ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Sportul sănătos este accesibil pentru toată lumeaSportul sănătos este accesibil pentru toată lumeaÎn secolul nostru grăbit o mare importanţă în viaţă capătă îmbunătăţirea corpului, menţinerea lui într-o formă fizică bună cu ajutorul echilibrului între alimentaţia corectă şi activitatea fizică. Pentru a atinge acest obiectiv  mulţi oameni, indiferent de statutul social şi nivelul veniturilor, se îndreaptă spre sălile de sport la modă  cele mai scumpe şi cluburi de fitness, lăsând acolo o cantitate de timp şi o sumă enormă de bani. Este surprinzător că puţini oameni înţeleg că poţi să obţii o formă fizică bună şi fără mari cheltuieli  şi pierdere de  timp (adică timpul pentru drumul spre sală de sport). La urma urmei, yoga acasă nu numai că ajută să aduci corpul în stare corespunzătoare, dar şi contribuie, de asemenea, la echilibrul gândurilor, scăpa de stres.

Se spune că sunt foarte eficiente tehnicile de respiraţie, exerciţii de tip Bodyflex, care se axează, în principal, pe întinderea muşchilor  şi arderea  grăsimilor în zonele cu probleme prin creşterea fluxului de oxigen.

Sunt accesibile pentru toată lumea şi au efect pozitiv asupra menţinerii unei forme fizice bune înotul  în bazin în timpul iernii sau în timpul verii, în rezervoarele de apă naturale deschise, practicarea aerobicii  în apă.

Pentru sport, nu este neapărat nevoie de pista de curse sau dispozitive speciale, avem nevoie doar de câteva ore libere şi de încălţăminte confortabilă pentru fugă dimineaţa ori seara în parc sau scuar. Drept analogie pentru trenajoare pot servi turnee pe bicicletă cu prietenii, comise în timpul zilei sau seara, deoarece nivelul de arsură a caloriilor şi antrenamentul, în principiu, vor fi la fel, dar plăcerea va fi mai mare şi veţi respira nu aerul condiţionat, ci aroma vie de flori şi copaci.

Un rol activ în sănătatea noastră ocupă şi masajul, care vizează eliminarea simptomelor dureroase şi depuneri de sare. Acum se face o publicitate activă a astfel de inovaţii tehnologice, cum ar fi dispozitivele speciale pentru masaj. Ele pot fi folosite pentru a ridica tonul corpului, pentru a elimina toxinele şi pentru a preveni boli ale sistemului musculo-scheletic nu numai în saloanele de specialitate medicale sau de frumuseţe, dar şi la domiciliu, este suficient doar să procurăm un scaun de masaj pentru uz personal. Pentru aceste scopuri puteţi folosi şi o masă de masaj pliantă,  în care putem face nu numai masaj, dar şi  să o utilizăm în calitate de şezlong la îndeplinirea diverselor proceduri cosmetice, cum ar fi împachetările.

Desigur, cel mai bun masor pentru dvs. va fi întotdeauna soţul sau soţia. Energiea de viaţă nu poate fi înlocuită cu orice trucuri tehnologice. În ceea ce priveşte toxinele, citiţi articole despre nutriţie. Dacă nu contaminăm organismul, nu avem nevoie de curăţare. Cel puţin două sau trei ori pe săptămână de masaj alternativ nu numai vor îmbunătăţi considerabil sănătatea dumneavoastră, dar, de asemenea,  şi relaţiile de familie.

 

 

Sursa

Joi, 10 iunie 2010
Vizualizări: 1920

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
233
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
161
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
344
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
336