ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Slave zharotsvetAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

de piaţă Astăzi este vastă şi practicile de sănătate pentru fiecare client este un vanzator, gata pentru a anticipa gustul său. Aerobics - o subspecie duzină, inclusiv pas, pilates, haltere şi mai mult. Doriţi dans - la dispozitia dumneavoastra o multime de cursuri de dans, în cazul în care veţi învăţa să dansezi chiar hopak, deşi de tango, deşi benzi. Doriţi să înoate - destul de piscina, dar dacă doar din partea de partea plictisit - Bine ati venit la Aqua-aerobic. Ca lupte? Şi aceasta, vă rugăm: Aici box, karate şi Wushu aici, dar capoeira. Vreau să abordeze nu numai trupul, dar, de asemenea, pentru suflet? Acest domeniu de practică de sănătate a fost întotdeauna un parfum oriental, tangibile. Principalii furnizori de acest tip de arta au fost China şi India, care ne-a dat Qigong, Tai Chi şi yoga.

Recent, cu toate acestea, acest sector a devenit tot mai evidentă în direcţia de culoare pe piaţa internă - aşa-numitele slave sistemului de sănătate.

Sîntem pentru o lungă perioadă de timp şi sa mutat de la picior la picior, de la călcâi până-n picioare. Entuziasmat de chipuri nu sunt vizibile, probabil, unele scepticism, cu toate acestea, grupul-a îndeplinit cu fidelitate instructor. Apoi, mişcarea se mişcă mai mari - acum nu suntem pur şi simplu rostogoleşte la deget la calcai, dar genunchii si izvoare. Apoi, sub îndrumarea profesorului ocupe o poziţie ciudată: în picioare pe picioarele indoite, uşor îndoit, mâini, mâini care se uita în jos maxim de îndreptare spatele meu şi-l apăsând uşor la bărbie, pentru a intinde partea din spate a gâtului. Nu prea confortabil: dureri solduri cineva, cineva din spate.

Cu toate acestea, toate aceste probleme sunt rapid uitate în urma unui experiment scurt. Participanţii sunt împărţiţi în mod egal. Oamenii din primul grup au continuat să stea în aceeaşi poziţie, dar oamenii de la al doilea grup ia scaun, urca pe ele şi hard-top presat la umăr cu care se confruntă. Cei care nu au fost în mişcare, nu face unele eforturi uriaşe pentru a păstra poziţia. Presiunea nu este simtit ca ceva neplacut, nu este istovitoare, dar părea dimpotrivă, energizeaza, face super-puternica si superstable.

Apoi, partenerii comutatorul de locuri, astfel încât toată lumea simţit acest efect neobişnuit. Poate că, după acest exerciţiu, incepatori sunt incepand de a lua în serios ceea ce se întâmplă - înainte de toate astea a fost ceva similar cu exerciţii de dimineaţă.

Warm up continuă. În primul rând invata stand si se taie genunchii cercuri. Sau, mai degrabă, nu cercuri, dar situată plat pe opt - simbol al infinitului. Se pare rau, mai ales atunci când consideră că tulpina nu poate - dimpotrivă, trebuie să se relaxeze. Dar, aşa cum spune instructorul, aceasta este vibraţia de bază a corpului nostru, codificată în memoria genetică, astfel încât toate, mai devreme sau mai târziu să înveţe. Sentimentele exact opusul, dar nu fac nimic: picioarele verticale. Apoi, echipa învăţa să valurilor: picior şi genunchi, şold şi inferioară a spatelui, bratele, spatele, pieptul şi gâtul.

Ideea este că, cu organismul pentru a se potrivi în vibraţie, care cuprinde întreaga lume. Acest lucru - conceptul de mişcare val holistică. Sistemul presupune că, creând o vibraţie în organism, vom adopta la undele invizibile generate de mediul înconjurător, ca şi cum întoarcerea la sânul naturii. Se crede că această întoarcere este benefic efect extrem asupra sănătăţii fizice şi psihice: mai puţin de persoane bolnave, se simte mai calm, echilibrat, armonios.

Scoala de mişcare val asociat cu numele de autor a numeroase cărţi cu privire la acestemetal, un psiholog, un membru al Academiei Internaţionale de Informatizare Nicolai Kudryashov. Acolo, tehnici de circulaţie integrantă menţionate în continuare practicile hiperborean, care au ajuns la noi din vremuri imemoriale.

