ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Soul CityAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Pe străzile din Praga partea vii antice şi moderne de partea Pe strazile din Praga moderne vii faţă şi vechi de partea

Această conversaţie poate părea un pic adus de departe. Oraşul de azi - un organism imens, sau mai degrabă mecanismul: case, străzi, întreprinderi, masini ... un muşuroi uriaş, uneori cruda a locuitorilor lor mici, uneori binevoitoare.

Organismul a organismului studiat destul de bine şi continuă să fie studiate: nu există statistici, indicatori ai nivelului de trai, date de mediu, există anumite legi care trăiesc în oraşe şi oraşele mici. Există o evidenţă a migranţilor, ocuparea forţei de muncă, ratele de consum de energie. Şi aşa mai departe. Este o ştiinţă, şi specialiştii săi sunt o gramada de munca.

Totuşi, există ceva care este dificil să explice ştiinţa şi statistici. De ce sunt unele din oraş sunt calde, confortabil şi doresc să vină din nou şi din nou - şi unele neprietenos, rece? De ce uneori simti ca ai oraşului sunt legate prin obligaţiuni speciale de dragoste şi responsabilitate, atât pentru mamă sau copil? De ce fiecare oraş are propriul său caracter, şi nu este confundat cu oricare alta, şi, în unele oraşe acest linii de caractere sunt mai luminoase, au unii - de a suprima?

Poate că aceasta este o reflectare a sufletului în sine, care, la fel ca organismul este în orice creatură de viaţă?

Am creat două iubeşte, două grade:
Grad pământ - dragostea pentru ea la dispreţ pentru Dumnezeu
Grad şi acelaşi ceresc - dragostea lui Dumnezeu pentru auto-dispreţ.

BL. Augustin. Cetatea lui Dumnezeu

Petersburg. Planul general al proiectului ZH.-B.-A. Leblond. 1717 Este cunoscut faptul că pământul reflectă toate arhetipurile Celestial (a afirmat egiptenii antici, Platon şi multe altele). Arhetip oraş a existat în forma unui oraş ideal. Ia cel puţin simbolic Ierusalim, Roma şi Moscova. Dacă ne uităm la planurile de a oraşului Moscova şi Sankt-Petersburg, vom vedea că constructorii lor au încercat să se apropie de ideea de a oraşului. Oamenii, care transportă un spaţiale organizarea imaginar al oraşului Ceresc pe pământ, a căutat să se deplaseze şi conţinutul spiritual, făcând astfel City inspirat. În cazul în oraş există, atunci este nevoie de cineva!

City - este mult mai mult decât localitate.

Ideea de oraşe de pe pământ viaţa un timp foarte lung, din timpuri imemoriale.

Desigur, oraşe au fost construite cu un scop şi obiectiv. Mai multe jucat un rol de "Mare Centre". Alţii, în picioare pe la frontiera de stat, transportă poliţiştilor de frontieră.

Dar scopul principal Cities - o asociaţie de oameni în jurul ideilor cel mai intim: unificare a Cerului si a Pamântului, crearea de rai pe pământ, ceea ce ar fi o reflectare a actelor cu putere mai mare şi principii. Acesta este un oras ideal, unde totul este corect şi corespunde legii divine, care predomină în întreaga justiţie şi ordine, în cazul în care sufletul uman poate să nu ezitaţi.

Nu este un accident pentru grecii antici, de la o civilizaţie care datează din cultura occidentală întreaga lume (şi, slavă pe termen lung, de asemenea), lipsa de oraşe altor naţiuni a fost primul semn de barbarie. În opinia lor, este oraş au fost seva de civilizaţie şi sursa de societate. Nu este o coincidenţă care se bazează pe rezultatele unui război victorios, grecii au fost forţaţi să smulg fortificaţii învinşi, iar locuitorii au fost forţaţi să se angajeze în agricultură, astfel le priveze de beneficiile polisului culturii.

