ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Stilul de viaţă sănătos incepe cu farfuria!Stilul de viaţă sănătos incepe cu farfuria!

 

 

Cu toţii am auzit mult despre stilul de viaţă sănătos. Totuşi, în ciuda faimei mondiale şi recunoaşterii tuturor medicilor din lume acesta nu este popular.  De ce? Mulţi cred că ritmul nebun al vieţii noastre nu ne permite să stabilim voluntar anumite reguli şi limite de admisibilitate. Şi ei au, cu siguranţă, dreptate, dar modul de viaţă sănătos nu înseamnă supunerea legilor stricte şi privarea de ceva plăcut.Stilul de viaţă sănătos incepe cu farfuria!Baza unui stil de viaţă sănătos - o dietă adecvată. Ce înseamnă să mănânci corect? La această întrebare este dificil de răspuns, la ziua de azi sunt cunoscute o mulţime de sisteme de alimentaţie sănătoasă, fiecare dintre care este bună în felul său. Dar noi nu ne vom cufunda în această temă şi vom atinge doar regulile de bază ale nutriţiei sănătoase.

1) Dieta trebuie să fie diversă. Nu vă refuzaţi plăceri, mâncaţi şi beaţi totul, dar nu uitaţi de măsură. Trebuie să reduceţi consumul de conserve, de zahăr, de copturi.

2) Beaţi mai multă apă. Bând înainte de micul dejun o ceaşcă de apă fiartă fierbinte, vă curăţiţi corpul, simplu şi eficient.

3) Nu mâncaţi prea mult. Luaţi aminte, mai bine mai puţin, dar mai des. Nu mâncaţi în grabă, mestecaţi cu atenţie. Cocktailul din legume este util pentru sănătate.

4) Începeţi fiecare masă cu fructe sau salata de legume. Este foarte
nedorit să consumaţi lichid imediat după masă. Pauza minimă trebuie să fie o oră.

5) Asiguraţi-vă de calitatea produselor. Fructele şi legumele ar trebui să fie proaspete, apa purificată, feluri de mâncare nu ar trebui să fie arse sau sărate, iar ulei trebuie să fie de calitate superioară. Treceţi pe lângă rafturi cu carne grasă; grăsimi necesare, le puteţi obţine din uleiuri (de porumb, de floarea soarelui, de arahide) şi peşte marin.

6) Nu uitaţi că micul dejun este baza nutriţiei adecvate, şi el trebuie să fie solid, masa de prânz - de lungă durată şi să vă aducă cât mai multă plăcere, iar cina - hrănitoare şi uşoară.

Oare schema este complexă? Şi stiaţi că, mai uşor de acestă shemă de întărire şi menţinere a sănătăţii nimic nu se poate imagina. Deci, depunând un pic de eforturi, puteţi obţine rezultate uimitoare. Noi nu vă promitem munţi de aur, dar o sursă zilnică de energie, buna dispoziţie şi o stare sufletească bună, precum şi aspectul exterior excelent - toate acestea se obţin printr-un mod simplu şi accesibil ca alimentaţia corectă.

 

 

Sursa

Duminică, 06 martie 2011
Vizualizări: 4650

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
78
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
34
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
186
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
159