ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Spiritul pur — constiinta pura — pur organismAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Timp de 2 ani, ca intreaga familie a refuzat toate chimice de uz casnic, produse cosmetice, avansat de ingrijire personala, produse farmaceutice, şi aproape toate din industria alimentară. Ce puteţi înlocui toate astea "vitale" omul modern de obicei de gunoi, gunoi si otrava? Voi incepe cu un simplu - cosmetice.

Sa fim sinceri - Cosmetica - este o chimie solid, foarte crud testate pe animale şi de multe ori folosind componente provenite de la animale prin violenta (crima). Folosiţi-l în orice formă, este lipsit de sens. De ce ar trebui sa "touch sus" natural frumusetea lor, dat la mine de Dumnezeu. Am o sănătos, culoare frumoasa, culoare naturală, gros (nevyschipannye) sprâncenele, strălucească în ochi, zambetul pe buze - nu Maksfaktor "şi" L'Oreal "niciodată n-am trage pe faţa lui. Îmi place şi aprecia sotul meu, copii să se simtă frumos şi bun - dar totul este mult mai scump decat orice produse cosmetice şi nu sunt realizate prin intermediul industriei produselor cosmetice, dar cu ceva incomensurabile şi personale. În ceea ce priveşte grija de pielea lor, atunci: legume, fructe, cereale, miere, uleiuri naturale, ierburi - care este meu personal, acasa, nimic de neînlocuit, cel mai bun din lume al Institutului de frumusete. Cosmetice naturale producţiei industriale - este o fraudă şi o iluzie. cosmetice naturale pot fi în această pădure pe propria gradina de legume si bucatarie. Pregătiţi orice fructe şi legume masca - a se vedea cum arată, cum miroase şi modul în care este stocat. Pentru ca, chiar la distanţă, pe "naturale" produselor cosmetice de tuburi, stocate de un an sau mai mult?

Deodorante, parfumuri, apă de toaletă .... Net (mai ales - in) organismul uman are un miros foarte placut naturale, cu un unic şi inimitabil - de ce sa notare arome chimice de origine dubioasă. Orice miros de om-semn de contaminare internă a corpului său. Este mai bine pentru a curăţa interiorul decât se toarna peste litri de parfum, care este adesea obţinută din produsele de origine animală, obţinute prin constrângere. Iti place mirosul de moarte? Pentru a face mai uşor să renunţe la toate meu parfum a fost de ajuns să cunoască un fapt - doar în laborator a cunoscut o să fie o societate Proster & Gamble "din experienţă dureroasă mor în fiecare an 50 de mii de animale! Dacă nu invata doar despre asta, puteţi vedea, cum testarea produselor cosmetice pe animale, în filmul "pământenilor". Acesta este cel mai rău de film de groază curent. Şi cel mai rău lucru în care arată că nu există misticism, fantezie, şi adevărul - adevărul despre modul în care oribil moderne umanităţii exploateze brutalitate animalele pentru profit şi pentru satisfacerea pasiunilor josnice (cred luptă cu tauri).

Pentru a deveni mai clare în organism, trebuie să vă cel puţin opri consumul de carne şi absolut toate produsele care conţin E-suplimente. Modul cel mai perfect pentru a purifica organismul şi păstraţi-l curat aceasta - mâncaţi alimente vegetariene, mai ales crude, întregi şi proaspete, cultivate pe pământ metode ecologice (agricultura ecologică, permaculture).

De igiena personala. Resursele naturale se află sub picioarele noastre, ele ne înconjoară, în natură, acestea sunt ieftine, accesibile, usor de aplicat, sunt inofensive, nu lasa in urma urme de otrava in natura. Acest lut, noroi, nisip, cenuşă, sare, tărâţe, ovăz, uleiuri naturale, miere, fân, iarbă, bureţi confecţionate din materiale naturale maturi baie,. Încercaţi şi alege propriul lor. Oh, şi cel mai bun mijloc ideal de purificare şi de armonizare - o apă naturală. Parfum de gunoi, o necesitate vitală de care am bătut mass-media este, de fapt necesare în două cazuri - în cazul în care organismul afectarea funcţiei de auto-purificare, şi, în cazul în care organismul de "gunoi" DNAs3. El va aloca întotdeauna dintr-o substanţă urat mirositoare, de semnalizare ne mod nenatural de viaţă şi cerşit-ne pentru a "curata" este. Pur "din interior" pentru un bărbat să vă spălaţi destul de bine pentru a turna pe o galeata de apa, nu au nici măcar un cald, sau înot în ape naturale organisme (cred că de legendarul Porfiry Ivanov - a fost un aspirator "mulţi dintre noi, turnat parfum pe mine litri). Ei bine, de curatare profunda - o dată pe baie de săptămână, cu un parc, dar cu o matura, cu un miros plăcut da gheaţă planta puturi de apa pentru un contrast cu ceai de plante medicinale şi aromate Medcom. Ugh, Finish, da, fugi!

Ei copiii de la naştere am spălat doar o simpla bautura de apa, care a adăugat ocazional ierburi ciorbe. Am salvat-le o funcţie naturală de auto-curatare, care de obicei alunecă într-un copil cât mai curând începe să vă spălaţi cu săpun, geluri, sampoane si cosmetice, etc copil. Copiii noştri sunt curate, părul mătăsos şi strălucitor - unii oameni chiar nu cred că părul nu are în viaţa lui a venit în contact cu sapun - suficient pentru a se spală bea lor de apă, chiar şi rece.

Şi mai mult. Nu cumpara, te rog, trucuri "saloane de frumusete", că această mizerie "- unic, superlechebnaya, magie, din partea de jos a corpului vechi de apă .... vindeca de orice boală şi ar trebui să OHO ...." Vino cu mine la ţară - aici o mare parte din noroi, lut - fără namazhu dar cu o mantie. În acest sens, vom fi util să învăţăm de la porci - animale foarte curate. Au pus un saloane de "frumusete" în cel mai apropiat baltă piggeries.

Când ne-am dat seama în sfârşit că tot ce ne trebuie pentru fericire şi sănătate, fericire, viata implinita este tot în jurul nostru, alaturi de noi, sub nasul nostru, şi chiar se afla sub picioarele noastre. Ia-o, dar: chiar nevoie atât de mult, se bucură, dar: atenţie, cu dragoste şi recunoştinţă.

Sursa: ecofriendly.ru

Joi, 24 decembrie 2009
Vizualizări: 3257

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
110
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
62
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
207
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
178