ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ştiinţa în strânsoarea Globalism



Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

surse de energie tradiţionale şi tehnologia energetică au fost impuse pe lumea prin controlul asupra ştiinţei şi practicii, stabilite prin sistemul financiar de dolari.

Cunoscute cu privire la efectele periculoase privind emisiile umane de la autoturisme. Creşte riscul unburning combustibil în motoare, influenţa substanţe radioactive, adsorbită şi o creştere bruscă a numărului de autoturisme. Toate acest lucru este incontestabil. Cu toate acestea, "modesta" este ignorat, ca motoare de combustie interna (ICE) produc dioxina (nostru - mai mult, masinile straine - mai mici).

În 1998, experţii de la Academia de Ştiinţe din Rusia a luat măsurători ale concentraţiei de dioxină în Moscova Ring Road. Sa dovedit că ea este de zece ori concentraţia la momentul utilizarea sa combatere a forţelor SUA în Vietnam! Nu este cel mai bine situaţia şi pe inelul Grădină, şi multe alte artere intensivă a capitalului.

Pentru claritate, permiteţi-mi să reamintesc: după analizarea rezultatelor combatere a ocupării forţei de muncă de dioxină în Vietnam-o decizie specială a ONU, a fost interzis ca o armă de genocid de mediu! Situaţia este agravată de faptul că dioxina, precum şi de radiaţii, se acumulează în organism. Sunt de acord că guvernul de la Moscova şi Federaţia Rusă sunt obligate să explice noi: cine, din motive ce şi de a cărui "edicte ordinele ¬" dezlănţuit genocid împotriva locuitorilor din Moscova şi în alte oraşe ale ţării? Şi genocidul continuă, în ciuda faptului că soluţia ¬ ştiinţifice şi tehnice, care reduc semnificativ consumul de benzină prin autovehicule ¬ lung timp a existat.

Îngrijorare "Elf" a lansat un nou combustibil pentru vehicule diesel - amestec solyarnovodnuyu. Excelent indicatori din taxa de combustibil noi mai presus de toate de apă: şi anume, aceasta scade temperatura in camera de ardere şi previne formarea de oxizi de azot. Aici şi în Ministerul RF de combustibil au apărut broşuri, aruncă prevede: "Decizia de probleme globale ale secolului XXI": "alternativă de combustibil pentru motoarele diesel, marine si instalatii cazane. mâine de combustibil de lucru de astăzi ". Societatea A-55 (Preşedintele R. Gunnerman - Reno, Nevada, SUA) oferă unui sistem la nivel mondial pentru producţia de combustibil curat ieftine A-55.

Şi aceasta în ciuda faptului că în Rusia pentru a crea emulsii de apă a venit în timpul primului război mondial. În 1943, au existat publicaţii pentru a crea un combustibil neobişnuit de apă.

În institutele de cercetare ştiinţifică efectuate ¬ ample de cercetare pentru a crea emulsii de apă. Pe această bază în 1980, a fost dezvoltat de ¬ ştiinţifice şi tehnice, programul de lucru. Acesta a fost condus de un specialist de frunte pe ţară Chimmotology Doctor în Stiinte Tehnice A. Bratkov sub patronajul fostul presedinte al Gosplan N. Baibakov, dar de fiecare dată când aceste lucrări au fost suspendate sau clasifica. Şi în presă a deschide prins numai atenţia unui "experiment chimie anumite", care a arătat că toate emulsie vodouglerodnye creat rămas constant la puţin peste două-trei zile. În acest context, "uitat" că în anii 1930 de luptatori Forsazh în motoarele de jet de apă - regimul a fost limitată la trei minute, a crescut dramatic puterea şi viteza. În 1949, armata noastră în China aplicate frecvent de apă supliment pentru CID "AMO" din cauza lipsei de benzină spânzurat în cabină capacitatea de o jumătate de tub interior, în timp ce de echitatie de apă introdusă în carburator. În 1965, pe aditiv apa din sol virgine direct în rezervor (bazat pe o galeata de la 25 la 30 de litri de benzină) a fost cunoscut de toţi meşe ", pentru că am avut doar a inceput recoltarea, lucru cât mai curând s-au înregistrat un deficit de combustibil.

