ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Steve Pavlina: experiment de 30 de zile cu privire la trecerea la vegetarianismAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Un autor american populare articole despre Dezvoltare personala Steve Pavlina a ajuns la concluzia că cel mai puternic instrument de auto-dezvoltare este o zi experiment 30. propria lui Steve exemplu, ne spune cum a folosit un experiment de 30 de zile pentru trecerea la vegetarianism, apoi, în veganstvo.


1. În vara anului 1993 am decis să încerc vegetarianismul. Nu am vrut să devină un vegetarian pentru viaţă, dar am citit despre beneficiile mare de vegetarianismului pentru sănătate, astfel încât mi-am promis sa-experienta de 30 de zile. Până când am fost deja implicate în sport, de sănătate şi de greutate au fost normale, dar institutul meu "dieta", a constat un hamburger, şi acasă şi pe stradă. Deveniţi un vegetarian timp de 30 de zile a fost mult mai uşor decât mă aşteptam - aş spune chiar că nu au existat greu şi niciodată nu am simţit defavorizate. O săptămână mai târziu am observat că creşterea eficienţei şi capacitatea de concentrare, capul meu este mult mai clare. După 30 de zile, nu am nici o îndoială, pentru a continua. Muta mi sa parut o mult mai complicat decât este în realitate.


2. În ianuarie 1997, am decis să încerc să devină "vegetariana". Dacă vegetarieni poate mânca ouă şi lapte, vegetarienii nu mananca nimic de origine animală. Am dezvoltat un interes în curs vegetarian, dar nu cred că ar putea fi decis, la acest pas. Cum mi-ar abandona iubita Omleta brânză meu? O astfel de dieta mi sa parut prea restrictive - este greu de imaginat cum. Dar am fost foarte interesat de ceea ce ar putea fi ca. Deci, odată ce am început să-zile experiment 30. Apoi m-am gandit ca as putea lua de probaţiune, dar nu au de gând să continue după el. Da, mi-am pierdut mai mult de trei lire sterline în prima săptămână, cea mai mare parte de la excursii la baie, unde am plecat toate produsele lactate cu gluten de la corpul meu (acum ştiu de ce vacile nevoie de patru gastric). Am fost deprimat de câteva zile în primul rând, dar apoi valul de energie. Capul lui a fost mai uşor decât oricând înainte, ca şi cum cu mintea de ceaţă şi m-am simţit ca şi cum capul meu a făcut upgrade de procesor şi RAM. Dar cea mai mare schimbare am observat în rezistenţa mea. Am fost de viaţă într-o suburbie din Los Angeles, unde, de obicei, a fugit de-a lungul plajei. Am observat că nu obosit, după o întârziere de cinci kilometri, şi am început să mărească distanţa de 8 km, 15 km, şi, în final, a alerga un maraton (42 km) o pereche de ani mai târziu. Creşterea rezistenta, de asemenea, m-au ajutat să îşi consolideze poziţia în taekwondo. Rezultatul general a fost atât de semnificativă încât produsele alimentare, care l-am refuzat, eu nu mai era implicat. Din nou, nu am de gând să continue după 30 de zile, dar, cu toate acestea, deoarece eu - vegan. Ceea ce nu mă aştept, de aceea este că, după utilizarea unei astfel de dieta, alimente de origine animală pe care am folosit pentru a mânca, nu mai mi se pare alimentare, la toate, aşa că nu simt nici o dificultate.


3. Din nou, în 1997, m-am decis sa fac sport in fiecare zi pe tot parcursul anului. Acest lucru mi-a fost Anul Nou rezoluţie. Motivul a fost că, dacă am face aerobic cel puţin 25 de minute pe zi, nu pot merge la taekwondo, clase, care sunt luate departe de mine 2-3 zile pe săptămână. În coroborare cu noua dieta mea, am decis să iau starea lor fizică la un nou nivel. Nu vreau să-şi piardă o singură zi, chiar şi din cauza bolii. Dar gândesc de taxare pentru 365 de zile a fost oarecum înspăimântător. Asa ca am decis pentru a începe o zi experiment 30. Nu a fost aşa de rău. La sfârşitul fiecărei zile am stabilit un nou record personal: 8 zile, 10, 15, ... a devenit mai dificil să renunţe ... După 30 de zile, nu am cum ar putea continua 31-lea şi a stabilit un nou record personal? Si poate sa-ti imaginezi predea dupa 250 zile? Nici un fel. După prima lună, care a întărit obiceiul, restul anului trecut inerţie.Îmi amintesc acel an a mers la seminar şi sa întors acasă după miezul nopţii. Am avut un frig şi foarte obosit, dar toate la fel, la ora 02 dimineaţa, a plecat pentru un jogging în ploaie. Unii pot gasi ca aceasta să fie prost, dar am avut determinare atât de mult pentru a atinge obiectivul său, că nu am să recunosc oboseala sau boala mi-a oprit. Am ajuns cu succes la sfârşitul anului, nu lipseşte o singură zi. Am mers chiar şi câteva luni mai târziu înainte de a hotărât să suspende, si a fost o decizie dificilă. Am vrut să fac sport în timpul anului, ştiind că ar fi o experienţă extraordinară pentru mine, şi aşa sa întâmplat.