viaţă liberă într-un oraş, faptul că cetăţenii cu privire la o bază de zi cu zi pentru a vedea reciproc, cazuriayut cultură posibil comune şi vitalitatea democraţiei "- a scris despre oraşele greceşti de Hegel. Mulţi istorici este într-un sentiment de unitate, care dă viaţa oraşului, văzut înflorirea secret al culturii greceşti. "Oraş - spre deosebire de unitate", - spune Aristotel şi greci, locuitori ai politicii, accentul se pune pe cuvântul "unitate". Acest principiu ghidat toate aspectele vieţii lor: război, politică de auto-guvernare aranjament. Şi totuşi, reprezentanţi ai lumii antice ajuns să cunoască şi de cealaltă parte a vieţii urbane: de la ei vin la noi spunând: "oraş mare - o mare singurătate".

Coloana din Piaţa Republicii din Florenţa, a declarat centrul oraşului antic roman - un loc unde traversat cardate şi dekumanos, două străzi principale Coloana din Piaţa Republicii din Florenţa, a declarat centrul oraşului antic roman - un loc unde traversat cardate şi dekumanos, două străzi principale Praga - unul dintre cele mai frumoase oraşe. Acest lucru poate veni la nesfarsit pentru a rezolva misterele sale şi a descoperi noi locuri de Praga - unul dintre cele mai frumoase oraşe. Acest lucru poate veni infinit de a se descurca şi a descoperi misterele sale noi locuri de Fundaţia

Imaginaţi-vă că trăiţi într-lea, de exemplu, în al zecelea şi aveţi nevoie pentru a stabili un oraş. De ce sau de ce - acum nu este. Poate ca esti prinţ şi aveţi nevoie de un punct de referinţă, centrul capitalei, poate este timpul să dezvolte relaţiile comerciale cu vecinii, sau să apere frontiera impotriva triburilor războinice.

consideraţiile utilitariste este clar: trebuie să aveţi moduri - terenuri, şi apă. Şi chiar mai bine, asa ca a fost o răscruce de drumuri. Locul ar trebui să fie la vedere, şi bine protejate.

Toate acest lucru este adevărat, dar din considerente practice, pentru oamenii din antichitate, multumesc lui Dumnezeu, nu au fost numai, altfel ne-ar fi pierdut multe dintre orasele cele mai importante şi faimoase din istoria omenirii. Prin urmare, am stat problema diferit.

Loc trebuie să fie neapărat frumoase. Armonie - un atribut necesar al sacrală, prin urmare, oraşul tău ar trebui să fie o parte naturală, organică a peisajului. Legea armoniei este prezentă în toate creaţiile din univers. Şi constructori antice să urmeze acest drept la crearea mâinile lor nu interferează cu armonia internă a sufletului uman. În acelaşi timp, ar îmi amintesc de Universului Divin. Cu toate acestea, silueta oraşului a subliniat întotdeauna să opinia sa, cel mai mare, deoarece cele mai sacre în înţelegerea omului vechi - aceasta este cea mai frumoasă şi cea mai înaltă, şi.

Celtic bine în cripta din Chartres În amurgul cripta misterios din Chartres (secolul XII), se poate vedea nu numai temelia templului secolul IV d.Hr., dar şi sacre ale druizilor. El a rămas cu momentul în care pe dealul unde se află acum unul dintre cele frumoase catedrale gotice şi misterioasă, cele mai zgomotoase sacru Groves, şi preoţii înţeleaptă a celtilor, efectuate riturile lor. Există o ipoteză că Pământul, la fel ca orice creatură de viaţă îşi are propriile fluxurile de energie şi puncte singulare (cred că de acupunctura chineză). Un om de la cele mai vechi timpuri cunoştea şi citiţi-le - nu au apărut centrele de cult şi religioasă. Prin urmare, la Paris pe site-ul Notre Dame a fost odată un altar roman pentru el - celtic, şi chiar mai devreme, conform legendei, centrul de cult din egiptene Isis. Şi în Moscova Kremlin deal Borovitskiy în mijlocul secolului al XIX-lea, atunci când se ocupă cu Biserica veche a Sf. Ioan Botezătorul gasite sub altarul "bestial oase" - urme de pre-crestine cultelor. >

