ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Studii privind auto-vindecare ADNAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Gregg Braden spune despre uimitor trei experimente cu ADN-ul, care dovedeşte că molecula de ADN pot fi vindecate prin "sentimentele" de om.

În elaborat un program nou de vindecare inima - vindecare naţiunii: Ştiinţă pentru Pace şi puterea rugăciunii, Gregg Braden spune că în trecut am pierdut o mulţime de informaţii despre traditiile spirituale antice: după incendiul în Biblioteca din Alexandria a fost pierdut cel puţin 523000 documente. Dar poate că nu există informaţii referitoare la învăţăturile antice care ar putea să ne ajute să înţelegem unele dintre misterele ştiinţei. Gregg Braden, un om de ştiinţă şi inginer, a raportat pe trei experimente foarte interesante. ........ .

EXPERIMENT № 1

Acest experiment a fost condus de Dr. Volodimir Poponin, un biolog cuantice. În primul rând, în unele capacitate creat un vid în cazul în care existau doar obiecte materiale - fotoni (particule de lumina). Este măsurată poziţia fotoni şi a constatat că acestea sunt distribuite exclusiv aleatoare. Acesta a fost rezultatul aşteptat. Apoi pune vasul al DNA, şi a luat apoi măsurători de distribuţie a fotoni. De această dată, fotonii au variat într-o anumită ordine, centrate pe ADN.

Cu alte cuvinte, partea fizică a ADN-ului a avut un impact asupra naturii non-fizice de fotoni.

Apoi, ADN-ul scos din container şi au luat apoi măsurători de fotoni. Fotonii rămâne în aceeaşi manieră şi orientate în aceeaşi direcţie, acolo unde a fost ADN. Care au fost asociate cu particule de lumina?

Gregg Braden spune că suntem obligaţi să recunoască posibilitatea apariţiei unor noi domeniul energetic, sistem energetic, şi că DNA a făcut schimb de informaţii cu fotoni, prin aceasta energie.

EXPERIMENT № 2

Acest experiment a fost realizat de către militari. De la donatori au fost luate de la ADN-ul celulelor albe din sânge şi plasat într-o cameră specială pentru a măsura sarcini electrice. În experiment, donatorul a fost plasat într-o cameră separată şi supuşi la "încuraja" cu clipuri video, care a generat diferite emoţii la om. ADN-ul a fost într-o altă cameră de aceeaşi clădire. Pentru a donatorului, şi ADN-ul au fost monitorizate.

În măsura în care donatorul "a dat" vârfuri de emoţie, măsurată prin impulsuri electrice, ADN-ul a reacţionat electrice impuls identic, în acelaşi timp.

Nu a fost nici un interval de timp sau timpul de transmitere. Vârfuri şi jgheaburi de impulsuri ADN coincide exact în timp, cu vârfuri şi jgheaburi de impulsuri donator.

Militară a vrut să ştie cât de mult pot înstrăina donator din ADN-ul său şi să obţină în continuare la acelaşi rezultat. Au oprit studiu după distanţa dintre donator şi ADN-ul lui a fost de 50 de mile, dar rezultatul experimentului a fost acelaşi: nu a existat nici intervalul de timp sau timpul de transmitere.

ADN-ul şi donatorii săi au arătat reacţii identice, în acelaşi timp. Ce înseamnă acest lucru?

Gregg Braden spune că celulele vii comunică prin care nu sunt recunoscute anterior sub formă de energie. Acest tip de energie nu afectează nici timp, nici distanta. Aceasta nu este o formă locală de energie este energia care există peste tot şi în orice moment.

EXPERIMENT № 3

Experimentul a treia a fost realizat de Institutul de Matematica al Inimii Sacre, precum şi un raport scris despre acest experiment se numeşte local "şi efecte nelocale coerent frecvenţele Inimii Sacre privind schimbările conformatie a ADN-ului. (Nu acordă atenţie la numele "Informaţia este - minunat!)

Mai multe placenta ADN (formele cele mai vechi de ADN) a fost plasat într-un recipient care poate fi măsurată prin schimbarea acestuia. De formare a experimentului, fiecare dintre care a fost capabil de a experimenta emotii intense, SecAre 28 bule cu prezenta ADN-ului. Toţi participanţii au fost instruiţi pentru a experimenta modul de a juca şi de experienţă "dreapta" sentiment.