4. Din nou despre dieta ... Câţiva ani mai târziu, după ce am devenit vegetarian, am decis să încerc alte soiuri de dieta vegetariana. Mi-am petrecut un experiment de 30 de zile pentru dieta macrobiotica si syroedeniya.Eto a fost interesant şi mi-a dat o înţelegere, dar nu am decis să continue aceste diete. Nu am simţit nici o diferenţă între ele. Deşi alimente crude mi-a dat o explozie pic de energie am observat că este prea greu: Mi-am petrecut o mulţime de timp pentru a găti şi a cumpăra alimente. Desigur, poti manca doar fructe si legume prime, dar pentru a face bucate interesant - nevoie de o mulţime de timp şi efort. Dacă aş avea un bucătar personal, am, probabil, ar fi urmat această dietă, deoarece m-am simtit ar beneficia. Am încercat un alt experiment de 45 de zile dieta cu alimente proaspete, dar concluziile mele rămân aceleaşi. Dacă am găsit o boala grave, precum cancerul, aş repede trecut la o dieta cu o primă "live" produse alimentare, pentru că eu sunt sigur că aceasta este cea mai buna dieta pentru sănătate optimă. N-am simţit mai viabil decât atunci când mâncaţi alimente crude. Dar sa dovedit a adera la un regim alimentar grele în practică. Dar cu toate acestea, am adăugat unele idei din alimente macrobiotice şi materiile prime pentru a vă dieta. În Las Vegas există două restaurante cu "prime" produse alimentare, şi le-am dori ca altcineva se pregăteşte totul pentru mine. Astfel, experimentele de 30 de zile au fost de succes şi mi-a dat un nou punct de vedere, deşi, în ambele cazuri am abandonat în mod deliberat obiceiul nou. Unul dintre motivele pentru care toate cele 30 de zile de experiment este foarte important pentru o dieta noi - câteva săptămâni prima de concediu pentru dezintoxicare şi depăşirea obiceiuri vechi, astfel încât până în a treia săptămână din greu pentru a obţine imaginea de ansamblu. Cred că dacă încercaţi o dietă mai puţin de 30 de zile, pur şi simplu nu înţeleg. Fiecare dieta este diferit în esenţa sa, şi are un efect diferit.

Se pare că această metodă de experiment de 30 de zile este ideal pentru obiceiurile de zi cu zi. Nu am putut folosi pentru a dezvolta obiceiuri, care se repetă la fiecare 3-4 zile pe săptămână. Dar această abordare poate funcţiona dacă începeţi un experiment pe zi, de 30 de zile, şi apoi a reduce numărul de repetari pe săptămână. Acesta este doar ceea ce fac atunci când începe un nou program de formare sport. obiceiurile zilnice pentru a dezvolta mult mai uşor.


Iată câteva idei pentru a-zi experimente 30:


• Renunţaţi la TV. Notaţi programele dumneavoastră preferate şi să le păstreze până la sfârşitul perioadei. Intr-o zi, toata familia mea a făcut acest lucru, şi le-a pus în lumină pe multe lucruri.


• Tăiaţi forumuri, mai ales dacă vă simţiţi dependenţa lor. Acest lucru va ajuta la pauza obiceiul şi ar transmite un sentiment clar că vă oferă o parte din ele (dacă vreodată da). Veţi fi întotdeauna în măsură să continue şi după 30 de zile.


• În fiecare zi acolo cu cineva nou. Începeţi o conversaţie cu un străin.


• Vino afară pentru o plimbare in fiecare seara. De fiecare dată când mergeţi la o nouă locaţie şi de distracţie - nu vă amintiţi în această lună pentru viaţă!


• investi 30 de minute pe zi de curăţare casa sau la birou. E doar 15 ore.


• dacă sunteţi deja o relatie serioasa - parteneri fac masaj in fiecare zi. Sau să aranjeze un masaj reciproc: la 15 de ori fiecare.


• Tăiaţi ţigări, sifon, alimente nocive, cafea sau alte obiceiuri dăunătoare.


• Ridică-te dis de dimineata


• ÎnDi jurnalul dumneavoastră personale în fiecare zi


• În fiecare zi, de apel diferite rude, prieteni sau parteneri de afaceri.


• Scrie la blog-ul dvs. în fiecare zi


• O oră o lectură zi pe subiect care vă interesează.


• Mediteaza în fiecare zi


• Aflaţi un cuvânt străin pe zi.


• În fiecare zi, du-te pentru o plimbare pe jos.


Din nou, nu cred că aveţi nevoie pentru a continua oricare dintre aceste obiceiuri de la sfârşitul de 30 de zile. Gândiţi-vă ce efect va fi numai pe cele 30 de zile. La sfârşitul anului va fi capabil să evalueze experienţa şi rezultatele. Şi ei vor, chiar dacă luaţi decizia de a nu continua. Punctul forte al acestei abordări - în simplitatea ei.


În ciuda faptului că repetarea unor acţiuni specifice în fiecare zi poate fi mai puţin eficiente decât după program mai dificil (un exemplu excelent - greutate de formare, deoarece acestea necesită o pauză adecvate), cu atât mai probabil că va trebui să stabilească un obicei zilnic. Atunci când se repetă ceva de la o zi la alta, fără o pauză, nu poate justifica sărind peste o zi sau o promisiune de a mă la ao face mai târziu prin schimbarea calendarului.


Încearcă-l.

Autor: Steve Pavlina
vegetarian.ru

Joi, 27 august 2009
Vizualizări: 3794

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
310
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
175
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
286
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
117