ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Stil de viaţă verdeAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Stil de viaţă verde La momentul actual de consum poftele noastre sunt în creştere, cu viteza de nebun, şi doar un număr foarte mic de oameni este impactul asupra naturii noastre este, în primul moderne de toate, stilul materială a vieţii. Datorită mass-media şi instituţiile de învăţământ, originea direcţia de vedere al lumii şi stilul de viaţă, ideea principală din care - de prietenie cu mediul, de respingere a consumului în exces, care urmează să fie ecofriendly. Această tendinţă este de avânt şi a devenit un atribut de a fi de mai multe persoane în Europa de Vest.

Tot ceea ce produce sau cumpara, are un preţ echivalent cu emisiile de carbon ("amprenta de carbon"). Oamenii de ştiinţă estimează că, pentru a restabili efectul încălzirii globale la nivelul zero, pentru a reduce emisiile de până la 2,5 tone per persoană. Poate fi atins acest obiectiv? Cel puţin, puteţi obţine o reducere substanţială a emisiilor de CO2 în atmosferă, în cazul în care vom încerca să schimbăm obiceiurile şi stilul de viaţă.

Fii ecofriendly - nu este doar la modă, ci şi profitabile. Oamenii sunt de economisire pe de iluminat şi de încălzire, şi din cauza costurilor de transformare a redus asupra economiilor a extragerii de materii prime. Stilul de viaţă verde, de asemenea, deschide un spaţiu mare pentru ekobiznesa dezvoltare - de economisire a energiei de noi tehnologii, eco-turism, productie de materiale de ambalaj care se descompun rapid.

Arată un prieten "a mediului" - o parte integrantă de marketing pentru branduri globale şi companii. Deci, în cazul nostru de publicitate detergent - mai ales imaginea unei bună gospodină, atunci Occidentul "Ariel", publicitate, menţionând că el este foarte bine îndeplineşte funcţiile sale la 30 de grade. Reducerea costurilor de energie de rufe, te vom ajuta planeta.
Societăţile care au o, cumpara respectat notebook-uri, stilou şi hârtie şi cărţi, numai cu condiţia ca acestea sunt fabricate din produse reciclate. Same - cu mobilier. Lemn făcut din nou sau, cel puţin, se face la reînnoirea pădure. Chiar şi casele construite numai de astfel de materiale.

Dar caracteristica principală a ekodruga "- o reducere a apetitului de consum ale acestora. Schimbarea de viaţă într-o simplă, nu te lucruri nedorite, şi reducerea numărului de deşeuri menajere sale. Plus articole de unică folosinţă care nu.

O altă caracteristică a acestui mediu alte - lucrurile trebuie să fie achiziţionate în ţara de origine pentru o lungă perioadă de timp! De-a lungul Europa de Vest există o practică comună şi de lungă durată privind eliminarea şi reciclarea gunoiului. În multe familii de Vest a deşeurilor sortate este nu doar pe hârtie, sticlă sau din deşeuri biodegradabile. Griji mult mai mult - pe hârtie, carton, verde, maro şi alb de sticlă, sticle de plastic, spuma de plastic, din plastic, cutii de bere şi chiar baterii. În ceea ce priveşte deşeurile biologice, acestea pot fi uşor de utilizat pentru compost şi de a reduce astfel sarcina pe musorohranilischa şi reciclarea, ajutându-grădină sau livadă. lucrurile vechi mod de viata, de la care doriţi să scapi de, de asemenea, nevoie de la fel: pentru lemn, materiale de constructii, produse chimice, mobilier, calculatoare, telefoane mobile. Toate acestea pot lua reciclate şi de a beneficia din nou. Economii în acest caz este evident, sarcina asupra mediului este redus semnificativ.

Un alt mod de ecologicus homo - legate de faptul că achiziţionarea şi cum. Ekolyudi încerca să cumpere numai produse producător local. În primul rând, costurile energiei minime pentru transport, şi în al doilea rând, de prelucrare şi depozitare, şi în al treilea rând, sunteţi sprijinirea activităţii de aproapele său. În cele din urmă, "capsuna ei întotdeauna gust mai bun." În loc să cumpere legume sau fructe din Chile şi Noua Zeelandă în supermarket, du-te la orice piata locala.

Ekodrug nu merg la supermarketKET cu o punga de plastic, şi va folosi un sac sau alt coş, care poate servi mai mult. El, desigur, preferă bicicleta în loc de naveta cu masina. În plus faţă de reducerea emisiilor nocive şi beneficii de sănătate, nu trebuie să plătiţi pentru parcare şi benzină. O mutare la oraş modern pe două roţi - mai repede decât patru. Nu vreau să transforme pedala " Utilizaţi în loc de maşini prin intermediul transportului public - va reduce în continuare sarcina de CO2 asupra atmosferei de pe planeta. Si daca masina - este o necesitate de zi cu zi, în curând ekolyudi sta in spatele volanul unei compacte mici economice. Pe lângă conţinutul de astfel de autoturisme va costa mult mai ieftin!

ecolife.ru

Miercuri, 14 octombrie 2009
Vizualizări: 2667

Citiţi de asemenea

Locurile abandonate, împrăștiate în diferite colțuri ale planetei noastre, sperie și fascinează în același timp. Datorit...
220
Copacii nu numai că sînt capabili să îmbunătățească bunăstarea, capacitatea de concentrare și viteza de reacție a omului...
188
Brandul „Viorica”– temelia celei mai mari companii de produse cosmetice și parfumerie din Republica Moldova – a fost rem...
125
”Studiile oamenilor de știință arată că acest volum de fitoncide este capabil să distrugă cel mai mare număr de microbi ...
194