ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Sute au găsit o cale de ieşire din crizăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În Ulan-Ude este câştigă construcţie vogă moşii de rudenie. Sute de oameni au găsit deja drumul lor sa iasa din criza.

În cazul în care sătenii şi nu sofisticat locuitorii oraşului în special a construi casele lor, în imediata apropiere a oraşului pentru a face mai uşor pentru a ajunge la locul de muncă, cetăţenii ideologice alege un loc pentru decontare pe baza altor considerente. Cei din jur ar trebui să fie mai mici, precum şi natura şi pământul - un pic mai mult.

Un hectar de familie

În Buriaţia, formarea unor întregi comunităţi sunt noi, de tip integral. In zona Zaigraevskom în apropiere de satul Stara Kubra organizate DNT "Curcubeul", în care să se construiască cartierul personale administrarea moşiilor a oferit o suprafaţă totală de 53 de hectare. Alte 16 hectare alocate în aceeaşi zonă, în apropiere de satul Onokhov-Shibir. Toate zonele (fiecare zonă de nu mai puţin de un hectar) au fost distribuite. Negocierile privind alocarea de terenuri din apropierea oraşului Ust-Bryani şi în alte domenii. Şi toate noilor colonisti forma o comunitate legat de un obiectiv comun - de a construi patrimoniul lor.

"Criza dispare atunci când un om şi a familiei sale reprezintă în mod clar pe viitor - spun membrii ai mişcării. - Aveţi nevoie de o nouă ideologie, ideologia unui stil de viaţă diferit."

Stil de viaţă, care căuta şi promova noi colonişti, este descris în cărţile populare de Vladimir Maigret.

Tehnica - duşman al omului

Se trasează cărţi Maigret poate fi descris ca o ficţiune filosofică. Acestea sunt dedicate o femeie numită Anastasia, sa întâlnit autor şi filozofia care l-au forţat să-şi reconsidere viaţa. Anastasia - Zavoratul pădure, de principala ocupaţie - o meditaţie asupra destinului uman, iar obiectivul său principal - pentru a aduce la înţelegerea lui oameni de relele tehnocratice o cale de dezvoltare. Alternative oferite de Anastasia şi autor de cărţi despre ea - contact cu natura, "viaţa de pe pământ."

Mulţi percep Maigret carte ca realitate, dar mai mulţi oameni percep doar ideea principală. De exemplu, ajunge la concluzia că oraşul este distrugi oameni. În diferite regiuni ale Rusiei a fost formată mai mult de 150 de aşezări, constând din moşii de rudenie. numărul lor continuă să crească.

Exemplul lor a fost urmată de suporteri Ulan-Ude a noua mişcare, sau mai degrabă, mişcarea de la oraş la sat. De obicei, aceste persoane, au mai cumparat un teren abandonate şi începe de la zero pentru a construi o nouă viaţă. Cineva ar putea crede că toate acestea sunt ficţiune, dar pesimiştii pot cu propriile ochii, ca doar una fericita cu entuziasm de oameni maestru abandonat teren anterior şi sunt deja încep să pună în aplicare planurile sale grandioase.

500 caractere aldine

Natalia Rabdanova, ca contabil sef intr-o companie mare a vrut să deschidă propria activităţii sale, dar după ce aţi citit cărţile Maigret sunt ferm hotărât să nu to pierde timpul pe ea, şi să înceapă să pună în aplicare un vis noi - pentru a construi un estate family.

Potrivit unui alt proprietar al mosia familiei viitorul lui Oleg Tsyrenov, precum acestea, adepţii mişcării sociale neobişnuite, în Buriaţia, există aproximativ cinci sute. Acestea sunt oameni de toate vârstele: de la studenţi pentru pensionari, situaţie foarte sociale diferite: muncitori obişnuiţi, funcţionari publici şi oameni de afaceri.

Interesul - în această idee este foarte mare. Acest lucru poate fi urmărită chiar şi la vânzările de cărţi, - spune Natalya Rabdanova. - Un moment, suntem în fiecare carte Maigret în magazine investit prospect cu telefoanele noastre, astfel încât oamenii sunat şi a venit la întâlnire. Răspunsul a fost mare. Telefon doar nu intră tăcut.