Dacă te uiţi la harta din Rusia, vom vedea că multe oraşe antice au fost construite pe malurile râurilor şi lacurilor: Kiev pe malurile Niprului, Moscova, pe un promontoriu la confluenţa a două râuri - râul Moskva şi Neglinnaya River, Nijni Novgorod - Volga si Oka, în Pskov Râuri Mare şi Pskov. Nume de râuri sunt, de asemenea, stocate în numele multe oraşe din diferite părţi ale lumii: din Soci, Kursk, Volgograd, Sterlitamak, Frankfurt pe Main ...

Oraşele au fost construite pe dealuri şi stânci: Moscova pe Dealul Borovitskiy, Ivangorod pe durerea fetei, Muntii Treime, se crede că au început Minsk. Care astăzi nu a auzit de pe Muntele Templului din Ierusalim, Vysehrad Praga sau Dealul Palatin, cu care a plecat la Roma?

Şi încă un lucru. Mai devreme, oamenii nu au fost atat de arogant pentru a ne considerăm cele mai inteligente. Şi întotdeauna consultat cu cineva: de la oameni înţelepţi-preoţi, cu natura, cu Divinul. Inclusiv la baza oraşului. Şi la începutul anului mai multe orase celebre se află adesea o legenda de un miracol.

De construcţie a oraşului semăna crearea lumii - lumea ca un nou construit, cu toate legile importante.

Mai întâi de toate, era important pentru a determina centrul său. El nu defineşte persoane: Natura, Divine a dat semne prin care oamenii ar putea înţelege că acesta este un loc special. Oraşele sunt întotdeauna plasat în centrul de pace.

Center - un loc de spaţiu neomogen, care permite comunicarea cu toate cele trei niveluri ale existenţei: lumea din ceruri, lumea pământească şi lumea subterană. Şi oamenii din societăţile tradiţionale au gândire non-lineară, şi credeau că aceste centre "ale lumii" de pe teren ar putea fi mai multe, deoarece nu este un spaţiu fizic, şi spaţiul sacru care are multe link-uri cu lumea mai mare. Şi fiecare oraş este în centru.

Stabilirea de centrul orasului făcut posibilă orientarea în spaţiu. Din centrul proiectate patru orizont în direcţia celor patru directii cardinale. Orientarea exactă a punctelor cardinale pot fi văzute în Indian, etrusca, chinezi, egipteni, oraşe de Est, oraşe ale Imperiului Roman. În cazul în care forma a oraşului a fost rotund, a împărtăşit drumurile principale din acest sector.

Trei surse şi trei componente ale

Ei au nu numai marxismul (acest lucru este pentru cei peste 40, altele - să se informeze pe internet). Fiecare creatură vie în unicitatea sa este întotdeauna acelaşi cele trei părţi: în centru (axa de bază, o inimă ascunsă), coajă (peretele de frontieră, membrana de protecţie) şi interne spatiul de locuit, umplut cu ceea ce face posibilă existenţa sa.

Centrul de - atunci, totul a inceput, care transporta idee, un arhetip, adică. Secţiunea de mijloc - aceasta este spaţiul în care viaţa are loc în cazul în care există procese metabolice, în cazul în care nou este născut şi evoluţia lucrurilor vii. Limita separă creatura de la lumea din afara, ceea ce face "altele", individuale, spre deosebire de, magazine, protejează împotriva invaziei forţelor străine, şi neprevăzute.

Deci, ouă şi orice casă tradiţională, sistemul solar şi templele de religii diferite, celula dintr-un organism viu şi oraş.

