ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Sterilizarea fetelor prin vaccinare
Zeci de mii de fete din Rusia, începând cu 2009, sunt vaccinate gratuit cu vaccinuri SUA care provocă infertilitate.
Începând cu 2009, toate centrele de sănătate, şcolile şi centrele medicale private, au început să ofere populației feminine a țării un nou mod de prevenire a cancerului de col uterin - vaccinarea împotriva virusului papiloma umană (HPV).Conform  programului de vaccinare, această metodă de imunizare activă se aplică numai fetelor și femeilor de vârsta fertilă între 12- 50 de ani. Memoraţi faptul dat. Acest virus afectează bărbaţii tot aşa de des ca şi femeile, însă nimeni nu se grăbeşte să le vaccineze.

Dictonul "Întotdeauna brânza pe gratis se afla în cursa de șoareci" nu a apărut din senin. Mai ales în Rusia. În 2007-2008  Dmitri Medvedev a aprobat proiectul-pilot de vaccinare a 15000 de fete din Rusia de la o vârsta  de 13 ani cu vaccinului Gardasil (SUA) în Moscova, regiunea Moscova și regiunea Khanty - Mansiysk. Numai în Khanty - Mansiysk au achiziționat vaccinul la 42 de milioane de ruble. Ideea este bună - salvarea de cancer de col uterin (astfel de idei sunt utilizate în mod obișnuit la construcţia autostrăzilor care duc direct în iad).

Mai târziu, au început să publice rezultatele unor cercetări independente interesante:" Nu a fost găsită nici o dovadă a efectelor terapeutice semnificative ale vaccinului în testele femeilor care au primit toate dozele de vaccin comparativ cu analize ale femeilor cu infecţia HPV. Nu am găsit nici o dovada de eficacitate a vaccinului. Vaccinarea nu afectează nivelul de eliminare virală într-o perioadă de 12 luni. Studiile suplimentare ale eficienței vaccinului - BLA (biologics license application) au constatat că la anumite persoane vaccinul Gardasil poate crește riscul de boală cu 44,6 %, şi anume la cele care sunt deja purtători de tipuri de HPV folosite în vaccin".
Cu alte cuvinte nu au fost găsite efectele pozitive ale vaccinului, dar s-a găsit efectul negativ - accelerarea schimbărilor de modificări pre-canceroase, dacă o fată este deja un purtător al virusului HPV. În plus, vaccinarea în trei etape este suspect de asemănătore cu vaccinurile dezvoltate de Fundația Rockefeller pentru a provoca avorturi spontane.
În luna septembrie 2010 Sistemul cu privire la complicaţii de vaccinare (Vaccine Advers Events Reporting System, VAERS) a înregistrat mai mult de 18000 de cazuri de complicații în urma administrării vaccinului Gardasil, inclusiv cel puțin 65 de cazuri de deces.

Datele din noiembrie 2010: 20432 de complicaţii şi 85 de decese. În mai puţin de o lună 2432 de complicaţii şi 20 de decese. Și asta e doar pentru vaccinul Gardasil, un alt vaccin, Cervarix are statisticile proprii.  Posibilitatea de tratare cu aceste preparate, de asemenea, a fost pusă sub semnul întrebării :

Gardasil nu este un vaccin împotriva cancerului, ci doar o imunizare împotriva două tipuri de tulpini(celule) HPV, care pot duce la cancer de col uterin în unele cazuri la unele femei. Deoarece există cel puțin 15 de tulpini HPV care pot duce la cancer, fetele vaccinate se pot îmbolnăvi din cauza unei din cele 13 de infecții neacoperite de vaccin. Vaccinul nu asigură protecție în cazul în care infectarea cu  HPV s-a produs înainte de vaccinare.

9 fete britanice suferă de efectele secundare oribile pe care le-au primit cu vaccinul Cervarix împotriva cancerului de col uterin .

VAERS raportează despre 41 de cazuri de cancer de col uterin după vaccinarea cu Gardasil!

Există multe fapte care reflectă efectele negative ale vaccinului Gardasil. Mărturii ale victimelor.

Obţinem o imagine interesantă. SUA care finanţează în principal revoluţii, dintr-o dată începe să ajute masiv țărilor din lumea a treia, furnizând zeci de mii de doze de vaccinuri Gardasil și Cervarix. Personal, eu văd aici imediat doi factori, unul principal și altul secundar.
1) Beneficiul financiar - vaccinarea cu preparate la nivel de stat înseamnă miliarde de dolari, Gardasil și Cervarix colectează aceste miliarde de dolari;
2) secundar - reducerea populației, provocând infertilitate la femei de vârsta reproductivă.

Numeroasele mass media raportează despre servicii de vaccinare gratuită cu Gardasil și Cervarix în Ekaterinburg, regiunea Sverdlovsk,  Districtul Federal Ural.
Acesta este doar un fapt. Al doilea fapt: potrivit statisticilor, în Rusia cu avorturi se încheie 60 % din sarcini.
Un caz aparte: o fată 16 ani a devenit sterilă din cauza vaccinului Gardasil. După vaccinare, la ea a început o menopauză prematură.
Datele publicate de VAERS arată ca Gardasil este cel mai periculos vaccin la ziua de azi. Inoculat în timpul sarcinii, acesta a cauzat mai mult de 1300 de reacții adverse în cei cinci ani de existență, comparativ cu următorul vaccin cel mai periculos, care deseori se prescrie femeilor gravide împotriva gripei şi care a provocat 200 de reacții adverse în ultimii 20 de ani. Vaccinarea cu Gardasil în timpul sarcinii este asociată cu avorturi spontane frecvente și cu un nivel ridicat de malformaţii congenitale.

Și acum, cel mai interesant fapt: în 2011 vaccinarea împotriva HPV ( Gardasil si Cervarix ) a fost interzisă în India și Franţa pe când în Rusia s-a început vaccinarea gratuită publică cu Gardasil.

Trageţi concluziile proprii.
 

 

 

Sursa: ruslekar.info

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 19 octombrie 2013 15:39
Vizualizări: 73664

Citiţi de asemenea

1. Mugurii de hrișcăÎn mugurii de HRIȘCĂ se găsesc proteine, carbohidrați, mult magneziu, fosfor, zinc, cobalt, mangan, ...
93
Construiesc în interiorul copacului pentru a economisi materiale de construcție....
225
Filmele despre prostituate, uneori, sunt difuzate ziua, sunt difuzate devreme seara, la fel ca și filmele cu dezbrăcări,...
180
Mutându-se în satul Isakovo, în raionul Bezhanițk din regiunea Pskov, familia Katkov a devenit ideologii noilor colonișt...
218