ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

«Solare» programul de sănătateAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

S-ar părea că general pot fi la brutărie şi a complexului sportiv? În sat Seversky districtul Ilskom la această întrebare este răspunsul. agricultor locale - Agrocomplex "Sunny" - atât la obiecte ridicat în
înregistrare, după standardele locale, ceea ce - mai puţin de un an, şi a deschis într-o singură zi. Dar principalul lucru nu este chiar în acest lucru, dar în scopul pentru care a precupeţit nici un efort şi resurse. Şi produse de panificaţie, şi squash va lucra asupra sănătăţii.

Am inceput cu pâine şi unt - cu lansarea de produse de panificaţie. Şi de la uşă spart atitudini filistin. Sa dovedit că poate fi copt pâine fără făină. Reteta este simplu de geniu: grâu, germinate aproape zilnic, ecologizarea o mulţime de atenţie tocat, se adaugă apă, sare, drojdie sau aluat de hamei şi ... cuptor. La deschiderea vizitatori zile dedurizată prima impresie, adăugând la aluat fructe uscate. Dar pur multe cereale a scăzut la gust. Capitolul Seversky districtul Serghei Batishchev, pâine degustare de pui, sa oferit să-l vândă, în primul rând, în zonă.

Reţeta a fost adus la Kuban din Siberia şi, desigur, cu dorinţa de sănătate siberian.

- Această pâine este aprobat de către Ministerul Sănătăţii şi al Academiei Ruse de Stiinte Medicale, - spune şeful Taimuraz panificatie Dzhioyev. - Fibre dietetice Numai într-o singură pâine - la fel ca în cinci kilograme de mere. Beneficiu - chiar şi într-o farmacie vinde.

Sclipitoare echipamente industriale - jumătate din luptă, restul - este în mâinile capabile ale brutarilor. Din start, cuptoare lor nu sunt în prima lună este scos doar timid - paine. Această întîmplare
a spus Spartacus - tip vine perfect împărţit aluatul în bucăţi.

Costul de construcţie brutării Hozya evam cinci milioane de ruble. Dar cumparatori, spun că nu sunt în nici un fel atingere:
- În Germania, cum ar fi costurile de pâine doi euro, supermarket-uri Krasnodar - până la treizeci de ruble o pâine, - spune directorul de "AA" Sunny "Andrei Barkov. - Şi 350 de grame de cereale nostru va apărea pe rafturile magazinelor la un preţ de 10 de ruble - fără aditivi şi 15 de ruble - dulce.

În prima etapă la sută, volumul zilnic de joasă va aduce până la două tone. Pâinea va val de grâu cultivat pe "Sunny" domenii fără substanţe chimice şi pesticide pe teren, al treilea an fiind prelucrate de către tehnologia de cultivare nr. Şi aceasta este doar o parte a programului pentru a crea un mod durabil de viaţă sănătos, a adoptat "Sunny" pentru următorii 10 ani. Si doresc sa realizeze logice puritatea ecologică din coşul de consum.

- Umplându-l cu produse lactate din ferma agro-alimentare cu produse sănătoase câmpurile noastre, legume cultivate în fabrica cu efect de seră, care se va deschide anul viitor, fructe din moşiile ecovillage ancestrale "Sinegorye", - spune Andrei Barkov planuri. - Pentru a pune în aplicare acest program in urmatorii trei ani va deschide un lant de magazine de firma, sere şi în Kuban Krasnodar, unde se va vinde toate aceste produse sub marca "Vedrussiya. Şi au început încă procesul de certificare la nivelul de calitate europene "Ecoproduct", care este important în perspectiva de aderare a Rusiei la OMC.

Rolul solide în planul de redresare trebuie să joace, de asemenea, un alt, a câştigat în cadrul programului, proiectul - un sport complex, în inima STCCC Ilskogo. Descoperirea unor astfel de obiecte nu este ceva ca de decontare, în întreaga zonă a fost mult timp Seversky nu-mi amintesc. Deoarece printre dispus să vadă ce este acolo dincolo de intrarea principală, nu a fost suprapopulat. Tinerii turnat intr-o sala de sport multifuncţional cu un set solid de simulatoare. Boys "flexat muşchii lor sub supravegherea instructorilor, fetele s-au înregistrat pe Aerobics şi Callanetics. Şi aceasta este doar prima etapă. Mai tarziu va tenis, volei şi multe altele.

- Iată Centrul pentru SportEne Krasnodar Rugby Club "Sud" - spune cu mândrie capul fierbinte Vera complexului. - Înainte de a le va fi de a instrui pe cei de la birourile satul a clubului. Vom avea o discotecă şi deschis. În general, în toate tineret ilskoy o ocazie de a aborda bine sănătatea lor.

Un hit de complexe sportive demonstrative are un alt exclusivă, importate de la Siberia, Lacul Negru - bunica fitobochki Praskovia. În aceste butoaie urca pentru a recupera de la suferinţe fizice. 10-15 minute de astfel de dimensiuni mici "saună" cu parokontsentratom iarba, o ceaşcă de ceai, infuzii de plante şi frecare ...

- Vindeca aproape toate bolile - spune Andrei Barkov. - Bunica Praskovya în timp salvat de la gangrena de soţul ei, amintindu-reţeta pentru bunicul său, care în timpul războiului, soldaţii tratate de barili. Pentru a ajunge la ei pentru tratament la şase luni să aştepte coadă.

Asa ca am decis sa deschida o filiala a Rusiei de sănătate STCCC "Praskovya". Acum, de sănătate este departe de a merge nu este necesar. Cursul de 10-15 proceduri poate ajunge aici, cu sediul la stat
Camere tinichnyh complexe.

Cu alte cuvinte, pentru a deveni sănătoşi în satul Ilskom şi a împrejurimilor sale este acum mai uşor. Rămâne doar să decidă unde să încep. Elena Andreeva.

Ziarul "Kuban ştiri"
№ 46 din 30.03.2007

Marţi, 27 mai 2008
Vizualizări: 2362

Citiţi de asemenea

Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
32
Ce-i unește pe Arnold Schwarzenegger, Jennifer Aniston, Chris Evans, Charlize Theron și alți actori?Toți au luat cîte un...
78
Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
68
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
189