ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Sucuri de fructeAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

suc Sucuri sunt produse prin stoarcerea fructelor. Acestea pot fi preparate din diferite fructe şi pomuşoare, şi pentru a păstra în forma sa naturală, fără zahăr sau cu zahăr, prin sterilizare într-un container sigilat. Pentru sucurile de fructe se potrivi cu orice dimensiune şi formă, ci o condiţie necesară - de bună calitate, fără a putred şi piese de gaura de vierme.

Înainte de sucuri de fructe Se clăteşte de gătit. Soft de fructe - căpşuni şi zmeură - se spală la duş. La sucul de uşor separate în timpul ciclului de centrifugare, tocat fructe şi bace până la masă terciul. Aceasta se poate face într-o maşină de tocat cu o grilă mare (5-10 mm). Zmeură şi căpşuni zdrobi într-o cratiţă, care este plecat din boabe întregi.

Unele fructe si boabe (prune, coacăz negru) da suc de la locul de muncă. Aceste struguri după zdrobire, le plasează într-o cratita emailata, se adaugă apă la rata de 1 litru de apa timp de 8 kg de pastă (struguri zdrobite) şi se încălzeşte la o temperatură de 60 ° C.

Suc poate fi apăsând pe un storcător electric sau manual de o presă. În care decurg din suc proaspat de presă conţine o cantitate mare de pulpă de fructe, deci înainte de conserve the profiltruyte suc. După filtrare, suc de căldură într-o oală email la o temperatură de 80-85 ° C şi se toarnă în borcane de sticlă. Băncile ukuporte capacele de staniu şi pasteurizată în apă caldă (85 ° C) timp de 15-20 min. Dacă doriţi să obţineţi o, gata de folosit suc delicios pentru o pentru a adăuga zahăr. În suc de cireşe adăugaţi zahăr la 20% în sucul de la o prună - până la 10%, în Crimson - până la 15%. Toate sucurile îndulcite întotdeauna pasteurizat.

clar sucuri bune obţinute din coacăze roşii şi negre, zmeura, cirese. De obicei, sucul este tulbure şi conţine particule în suspensie. Pentru a scăpa de ele, suc de profiltruyte printr-o cârpă, apoi lăsaţi-o să se stabilească într-o cameră rece. Sucuri cu pulpă, spre deosebire de transparente, să conţină, pe lângă suc propriu sale, mai fin pulpa de fruct la sol. Aceste sucuri sunt mai bogate in vitamine si util.

Suc de capsuni Suc de capsuni
Pură, coapte, fructe de padure luminoase de culoare zdrobi tolkushkoy, baie în sokovarku şi evaporat. Băncile, umplută până la gât foarte de suc imediat după sokovarki, sterilizarea nu este necesară. Dacă sucul de curgea în oală, acesta trebuie să fie pasteurizat. Dacă apăsaţi pe boabe de presiune manual sau prin geantă, apoi zdrobit fructe de padure Se incalzeste o cantitate mică de apă (0,5 cani pe 1 kg de fructe de padure) 3-5 min. la 60 ° C. După stoarcerea sucului ar trebui să fie pasteurizat.

SUC zmeură

suc de zmeură dă cu uşurinţă, astfel de fructe de padure nu este nevoie să se încălzească. Imediat după strivire, stoarce sucul lor printr-un sac. suc de zmeură este acida, deci, sau amesteca-l cu suc de fructe dulci, sau atunci când se utilizează diluat sirop de zahăr.

Suc de cireşe

De cireşe, scoateţi seminţe, fructe de padure, striviţi, apoi extrage sucul cu sokovarki, storcătorul de fructe sau de mână. Sucul rezultat expune fierte, cu excepţia sucul de la sokovarki.

Suc de caise

Caisele sunt apreciate pentru conţinutul lor de caroten, astfel încât sucul din ele bucătar numai cu pastă. Prelucrate pentru suc, fructe coapte de culoare portocalie strălucitoare. Caise, tăiat, scoateţi oasele, curat abur oshparte fructe dedurizată printr-o sită fină, se adaugă apă, care le pasteurizate, o mulţime de încălzire la 85 ° C 5 min conserve., Se toarnă în cald şi imediat ukuporte.

Suc de mere

Cel mai bun suc este obţinut din aroma dulce-acrisor de mere. Suc de mere pot obţine storcătorul de fructe, urmată de un tratament termic sau supliment it sokovarkoy.

SIR de lamaie

zdrobi Bace şi de presă, expune tratament termic şi imediat se toarnă într-un recipient superficial cu închiderea imediată. bea suc cu NAT maritensiune chirurgicale, nervos în cantităţi mici.

Suc de merişor Suc de afine

zdrobi coapte boabe şi se toarnă apă caldă (1 ceasca pe 1 kg de fructe de padure) la 60 ° C, preîncălzirea 10 de minute., RUB printr-o sită şi se toarnă sucul de fierbinte. Poate fi folosit pentru fabricarea sucurilor de afine storcătorul de fructe. bucătar de suc cu sirop de zahăr 40 la sută, sau adăugaţi-l înainte de servire.

Suc de roşii

Cook de suc de roşii şi-a ajuns la scadenţă. Tomate reiese din pedunculului, se spală şi se ivi. Pune-le intr-o cratita emailata si, amestecand, se fierbe timp de 5-10 minute. Hot şterge printr-o strecurătoare sau sită. Găurile din strecurătoare ar trebui să fie astfel încât pielea întârziată şi seminţe. Suc de căldură din nou. Dacă se doreşte, se adaugă 1 litru de suc, 10 g de sare. Băncile sunt sterilizate la o fierbere scăzut: halbă - 3-5 min., L - 8-9 min., De trei litri - 12-15 min.

Miercuri, 31 octombrie 2007
Vizualizări: 4945

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
287
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
461
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
340
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
458