La sfârşitul anului 1970 a fost efectuat un lucru în comun cu Japonia pentru a studia emulsii de apă şi influenţa acestora asupra caracteristicilor DWS. Sa constatat că utilizarea acestor creşteri durata de viata emulsii şi capacitatea de a motoarelor cu ardere internă. În 1980, verificarea experimentală în cadrul comunmilitare de dezvoltare sovieto-japonez a avut loc în taxiuri Moscova (în Moscova "a alerga" cateva sute "Volga", emulsie de lucru apa), rezultatul final a fost un articol lung în Pravda, care a pus întrebarea retorică: "Cine va preveni emulsie de apă? "

În 1970 am avut realizat sarcina de a crea amestecuri "vododizelnoe de combustibil pentru motoare de tractor cu amestecuri de combustibil, un număr mare de studii efectuate la Institutul care a lucrat în agricultură.

Doctor în ştiinţe tehnice, EI Isaev rezolvat problema prin crearea de emulsii foarte stabile de apă cu conţinut de apă de 10 - 75 la sută, a declarat "fundamental imposibil de rezolvat, crea o akvazin" ("Aqua" - apă, "zine" - coada de benzină - fără plumb mari la combustibil cu cifră octanică), obţinute prin combinarea apei cu produse petroliere cu un gaz echitabil sau naturale cu aplicarea emulgator Isayev care împiedică stratificare a emulsiei.

Isayev şi transportatorii lui benzină călătorit în jurul lumii, arătând cu randament ridicat de combustibil. Aproape peste tot el a fost oferit unei instalaţii de fabricaţie şi de a ajunge la locul de muncă, dar ... numai în această ţară. Scrierea credite pentru crearea acestor facilităţi în Rusia sunt complet abandonate, ci o garanţie guvern din Rusia, care, desigur, toate la "luminile".

În cazul în care ¬ pe la mijlocul anilor 1980, a fost publicată în presă "plângere" cap ¬ de management ştiinţifice şi tehnice de construcţie Comitetului URSS că, în ciuda existenţei dezvoltare gata făcute şi instalaţii de producţie, nu poate lansa, eventual, o emulgatori corespunzătoare pentru a pune în practică o apă / emulsie.

Aceasta este o istorie lungă, de culoare închisă şi complicate, culminând pur heppiendom american: "Societatea A-55 oferă un sisteme la nivel mondial pentru producţia de combustibil curat ieftine A-55". Şi conducerea ştiinţifică ¬ tehnice este acolo, nu-i asa? Acest impunerea de noi evoluţiile noastre, încă o dată personal a dezvoltat toate aceeaşi politică: în Rusia, toate avansate şi mai eficiente termina, şi Stomp, şi apoi link-ne la tehnologia de vest. Scopul final: să introducă noi cât mai mult posibil de echipamente care ar putea apoi efectuează o nouă producţie în condiţiile înrobitoare a preţurilor şi de furnizare a anumitor componente.

Şi în timp ce toate astea trage mutnogryaznaya legătura cu utilizarea emulsiilor apă stabile, împotriva locuitorilor din toate marile orase din Rusia a avut loc genocid la scară largă prin otrăvire-le pe toate cu dioxină.



Iuri Brovko
www.namsvet.ru

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 01 aprilie 2009 9:49
Vizualizări: 4118

Citiţi de asemenea

YMCA Moldova are două HUB-uri care prestează servicii pentru refugiații ucraineni, unul din ele este amplasat în cadrul ...
491
YMCA Moldova a acordat pachete cu produse alimentare pentru 70 de refugiați ucraineni care sunt adăpostiți de familii de...
484
Primele produse cu canabis fabricate pe teritoriul Republicii Moldova fac senzație la nivel mondial.Crema cu canabis pen...
650
Organizația Particulară de Pază CHESTOR - Security a devenit cîștigătoarea Concursului Național al Mărcilor Recunoscute ...
287