Şi dacă doriţi să învăţaţi ceva mai bun şi încercăm să înţelegem în cazul în care centrul său, spaţiu de viaţă şi de frontieră. De altfel, dacă doriţi să înţeleagă sufletul de oraşe, nu au încredere unul din doar un ghid. Mai bine la plimbare prin ea cu cineva care este foarte iubitoare, şi cereţi-le să arate mai-cele mai scumpe locuri la el. Şi dacă acest lucru nu este posibil - să ia în condiţii de siguranţă pe hartă şi a devenit un pionier. Este cel mai bun pentru acest scop hartă a oraşului adecvate în acest fel un secol XII, XIV şi XVIII - pe ea, printre altele, "trei părţi", veţi vedea mai luminos.

Astfel, oraşul vechi, fiind "centrul de pace" a fost un pod de trei lumi: cer, pământ şi subterane - un plan vertical. În plan orizontal, vom vedea, de asemenea, aceleaşi trei lumi: centrul sacru al oraşului - lumea zeilor; jurul - de fapt lumea mediu de persoane, organizate pe principiul nekoega ordinii cosmice, în spatele unui perete - "alta lume".

Statut special cu capital naţiunii a fost efectuarea principiul de bază al unei culturi. Ea a fost în centrul şi inima universului. De exemplu, în capitala Beijing, statul chinez, la prânz în ziua solstiţiului de vară sundial săgeată exprimate fara umbre. În templului din Ierusalim în aceeaşi zi şi oră de soare care se încadrează perpendicular pe cer, subliniind linia de întâlnire, precum şi cea mai scurtă cale spre cer. fenomene similare s-au izolat aceste orase, oferindu-le un statut mai înalt, deoarece trecerea de la un nivel la altul lumea a fost mai ideal.

Templul lui Hephaestus peste Atena Templul lui Hephaestus peste Atena Catedrala Adormirea Maicii Domnului, în principal din dealuri Smolensk. Odată ajuns în apă al Niprului uitam secolul al XII-lea al predecesorului său, Catedrala Adormirea Maicii Domnului, în principal din dealuri Smolensk. Cand ceva în apă al Niprului uitat predecesorul său secolul al XII-lea Sacred Mountain

Dacă aţi fi dorit să dea o singură imagine pentru a reflecta şi de destinaţie, precum şi simbolism, şi structura orasului, acestea ar fi Gore. Sau piramidă. În centrul - cel mai important, o mare şi frumoasă, apoi - în ierarhie. Cea mai mare şi important punct al acestui munte a devenit un templu.

Templul este atât o imagine a lumii, şi centrul Universului. Temple asemănat cu Gorham cosmice. A fost "punte de legătură între cer şi pământ". Deseori, temple construite într-adevăr pe un deal, munte, cum ar fi Acropolis din Atena. Dacă te uiţi la forma Sf. Sophia Cathedral Kiev, puteţi vedea structura piramidală. Simbol al piramidei - casa de foc spirituale. "Munte de om", - un simbol al centrului.

Construirea Sophia la Kiev, Iaroslav cel Înţelept a declarat centrul spiritual al Rusiei, Kiev, nu Constantinopol (Constantinopol), astfel cum a fost înainte. Mai târziu, fiul lui Iaroslav, Vladimir, în 1054, construit Sophia Novgorod, şi ea a devenit centrul Rusiei Novgorod. Sophia Kiev a fost centrul oraşelor nu numai, dar întregul stat Kievene. Conservate la această zi venerat de legenda a peretelui incasabil. Sub arcade de regiunile muntoase din absida principal al catedralei este cea mai frumoasa imagine mozaic a Maicii Domnului de Oranta. Conform legendei, atâta timp cât este de perete inviolabilă, rugându-Orans fi şi Kiev, şi, astfel, întregul stat. Are o legenda similare şi Novgorod Sofia, doar în loc de mozaicuri de aur aici porumbel pe cruce a cupolei centrale: în timp ce porumbelul sta Novgorod nu este în pericol.

