ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Spania a primit o cotă record de energie electrică din vântAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Din cauza vremii nefavorabile şi consum redus de energie pe o scurtă perioadă relativ de timp stabilite într-un determinate de energie electrică înregistra reţeaua eoliană 40,8% din consumate puterea totală a ţării - a raportat pentru spaniol Wind Energy Association (Asociación Empresarial Eólica - AEE).

Motivul pentru acest Paste si vantul puternic care sufla pe peninsula sâmbătă (22 martie) cu privire la ora şase seara. În acest moment, puterea totală, elaborat de ferme eoliene din Spania, a ajuns la 9.862 gigawati, care a fost foarte aceeaşi 40,8% din totalul energiei electrice, care a intrat în utilizarea de către spanioli. Cel puţin, astfel de date conduce Red Eléctrica de España (Ree), cea mai mare companie de electricitate pentru a distribui în întreaga ţară.

În medie, peste trei zile (vineri până duminică) turbine eoliene plasate 28% din energia consumată de ţară.

La înregistra acelaşi timp puterea totală (10.032 gigawati) din turbine eoliene spaniole a fost obţinută recent - 4 martie a acestui an în 16 de ore, ora locală. Dar, apoi, recordul pentru procentul nu au de lucru, deoarece a fost o zi de lucru normală şi consumul de energie electrică a fost mai mare decât în week-end de vacanta.

Apropo, Spania, Germania si Danemarca - cele trei ţări Uniunea Europeană, care primesc suma maximă de energie din vant.

Nou în creştere din această sursă de aprovizionare în Spania, comparativ cu energiei electrice furnizate de centralele hidroelectrice în 2007.

În plus, trebuie să spun că fermele eoliene în Spania înlocuieşte treptat puterea de centralele nucleare şi să ocupe teritorii noi. Astfel, în luna iulie a anului trecut Guvernul a aprobat o propunere pentru a instala morile de vânt pe raft de-a lungul liniei de coastă. Aceste ferme vor colecta energia unei mai puternică şi mai stabilă uşoară. Dar, până în 2020, ţara intenţionează să tripleze cantitatea de energie colectate din surse regenerabile.


Până acum, doar Navarra - singura regiune din Spania, care în 2004 ar putea lăuda 61% din "alternative" de energie. A face de Navarra "zero" (100% de energie verde), provincia planuri în 2010.

Bazat pe materiale membrana revista online ( http://www.membrana.ru )

Joi, 27 martie 2008
Vizualizări: 3870

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
68
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
89
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
118
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
81