Sa constatat că, în funcţie de sentimente de cercetători forma ADN-ului schimbări.

Cand cercetatorii simt recunoştinţă, dragoste şi recunoştinţă, tensiunea scade ADN-ului, iar spirala îndreptat şi a devenit mai lung.

Cand cercetatorii simt frica, furie, frustrare sau care se confruntă cu stresul, filare a ADN-ului şi compactate. Ea a devenit mai scurte şi să dezactivaţi mai multe coduri de ADN-ul nostru!

Dacă aţi simţit vreodată "deconectat" emotii negative, acum aţi înţeles de ce corpul tau a fost în acelaşi mod "off". Codurile ADN sunt incluse, atunci când participanţii cu experienţă din nou sentimentele de iubire, bucurie, recunoştinţă şi admiraţie.

Mai târziu, acest experiment a fost realizat cu pacienţii HIV-pozitivi. Sa constatat că experienţa de sentimente de dragoste, recunoştinţă şi admiraţie creşte rezistenţa la 300.000 de ori. Aici şi nu există un răspuns care vă va ajuta să te simţi bine, indiferent cât de teribil virus sau bacterii sunt peste tot în jurul dumneavoastră. Stai într-o stare de bucurie, dragoste şi admiraţie!

Aceste schimbari emotionale a mers mult mai departe decât fenomenele cunoscute electromagnetice. Oamenii care sunt capabili de a experimenta un profund sentiment de iubire, poate schimba forma ADN-ul lor. Gregg Braden spune ca aceasta ilustrează recunoaşterea unor noi forme de energie care conectează toate de creatie.

Această energie pare a fi o reţea bine ţesut care leagă toate materialele. În esenţă, suntem în măsură să exercite o influenţă privind crearea acestei reţele prin intermediul vibraţiilor noastre.

CONCLUZII:

Ce fac aceste experimente au în comun cu situaţia actuală? Pentru toate acestea este ştiinţa care determină cum putem alege momentul potrivit pentru a fi în siguranţă, indiferent de ceea ce se întâmplă în jur.

Aşa cum sa explicat în Gregg Braden "Efectul Isaia," timpul nu are numai caracteristicile liniare (trecut, prezent şi viitor), este, de asemenea, are o adâncime. Adâncime de timp cuprinde toate rugăciunile posibil ca vreodata ar putea fi şi au fost ridicate. De fapt, toate rugăciunile noastre au primit deja un răspuns. Vom intensifica numai una dintre ele, se confruntă cu sentimentele sale. Asta e modul în care vom crea realitatea noastra - am ales sentimentele ei. Sentimentul nostru de a consolida interval de timp prin intermediul unei reţele de creaţie, care leagă toata energia si materia din univers.

Amintiţi-vă de lege universala care ne sunt atras de ea, atunci, ce se concentrează atenţia lor? Dacă sunteţi concentrându-se pe frica, prin urmare, vi se trimite un semnal al universului a vă oferi ceea ce vă este frică. Dar dacă veţi configura sentimentul de bucurie, iubire, recunoştinţă şi admiraţie, şi se concentrează pe infuzarea mai multe din aceste calităţi în viaţa ta, atunci va fi automat putea evita toate negative.

sentimentele tale, va veti alege o TIMING VERMENNOY.

Puteţi preveni sansa de gripă, alte boli virale şi de altă natură, în cazul în care va straduiti sa va avea doar sentimente pozitive, de natură să susţină sistemul imunitar la un nivel incredibil de mare.

Astfel, veţi obţine protecţie faţă de altceva: sa caut ceva care vă va rugam sa în fiecare zi, sau de oră, sau doar câteva minute pe zi. Aceasta este cea mai uşoară şi cea mai bună protecţie care pot fi tu. Si daca ceva "nu este, atunci trebuie să se asigure că Universul a prins deja toţi criminalii!

Adus de la "Pamant si Cer"

www.EarthSky.ru

Duminică, 31 ianuarie 2010
Vizualizări: 2575

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
60
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
325
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
234
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
376