Mozaic icoana a Maicii Domnului de perete inviolabile în Catedrala Sf. Sofia din Kiev, Icoana a Fecioarei Maria mozaic "de perete inviolabile" în Catedrala Sf. Sofia din Kiev Daca soliciti unui parizian, în cazul în centrul oraşului, el a găsit-o greu să răspund. Dar întrebarea, dar în cazul în care inima Parisului, el ar spune: Notre Dame? Daca soliciti unui parizian, în cazul în centrul oraşului, el a găsit-o greu să răspund. Dar întrebarea, dar unde este inima Parisului, el imediat spune: "Notre Dame!

Uneori, în oraş a avut două centre: spirituală şi puterea seculară. Cu toate acestea, în oraşul antic a fost un centru unic, deoarece domnitorul a fost considerat de conduită al voinţei divine pe pământ.

Deseori, centrul de pe muntele sacru consolidată în special. În Rusia, acest interior cetate numită Detinets Kremlinului, crom. Detinets a fost centrul administrativ şi spiritual al oraşului. Şi el, la rândul său, a avut o poarta de frontieră şi centru. În principi detintse a locuit cu familiile lor, suita lor şi funcţionari, precum şi funcţionarii şi spiritulovenstvo.

Aproape de templu este situat în zona pe care locuitorii oraşului au de gând să se ocupe de treburile publice. În Republica Novgorod, unde sistemul de guvernare a fost monarhie limitată, la Catedrala s-au adunat în Piaţa Veche - Adunarea Populară, insceneaza legi. Şi în jurul acestui suprafata construita alte anexe.

Templului, catedrala, biserica din Rusia a fost întotdeauna de start a lui Dumnezeu. Oamenii care trăiesc cu Dumnezeu, bucurie cu Dumnezeu şi a căutat ajutorul lui Dumnezeu.

În labirint de strazi

Odată ajuns în Rusia medie, partea rezidentiala a orasului numit Posad. În tenements trăit cetăţenilor: artizani, negustori, meseriasi si oameni comune. Posad are centrul său - zonă comercială, în jurul căruia să construiască case si ateliere de meşteşugari. În acest moment, s-au reunit la ştiri schimb festivităţile organizate aici în vacanţă. În Europa de Vest şi Europa Centrală a jucat un rol similar în City Hall Square (sau zona de piaţă).

Un accent deosebit pentru oraşe au fost bisericile si templele: acestea au fost pe străzi, după care au fost numite. În multe oraşe din Rusia sunt "Sf. Nicolae", Mântuitorul, Peter strada. Biserica din oraş au arătat calea spre catedrala principale. În Pskov, a existat o ierarhie ansamblu de biserici situate în plus şi oraşul Daumantas.

Templul Cerului din Beijing Locul centrul lumii în oraşe antice din India, germani şi alte naţiuni au sărbătorit altarului, şi, uneori, un copac sacru sau pol, sunt spatiul axe. În cazul în care polul sacru străpunge cerul, sunt "porţile lumii superioare." caracteristici vizibile ale pilon exterior în cerul este Calea Lactee. În multe culturi, centrul lumii a fost templul principal, care ar putea fi fie în interiorul oraşului, şi următoarea (cum ar fi Templul Cerului din Beijing sau minaret Al-hollyhocks în capitala arabe din al secolului al IX-Jaafari). Piaţa Sf. Petru din Roma prektiroval Dzhanlorentso celebru Bernini Zona Sf. Petru din Roma prektiroval celebrul Dzhanlorentso Bernini

În timpul nostru "vegetale", se pare, a crescut până la limitele unui oraş - în absenţa muntele sacru. Dar acum putem înţelege labirint de strazile orasului. Şi, ca mitic Tezeyu, găsirea firul Ariadnei, pentru a ajunge la centru.

