Staraya Ladoga Ecopolises — tatăl Comunităţilor Ruse

/ Vizionări: 6306

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cincisprezece ani în urmă, doar în luna mai, aici, la Volhovschine - în Ladoga vechi - primul născut în Rusia Ecovillage - Ecopolis. Sa întâmplat aproape de accident ... La Moscova, ea a lucrat trei zile de mediu conferinţe de mari dimensiuni, verde s-au adunat din toate colţurile lumii, a încercat - ryadili: "Ce trebuie să fac sfârşitul? Pamantului pentru ca este!"

Mulţi oameni au fost tineri care pleacă din oraş, apoi să fie introdusă într-un kuchkovalis hippie în comunităţile şi comunelor. A-comunitate de lucru greu de creat - "comunitate". Dar în Rusia, ca nimic nu sa întâmplat şi că nimeni nu ştia - cum să înceapă - nici bani, nici teren ... Si apoi, o, cârlionţat intitulat tip ulybchaty-mare - taxă Pescăruşul: "Vino la Staraya Ladoga" Si totul va fi! " Ea sa întâmplat.

Trei ani într-o poveste de doi casa de piatra mare, de pe Malyshevaya Vai de fum a fost un rocker. La momentul Staraya Ladoga din nou a devenit capitala. Oamenii nu vin numai de la Moscova - Sankt-Petersburg, Caucaz - Crimeea sau Sahalin, dar şi din Africa - America - Europa. Cine este acolo, dar nu acolo! Profesori şi Gurus de toate culorile şi nuanţele, misionarii "secte toate şi religii, tot felul de vindecători - ozdoroviteli. Şi în seara foc de tabara am plâns în vestă kgbeshniki locale - cum au ajuns statele baltice, toate clare.

Dar în acest hippies turbulenţelor erau ca peştele în apă. Ottsapali o cameră mare, a fost drynchali ceva, ceva a fost concediat, dar altele nu sunt perturbate. Iar noi, idealişti, ei nu au observat - ar fi fost ori - de toate pentru "libertate", Chaos Mare, anarhie - mama de ordine. Poate regulile lumii în cazul în care Mahno ... Nu pentru nimic, se pare, întotdeauna am avut o mulţime întreagă de Crimeea şi Ucraina. "Am trăit într-o vârstă mare" - nostalgic acum, dragul nostru Eddie Limonov - lider al naziştilor Rusă (deşi el însuşi un ucrainean). Deşi el este - despre Uniunea Sovietică. Poate fi folosit pentru a scrie un întreg "Pace şi război" (acesta din urmă, uneori, de maturare la nivel local - într-un beat), dar a fost apoi bucăţi de 5 articole în Lumini Volhov ", au fost articolele mele în presa naţională.

Silnyuschee a fost un timp în trei ani am castigat experienta lumii, şi bam - muguri de spargere, seminţele sunt împrăştiate ... Ecopolises forţat drumul în Luhansk, Crimeea, Caucaz, Altai, Vologda acum infloreste ... "Ecopolis" sub Minusinsk - în cazul în care aproximativ două mii de oameni (ne- acesta a fost principiul - "spaţiu gol" - Mare-toleranţă, liniştea Staraya Ladoga, George, nu trebuie jignit, chiar Serpent - Gorynycha "păgân"), un titlu bun este probabil ca ei au aruncat Mizgier Volodya, veteran al nostru, pe atunci lider promanarhizma.

Personal, am o câţiva ani, cu admiraţie piesa noastră "copii", turnee în ţară, aşa cum a coordonat ciudat ... Dar a venit timpul - fabrici a crescut, dar raul - lac curăţate, peştele a început să joace, da ... kushankat nu are nimic de a face. De asemenea, nu foarte interesant, deşi "victorie" de ecologie. Nu pare să fie în ascensiune, nu este foame, dar lumea de "maşini" nu a fost adormit tot acest timp, problema persistă, ceva trebuie din nou "verde" de a face - şi nu. Exprima-te Clădiri Verzi, ekoderevenki în întregime nou tip - ekovili (din limba engleză. Satului), acestea sunt mii în întreaga lume. " Nu este o mişcare şi avem - în zona Podporozhsky - d.Grishino în Syasstroy ar putea fi in alta parte ... Dar asta e altă poveste ...


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.