ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Strigătul sufletului lui Keanu Reeves a aruncat în aer internetul!

Keanu Reeves a publicat pe pagina sa de Facebook o adresare către abonați și fani. Această postare a devenit imediat virală și a acumulat deja sute de mii de like-uri și distribuiri.

"Vedeți oamenii din spatele meu? Ei toți aleargă la muncă, fără a atrage atenție la nimic. Uneori rutina zilnică ne absoarbe atît de mult, încît uităm să ne oprim măcar pentru un minut ca să ne bucurăm de frumusețea vieții. Ne transformăm în adevărați zombi.

Ridicați ochii și scoateți căștile din urechi. Salutați un trecător sau îmbrățișați pe cineva care se simte rău. Oferiți cuiva ajutorul dvs. Trăiți fiecare zi ca și cum ar fi ultima.

Puțini oameni știu că acum cîțiva ani am fost într-o depresie teribilă. N-am spus nimănui despre aceasta. A trebuit să-mi găsesc propria cale de a o depăși. Și am înțeles: persoana care nu mă lăsa să fiu fericit eram eu însumi.

Fiecare zi pe care o trăim este de neprețuit. Haideți să tratăm acest lucru cu responsabilitate. Nu există garanții că mîine va veni, așa că începeți să trăiți astăzi!

Sper că veți împărtăși această postare, astfel încît cel puțin în aceste zile de sărbători să existe mai multă dragoste! Vă spun la revedere".

Keanu Reeves

Citiţi de asemenea

Fundația ECODAVA, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru, va organiza la data de 24 septembrie 2022 o acțiune ecolo...
528
Fundația pentru dezvoltare ecologică ECODAVA din Republica Moldova a devenit parte a proiectului Euroasiatic „Cupa Curăț...
660
Autoritățile moldovenești trebuie să caute alte surse de energie decît lemnul - cărbune, gaz, surse alternative. Pădurea...
732
Fundul oceanului arată foarte diferit de uscat. Apar multe întrebări la care vrem să găsim răspunsuri, dar cel mai mul...
433