Toate principal, cea mai mare stradă determina, de obicei de flux de la centru. Sau de la centru - cum să te uiţi. Apropo, precum şi numele au adesea multe de spus. Cea mai mare stradă Harkov - Moscova cale care să conducă la Moscova, şi (sau) de la Moscova. Pe Nevsky Prospect din Sankt-Petersburg se poate ajunge la Neva. Boulevard Saint Germain în Paris, este numit după templu antic, în picioare pe el. Dar, pe strada mare comunist de la Moscova pentru comunism pentru orice călător care nu ar fi, de ceva timp, ea - pe strada Soljeniţîn şi aminti tuturor despre compatriotului nostru o mare, deşi mulţi au văzut subtext ascuns al acestei redenumirea.

Dar chiar dacă calea aleasă şi să mergem pe ea, acest lucru nu înseamnă că ne vom atinge obiectivele pe care cu siguranţă. Există atât de multe de interesant, fascinant şi distrag! Aici suntem la o răscruce de drumuri - există mai multe moduri şi diferă. Pe ce să mergem? Cum să nu uitaţi scopul ales?

Care merge în direcţia de banda - se conecteaza două străzi, două moduri. Acest domeniu - ca sursă de inspiraţie, ca extinderea de spaţiu şi de conştiinţă. Şi din nou la lac din zona urmează strada noastră şi a fluxurilor de la mare centru ...

Golden Gate de la Kiev, chiar şi reconstruit, da o idee cât de puternic a fost dată de consolidarea acestui oraş antic Golden Gate de la Kiev, chiar reconstruitebai, da o idee cât de puternic a fost dată de consolidarea acestui oraş antic Hersonissos În plus faţă de fizică şi spirituală oraş are o frontieră. Aceste legi sunt din oraş. Exemplu - oraşul Hersonissos: pentru a deveni un cetăţean al Chersonese era obligată să depună un jurământ de care deservesc acelaşi oraş: "Jur pe Zeus, Gaia, Helios ... voi fi în unanimitate cu privire la bunăstarea oraşului şi cetăţenilor şi nu trăda Khersones ... ... va servi ca o mai bună şi mai corectă pentru oraş şi cetăţeni şi nu trăda în cuvinte, nici grecii, nici nu este nimic ascuns barbar, care poate deteriora City, nu plan de orice act fără justă cauză împotriva oricărei cetăţenilor, nu se va alătura în orice conspiraţie împotriva Chersonesites comunitatea, nici împotriva oricărui membru al cetăţenilor. " Limita de castel, sau exista si inapoi

oraş de frontieră fizice au fost de ziduri, metereze şi şanţuri. Ei protejate din lume, care a construit cetăţenilor, bazată pe înţelegerea lor a universului, ordine, şi, desigur, ideea de a oraşului. Afară era o lume diferită. Peretii sunt apărate în primul rând de duşmani externi. Şi când zidurile au fost construite, a investit în ei ideea de protecţie. Chiar şi astăzi, când pereţii au încetat de mult să joace un rol defensiv, care trece prin porti, sau chiar fiind aproape de perete, poti simti puterea lor şi puterea. Înainte să intre pe porţile oraşului, în Rusia a fost scos şapca şi plecat să urez bun venit City.

Dar, în acelaşi timp a fost întotdeauna o legătură între oraş şi lumea exterioară. Acestea au fost porţi şi poduri peste şanţuri. Podul a avut intotdeauna un simbolism dublu: depresie, el a arătat ospitalitatea lui, cu apariţia duşmani ai podul a fost ridicat, portile au fost închise, iar cetatea a devenit necucerit. Dar porţile au fost considerate cele mai vulnerabile punct, şi aşa sunt mai puternice turnuri. Împreună cu astfel de turnuri, şi chiar în interiorul turnuri s-au construit o biserica sau capela, şi peste porti au fost puse icoane. Acest lucru se vede clar în Veliky Novgorod: Vladimir turn este numit pentru o biserică în-construit, Constantin şi Elena Turnul primit numele de la Biserica Constantin şi Elena, care stătea în apropiere. Nijni Novgorod în, este Nikolskaya, Gleb şi Turnul lui George. Spassky Tower din Moscova primit numele de la icoana Mântuitorului, şi multe alte turnuri de la Kremlin la Moscova au fost locuri unde s-au icoane. Chiar şi în Fort frontieră militare Koporie de mai sus poarta a fost icoana, dar interiorul a fost construită o capelă de mici dimensiuni.

