Stukalov: Trebuie să venim și să alegem primarul Chișinăului, pentru ca mai tîrziu să nu ne fie milă de oraș

/ Vizionări: 344
Tag-uri:

Стукалов: Нужно прийти и выбрать мэра Кишинёва, чтобы потом не было больно и обидно за город

Fondatorul rețelei de cafenele populare CoffeMolka, Alexandr Stukalov, a îndemnat locuitorii Capitalei să iasă la votare pe 3 noiembrie în turul doi al alegerilor locale a primarului general al municipiului Chișinău, pentru ca mai apoi să nu le fie foarte dureros și milă pentru orașul nostru, transmite Noi.md.

„Dragi prieteni, locuitori ai Chișinăului de prima, a doua și a treia generație! Primarul, care a condus Chișinăul în anii precedenți, tot noi l-am ales - doar că unii au mers la urne, iar alții au stat acasă.

Și apoi prin bucătării discutau despre cît de greu trăiesc în Chișinău. De aceea, le propun tuturor, îi îndemn pe toți, pe data de 3 noiembrie să vină la urne și să aleagă primarul orașului, pentru ca mai apoi să nu le fie foarte dureros și milă pentru orașul nostru și să nu spună: „Ei nu l-am ales!” Veniți și faceți alegerea!", a spus Alexandr Stukalov în mesajul său video adresat locuitorilor Chișinăului.

Citește mai mult: noi.md

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137