Patrimoniul hiperborean "," Tehnologie, a coborât din vremuri imemoriale "- sună frumos, dar unele dovezi concrete nu este - nici împotriva acestei versiuni, nici pentru ea. Literare dovezi gimnastica slave are nu poate - cum ar fi, de exemplu, "Yoga-Sutra a lui Patanjali (II-lea î.Hr.), sau cum se menţionează în Tratat" pe Împăratul Galben interioară "(XVII-lea î.Hr.).

Se pretinde că nu principiile de bază ale practicii slave de secole a trecut pe din gură în gură, deşi făcute publice, de la adoptarea creştinismului în Rusia pentru a le face faţă în mod deschis, nu au fost foarte sigur, din cauza suspiciunii de biserica la toate, ceea ce ar putea fi văzut păgânism. Dar această versiune nu poate fi nici respins, nici pentru anumite verificate. Deci, originea practica slavă - o chestiune de credinţă (cum, de altfel, la toate întrebările, dacă credeţi că).

Curios, sistemul slave val de mişcare în comun cu principiile de bază ale Qigong-ului, deoarece Qigong-ul, de asemenea, include unele intra in val de energie.

Următorul exerciţiu practica slavă că am efectuat în clasă, era mai mult ca o tehnica de vizualizare. Adevărat, a fost numit în mod diferit - de lucru cu gândul-formă, şi anume crearea unui cap de stabile de imagini care ar trebui să afecteze conştiinţa noastră şi, eventual, la viaţă.

forme de gândire în gimnastica slave sunt practicanţii aşa-numitele vorozhskimi. Am creat un formular de crezut, intitulat "tsvetozhar, ea e" floare Scarlet ". După cum s-ar putea ghici din titlu, a fost necesar să-şi imagineze o floare roşie, dar nu simplu, ci beton: şase şi opt petale (varianta - douăsprezece) din stamine de aur. Toate acestea au fost însoţite de activitatea val, care a transformat sala de sport în meditaţie în mişcare. Acest crezut-formular este proiectat pentru a oferi participanţilor o atitudine pozitivă, clar mintea lor şi să dea armonie şi linişte. În paralel cu munca respiraţie, aşa cum practica yoga. Uneori formele gând, şi acest lucru este valabil nu numai pentru a practica slavă, însoţită de afirmaţii.

afirmatii de astăzi sunt proiectate pentru a recâştiga sănătatea şi bunăstarea, poate fi comparată cu vechea biserică conspiraţii slavonă, a supravieţuit, deşi afirmaţii moderne sunt mult mai scurte. Chiar şi o modestă şi mijlocii complot slave se întinde pe mai multe linii, sa zicem, de exemplu: "Fii tu, copilul meu, a fost în siguranţă de la tunuri, o multime de arme, săgeţi, luptatori, pugilists: barbatii nu va solicita ca armele nu sunt bate martiale, o suliţă şi o suliţă nu se ivi, toporul şi toporul nu biciul cap la cap sa te bata - nu de a ucide, un cutit nu doare, cel mai vechi popor vechi în înşelăciune nu au intrat, un băiat nici un rău. "

Vorbind de practica slavă sunt, în general, să aloce o serie de avantaje. De exemplu, faptul că acestea sunt ideale pentru cei care s-au născut în Rusia. După toate, yoga si qigong-ul sunt destinate persoanelor care trăiesc în alte climate, şi cu mai multe alte articulaţii flexibile, cu care să ia în calcul.

Un alt plus - practici slave a avea un efect concret este suficientă pentru a angaja toate de cinci minute pe zi. Fanii susţin că sistemul este foarte eficient (la fel ca şi asigura fanii de orice medic de sănătate). Pentru a înţelege modul în care ţi se potriveşte, puteţi să încercaţi doar să studieze în mod independent. Dar, judecând după declaraţiile noilor veniţi la sfârşitul claselor, obiectivul a fost atins - cel mai vorbit despre pace interioară, relaxare şi uşurinţă uimitoare. Deci, în ciuda faptului că poveştile de dreptul de slavăcăpuşe au o multime de locuri care cauzează probleme, ele sunt încă de lucru. Apropo, amuzant că, după câteva zile după clasa nu este nici o dorinta de a se deplasa în valuri - poate fi capabil de a captura vibraţii foarte interior.

În ceea ce priveşte gimnastica roll-slave cu alte tradiţii, este posibil ca toate practicile a corpului şi psihicului a venit de la o sursă şi modalităţi de influenţare a corpului uman sunt similare. Şi obiectivul de toate practicile, în general, de asemenea, sunt aceleaşi: că oamenii combinate corporale de sănătate şi puritate a spiritului.

chaskor.ru

Vineri, 29 ianuarie 2010
Vizualizări: 2252

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
85
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
95
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
203
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
77