Cale în oraş

Apropierea de oameni oras a trebuit să fie gata să se întâlnească cu el pe spirituală şi fizică avioane.

Orasul este, de obicei, condus de două moduri - pe uscat şi pe râu. De-a lungul ei s-au construit temple, mănăstiri şi capele. Călătorie palate. Ei au fost repere.

În cazul în care obiectivul este calatoria a fost destul de aproape, călătorul brusc panorama orasului. Deci, departe de a Sparrow Hills, pot fi admirate trântit Moscova şi inima - de la Kremlin. Şi asupra modului în Pereslavl-Zaleski, pe Poklonnaya Hill, iar acum se află o capelă din lemn, cu toate acestea, panorama este acum crescut aproape de pădure de munte. La intrarea în templu Pskov vizibile centrală a oraşului - Sfânta Treime. El întâmpină toţi oaspeţii. Drumului pe care tu plimbare în oraş, care să conducă la centru.

Castelul Marienburg în Malbork (Polonia) Castelul Marienburg în Malbork (Polonia) Repere în apă până la Novgorod plasate în siguranţă Repere în apă până la Novgorod plasate în siguranţă

Pe drumul râului construite ca repere. Un exemplu de acest lucru - Novgorod. O persoana care se îndreaptă dinspre sudla nord, la prima, chiar pe malul lacului Ilmen întâlnit Biserica Naşterea Maicii Domnului în Peryni. Reperul următor a fost Manastirea George, apoi - Prinţul de soluţionare. După privirea deschis sine Sofia. Astfel, în urma curba a raului, au fost stabilite obiective care a spus că centrul este aproape.

Oraş ca o viata

Dar, ciudat să aplice criteriile de mii de ani la momentul actual. Civilizaţia a sări mai departe, de mult s-au schimbat ... mult, dar nu omul însuşi. Da, el acum călătoreşte cu maşina, dar nu într-un car, dar viaţa este exact acelaşi fel ca şi strămoşii săi în antichitate sau evul mediu. El trebuie doar să ştie de unde "lui spaţiu, unde a fost în condiţii de siguranţă, unde locuieşte, de lucrări, creează. El ar trebui să ştie ce poate şi în cazul în care limitele lumii sale. El trebuie să înţeleagă în ce fel este de la sine, pentru care trăieşte. El are nevoie pentru a vedea sens, esenţa vieţii ei, miezul său. El nu trebuie să vagabonzi, nu te dus de val, să nu fie distras.

Oraşului - aşa cum viaţa noastră. " City - este viaţa noastră. Noi construim viaţa şi de a construi oraşul lor - faptele, gandurile si visele. Şi sufletul oraşului - este sufletul de oameni care trăiesc în ea. "City fericirea de trai al poporului lor."Olga Naumova, Zubov Dmitri
mwb.newacropol.ru

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 18 noiembrie 2009 11:52
Vizualizări: 2474

Citiţi de asemenea

În Muzeul Egiptean se află o piramidă din piatră neagră numită "Piramida Neagră".Această piramidă nu este făcută din pia...
61
Keanu Reeves a publicat pe pagina sa de Facebook o adresare către abonați și fani. Această postare a devenit imediat v...
67
Acestea sînt niște grote uriașe create artificial, a căror vîrstă este estimată la cel puțin 1.700 de ani. Deoarece data...
58
Un videoclip cu animale care au reușit să fie filmate în momentul potrivit! De la o zi la alta, pe planeta noastră se în...
66