Lazheniem - metoda de a purifica corpul şi mintea. KRESENIE - ca o metodă de extindere a conştiinţei.

Cine sunt SKAMAROHI? Ceea ce au pedigree? De mii de ani au fost Ruci skamarohi, игрецы. Cuvântul "U-ra" tradus "du-te unde zeii" (cuvântul limbii ruse în sanscrită). IG-Rati - tradus ca "du-te acolo unde există Rati, sotia lui Dumnezeu de iubire Kama. IG-re-Tzu "- a ajunge la locul unde zeii vin împreună.

Dar puţini sunt conştienţi de faptul că nu skamarohi fost un fel de clovni de circ modern, a fost o casta de oameni înţelepţi, care participă la evenimentele din realitate materiale pe baza de înţelegere a jocului lei. Numele lui Dumnezeu-lei înseamnă "Playing God Odd om" (numele său alte - Kryshen).

Skamarohi folosit un psiho speciale - counterinhibition conştiinţa lui, şi, prin urmare, cei neiniţiaţi oamenilor comportamentul şi atitudinea faţă de lumea părea o indulgenţă continuă şi copilăreşti.

De fapt, au fost comise SKAMAROHI adepţi a şcolilor vedice Vyšná a lumii lui Dumnezeu (Dumnezeul Cel Atotputernic - natură). În limba zeilor "de cunoştinţe despre cum să se întoarcă, până la locul de reşedinţă permanentă." Când a fost întrebat cum de a realiza acest lucru, răspunsul este conţinută în traducerea cuvintelor "Cam-Rohee -" ascendentă, dragostea da şi de a primi. "

Cuvântul "prost" înseamnă să se comporte ca el sa comportat ca un copil acoperiş Bala Dev Fratele lui mai mare, trucuri comune sunt descrise in cartea a zecea a lui Dumnezeu Song Elm (Elm Dumnezeu a dat alfabetul slav.Simbol al lui Dumnezeu ulm Elm-copac).
În acelaşi timp, cuvântul "rele" înseamnă că atât copiii, cât se comporte în Bala-servitoare, Dumnezeu, reprezintă puterea, Dumnezeu.

Ştiind sensul sacru de cuvinte şi structura însăşi a discursului, игрецы posedat îmbrace de calificare uimitor concepte profunde intelectuale sub forma unui limbaj amuzant, pronunţând cuvinte si fraze care au sensuri duble şi triple.

Folosind игрецы logica, skamarohi, vorbăreţ, uşor respins doar ei s-au dovedit aceeaşi declaraţie şi apoi, la fel de elegant şi convingător, a negat din nou s-au dovedit,
să conducă treptat persoana să înţeleagă adevărul absolut. Acest pasaj la Adevărul şi profesor, jungla logică construieşte, mai degrabă decât la primirea acesteia în forma terminat, permite individului de a intelege se joaca Lola la adâncimea. Metodă de predare aceeaşi elimina aderenta orb, lipsit de raţiune cu instrucţiunile de Master, presupunând că aderarea la conştient.

Când игрецам a fost necesar pentru a spune ce nu a fost însemnat pentru toată lumea, permit manipularea de cuvinte pentru a înţelege latente sensul cuvintelor rostite numai pentru cei care deja posedă cunoştinţe suprem.

Skamarohi a arătat că adevărul este cu multiple faţete, este imposibil să se ia una obligatorie pentru toţi.

Printre игрецов Ruci a fost venerat în special Kolyada Dumnezeu. Prin urmare, calitatea Vyšná corespunde exact la una dintre poreclele Kolyada - "Ceai-TA-NY, cineva anume care este perfect logica.

În fapt, după cum ei înşişi numit adepţii Wyschne şcoală Kalyada (игрецы-potehari), reflectă în mod clar metodologia de:

În calitate de custozi dintre fundamentele traditiei vedice, игрецы-potehari forţaţi să asociaţi şi chiar Kings, frica de a fi expuse la distracţie, de batjocură publică.

În limba distractiv Zeilor înseamnă "să se găsească un râs." Dar joc de cuvinte aici pentru a continua această distracţie traduce şi modul de a pune pe Domnul instanţa Hari.

Prin urmare, harpă drevneruckogo numele instrument muzical, de multe ori folosite de oameni înţelepţi, are o dublă semnificaţie.

Este format praariyskimi cuvinte: "Ku" de sunet şi shlec "frumos să-ureche şi, în acelaşi timp, ambiguu, ceea ce inseamna posibilitatea de a pune orice adevăr, la mai multe niveluri de penetrare în esenţa sa.

Игрецы al cărui scop este de a oferi oamenilor o viziune asupra lumii corecte şi să le predea avansate de logica, nu palid în comparaţie cu populyarizuemoy pentru sofistică noastre şcolare greceşti, care sunt pur şi simplu angajate în verbiage, al căror unic scop era să demonstreze lui, se pare, spirit.

Ştim că игрецы noastre au fost salvie adevărat!

În tradiţia vedică, conceptul de "înţelept" şi "игрец" este sinonim. Două pur rusească
cuvinte: "cap de înţelept" înseamnă "sage homosexual.

Limba de vechi игрецов - skamarohov "de-e-l" înseamnă ", ascunde sub spuma provin din Adevărul Suprem.

În tradiţia vedică, oamenii de experienţă nu frică de Dumnezeu şi bucuria de a partasie cu El.

Reţineţi că toate Bohun naiprekrasneyshih, şi anume Rada Bohun, care dă o bucurie este soţul Personalitatea Supremă. Ce este chiar astăzi în Hindustan acoperiş denumit [Lyal-ka joacă Dumnezeu], şi Radu joc [Lyal-ki Bohun].

Nu fi surprins de faptul că cuvântul "Lyalka" pentru a Ruci numit acum papusi pentru copii. În timpurile vedice, şi până la Renaştere, nu este permis nu numai să sculpteze
similitudinea umane, dar chiar desena oameni, deoarece prin astfel de imagini poate provoca daune la om, care a servit drept prototip pentru ei.

Deci, chiar dacă ei au jucat numai cu dumnezeirea. În plus, le-a permis inca din copilarie pentru a obţine utilizate pentru a comunica cu zeii.

Un Kryshen şi a Consiliului a intrat în aceste forme, în acest fel s-au jucat cu copiii.

Amintiţi-vă, prieten - skamaroh, TRUE multe faţete ... nu se poate lua una obligatorie pentru toţi. ESTINA (Adevărul) - ceea ce este cu adevarat.

Alb, box112@yandex.ru 16-10-2003.
>

ABONAȚI-VĂ
Luni, 15 ianuarie 2007 10:54
Vizualizări: 5989

Citiţi de asemenea

Ești sigur că vei primi ajutor la timp? Dezastrele climatice au loc din ce în ce mai des, dar nimănui nu-i pasă de oamen...
74
  Agricultura arabilă în zilele noastre cedează agriculturii organice. Dar problema constă în faptul că sunt f...
9211
Orașul Strășeni este unul din municipiile din țară care se confruntă cu lipsa unei stații de epurare.Potrivit Fundației ...
238
Uneori, în loc de îngrășăminte și pesticide, puteți folosi cele mai obișnuite produse, cum ar fi sarea, zahărul, ustur...
9988