ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Sunete de vindecare şi distrugândAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ce se întâmplă dacă aţi spus că aveţi un instrument puternic pentru vindecare şi de recuperare? Ce crezi? Desigur, ca nimic, dar sunetele pe care ne înconjoară şi pe care le publica.

Suntem atat de obisnuiti sa zgomote diferite, care de multe ori nu plătesc chiar şi atenţie la ele. Cu toate acestea, fiecare sunet are un impact asupra creierului nostru şi, în consecinţă, pe tot corpul ca un întreg. Sistemului nervos, a ritmului cardiac, respiraţie - toate instantaneu reacţionează la sunet. De exemplu, atunci când sunetul screeching frâne şi coliziune de masini noi se simt unele emotii, dar cand asculti zgomotul mare sau cântând de păsări - sunt total diferite.

Same cu voce - o striga furios ne face pe plan intern să se micşoreze, bătăi aprinde nostru, corpul tau este sub stres. Şi invers - un ton calm şi prietenos ne de asteptare pentru emoţii pozitive. Deci, întotdeauna a păstra un ochi, nu numai pentru ceea ce spui, ci pentru faptul, cum spui tu. Deversând în furia lor asupra altora, tu mai întâi să se distrugă. Amintiţi-vă că vocea umană are un potenţial enorm - atât creative şi distructive.

Putem să ne proteja de zgomotul de fond neplacute timpul zilei de lucru? Posibilă şi chiar necesară. Pentru a face acest lucru, selectaţi 5 sau 10 minute, şi de a asculta cu atenţie la sunete care te inconjoara. Scrie-le în jos pe o bucată de hârtie, şi apoi să analizeze care sunt cele mai enervante. Acum ne putem gândi cum să se ocupe cu aceasta. Dacă, de exemplu, apeluri telefonice enervant - a seta avertizarea prin vibrare caracteristica pe unitate sau în mod regulat Asculta la poştă vocală. Din când zăngănit de imprimare pot fi salvate prin înlocuirea tastatura cu taste de plastic de pe cauciuc. Când nu se poate înconjuraţi-vă cu sunete placute, încerca cel puţin să reducă la minimum neplăcut.

Din când în când pune o pauză muzicală ". Si apoi, oamenii de ştiinţă avertizează: muzica tare şi prea agresiv, desigur, vă oferi cu adrenalina. Cu toate acestea, consecinţele pot fi trist, mai ales în cazul în care efectele de sunet prin intermediul căştilor direct la creier. Dacă aveţi posibilitatea de a asculta fişiere audio în locul de muncă, să acorde întâietate liniştitor sunete - sunete de mare sau vânt, muzică calm sau mantra va fi cea mai buna alegere. Da, şi tu te vei simti mai proaspata fanii mult de hard rock. Muzica Natura vindecă stresul, calmeaza nervii, îmbunătăţeşte starea de spirit şi starea generală a organismului, normalizează procesele metabolice.

Sing! Avicenna crezut că cel mai bun exercitiu pentru mentinerea sanatatii este de canto. Studiile au aratat ca sunetele de instrumente muzicale sunt bine trataţi cu diferite boli şi depresie. Astfel, vioara este benefică pentru melancolie alto lor eficientă pentru afecţiuni ale sistemului nervos şi pierderea de putere, are un efect bun asupra flegmatic. Harpă ajută cu isterie, şi flaut - cu boli bronhopulmonare şi dragoste neîmpărtăşit. Clarinet elimină stare de depresie.

Bazat pe materiale de electronice mass-media străine
http://lady.mail.ru

Vineri, 18 septembrie 2009
Vizualizări: 3053

Citiţi de asemenea

Probabil că toată lumea a auzit despre grîul încolțit. Într-o zi de germinare în apă, puterea vitală a grîului crește ...
66
De ce acest lucru a fost păstrat secret atît de mult timp?Numeroase studii au demonstrat că lămîia are proprietăți ant...
60
Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
223
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
317