ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

suplimente de vitamine «nu ne aduc beneficii.»Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Jeremy Lawrence


Noi le înghiţi de pumni, ele sunt scumpe, dar oamenii de stiinta au ajuns la concluzia că nu există dovezi că suplimentele de vitamina ne aduc beneficii, ele pot fi chiar periculoase pentru noi. " Raportul, bazat pe o analiză de 67 de vitamine teste, a dat o lovitură pentru industria multimillion de suplimente alimentare şi a arătat că suplimentele de vitamina nu prelungi viaţa - sunt mult mai probabil să-l scurteze.

Nu există dovezi concludente "ca suplimentele de antioxidanti reduce riscul de moarte prematură, iar unele dintre cele mai populare versiuni ale acestor aditivi poate creşte riscul de deces precoce, potrivit unui raport publicat de Cochrane Collaboration.

Expertii estimeaza ca fiecare femeie a treia şi a patra fiecare om din Marea Britanie ia suplimente de vitamina pentru a preveni boala. În ciuda mai multor studii avertisment despre pericolele posibile, industria continua sa prospere.

Într-un studiu recent, una dintre cele mai mari, la care au participat 232 de mii, comparativ cu ratele de mortalitate dintre cei care au luat suplimente, cei care au luat pastile, "Dummy", iar cei care nu au luat. aditivi investigat au fost selectate de beta-caroten (provitamina A, care se transformă în vitamina A in corpul uman), vitamina A, vitamina C, vitamina E si seleniu.

Goran Belakovich, vizitarea cercetător, sub a cărui conducere şi a organizat un studiu sistemic de la Universitatea din Copenhaga, a declarat: "Am putut găsi nici o dovadă că suplimente antioxidante care reduce riscul de moarte prematură la persoanele sănătoase sau pacienţi cu diferite boli.

"Studiul a demonstrat că pacienţii de la focus grupuri care au primit beta-caroten, vitamina A si vitamina E au arătat rate de mortalitate crescută. Nu există dovezi că vitamina C si seleniu, pozitive sau negative pot avea efecte nu au fost identificate şi ar trebui să colecteze mai multe date (pe această temă).

Oamenii de stiinta au identificat 47 studii de droguri cu un risc scăzut de evaluări greşite şi sa constatat că între aceste focus grupuri a crescut de mortalitate. În vitamina A separate a dus la creşterea mortalităţii de 16%, beta-caroten - 7%, iar vitamina E - 4%. În ceea ce priveşte vitamina C si seleniu, o creştere semnificativă sau scăderea mortalităţii a fost respectat.

Dr. Belakovich a declarat: "Concluzia principală a fost că datele disponibile nu favorizează utilizarea suplimentelor antioxidante în rândul populaţiei sănătoase în general." Oamenii de stiinta nu au putut explica motivele pentru acţiunea de vitamine, dar a declarat că "utilizarea excesivă a antioxidanţii pot avea efecte negative asupra proceselor fiziologice cheie.

În ajunul Pamela Mason, un angajat al serviciilor de referinţă pentru suplimente de sănătate, a declarat: "Studii privind suplimente antioxidante sunt constatările contradictorii, în acest stadiu, nici o cercetare ne poate spune ceva ce nu ştim."

http://inopressa.ru/independent/2008/04/16/14:01:17/vitamin

Luni, 21 aprilie 2008
Vizualizări: 2275

Citiţi de asemenea

De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
149
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
136
Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
378
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
318