Spaniolă de eco-oras a primit lumina verde.

/ Vizionări: 11842

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

eco-oraş

Rioja - amintiţi-vă acest nume. De obicei, acesta este asociat cu vin roşu sau alb, care este produs în această provincie autonomă din Spania, dar în curând va deveni sinonim cu verde, sau, mai degrabă cu "verde" prietenos mediului de dezvoltare urbană. La sfarsitul anului trecut, guvernul a dat o lumină verde la un ambiţios proiect ekogorodka Logroño Montecorvo Eco City, care va fi amplasat în capitala provinciei de nord a Logrono. Potrivit acestui proiect de eco-oras va fi complet sigur pentru mediul înconjurător şi absolut nu se va arunca de CO2 în atmosferă. Proiectul este eco-oraşe a fost dezvoltat de firma olandeză MVRDV GRAS şi firma spaniolă, care a oferit pentru a oferi 100% de energie folosind panouri fotovoltaice si turbine eoliene.

eco-oraş

Logroño Montecorvo Eco City va ocupa o suprafata de 56 hectare, situat pe două dealuri cu nume spaniole colorate Montecorvo şi La Fonsalada. Dealuri se află aproximativ 3.000 de locuinţe eficiente energetic, cu zero emisii de CO2. În plus faţă de case şi eco-oras peisaje pitoreşti vor putea să se laude de terenuri de sport, magazine, restaurante şi private şi parcurile publice.

În partea de sus a unui deal si este un muzeu, punte de observaţie şi Centrul pentru Studiul şi promovarea tehnologiilor eficiente energetic. Clădirile vor ocupa nu mai mult de 10% din teritoriu.

eco-oraş

punct de reper local şi mândria de oameni vor fi eco-parc. În eco-parc de turbine eoliene pe deal va fi localizat şi, pe versantul sudic al dealurilor vor fi amplasate reţele de panouri solare fotovoltaice, care va furniza 100% din energia necesară noua eco-oras.

De 388 milioane de euro alocate pentru construirea de Logroño Montecorvo Eco City, 40 milioane vor fi investiţi în energie regenerabilă. Utilizarea unei astfel de energii şi eficiente energetic va permite construirea clădirilor din oraş, pentru a evita emisiile a 6.000 de tone de CO2 anual.

Constructii Logroño Montecorvo Eco City va primi reputaţia de eficienţă energetică şi avansate naţiunii spaniole.

eco-oraş
eco-oraş
eco-oraş

Prin Eco-way.org


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.