Ideea de bază, care este atât de scufundat în sufletul acestor oameni este simplu: dacă fiecare dintre noi ar fi obtinerea de pe un hectar de teren şi înnobilează ea, intreaga planeta va fi bine. După o cale tehnocratice de dezvoltare nu conduceDIT lumea noastra la nimic bun, exceptand dezastrele de mediu, războaie şi problemele sociale.

Pentru a da nastere - doar imobiliare

- Când mergem la spital, unde mulţi copii, copilul nu simti legatura dintre mama si el insusi, nu-şi aminteşte care l-au adus în această lume, el a rupt legatura de rudenie. Şi dacă un om este conceput într-un singur loc, acest lucru este în cazul în care este născut acolo şi să crească, toate geniu pentru care nu există în toate dintre noi, aceasta nu va fi pierdută - sigur, Natalia.

De aceea, o femeie hotărâtă să - pentru a da naştere va fi doar imobiliare. Viziune asupra lumii de soţia lui Natalie soţul nu a fost o singură dată. Ideea picătură dintr-o dată totul să meargă undeva şi să înceapă o nouă viaţă, de lucru de pe proprietatea sa, un tânăr cercetător BSC părea delirant:

- Am avut o controversă pe această temă, - spune Natalya. - Soţul meu spune că acesta trebuie să îndeplinească prima ambiţiile lor de a realiza ceva în cariera sa, şi numai apoi, după 40 de ani, să ia terenului. Dar I-am explicat să-l că, după 40 de ani, când el ar submina sănătăţii sale, el nu ar mai fi de până la construcţie. Dar, din fericire, munca lui nu este asociat cu sedere permanenta la locul de muncă. Se poate lucra si la domiciliu pe computer, asa ca a dat seama că planurile mele nu se schimba fundamental modul de viaţă.

Acum, luând o bucată de teren de un hectar, Natalia şi soţul ei au început să exploreze terenuri, plantarea de plante diferite. Prima experienta le-a inspirat - plantate prune sălbatice perfect obişnuit.

O pădure de plante

Ca Natalia, în mod ideal, aveţi nevoie pentru a fi departe de civilizatie, abandonandu munca sa, supravieţuind doar prin produsele sale cultivate pe site-ul, şi aşa mai departe. Până atunci, pentru a preda copiilor la şcoală nu regulate şi la domiciliu, cu ajutorul şcoli, studii externe sau tutori. Dar atât de radical schimba viaţa lor până doresc câteva.

Toată lumea vrea să construiască propriul patrimoniu, desigur, pot fi planul său, cum se face, dar există principii generale - cum ar fi amenajarea teritoriului, care lucrează cu solul. Iată cum să-şi prezinte viitorul lor patrimoniu Oleg Tsyrenov:

- Avem un grup de 7 persoane care au implicat în ceea ce: Sunt vânzător de magazin auto, avem şi militare, există casnice, profesori şi chiar şi un şaman. Am împărţit ţara între ele. Eu, de exemplu 2,5 hectare. Voi zidi o casă mare. De-a lungul perimetrului site'll seta o acoperire: arbuşti - trandafir sălbatic, chineză a crescut, salcam. Recent, am aflat că în Buriaţia creştere chiar struguri, încercaţi şi închide. Şi jumătate din întreaga zonă va ocupa în pădure: voi stabilite mesteacan, plop si cedru. Secţiune se va împleti un iaz mici de pe doi.

A construi o casa - nu scump

Au văzut cu ce entuziasm fanii Maigret cărţile au început să pună în aplicare planurile lor, mulţi oameni au început să transforme neiniţiaţi într-un templu, altii cred ca astfel de oameni - adepţi ai nici o sectă. Ca răspuns, mişcarea extraordinară sociale râde numai:

- Poate că de acest lucru şi se uită, dar, de fapt nu este aşa, - a declarat Oleg Tsyrenov - nu am nici un lider sau un centru al mişcării, cineva sau ceva nu ne cult. Oamenii nu suntem obligaţi să facă nimic, toată lumea decide totul singur. Avem doar o idee bună şi punerea în aplicare a acesteia.

Toată lumea a fost umplut cu această idee acelaşi general, de a explora în mod activ literatură privind agricultura, fără utilizarea îngrăşămintelor dăunătoare mediului, noile evoluţii ştiinţifice pentru construirea de case ieftine şi cultiva gradini.

- De exemplu, un om de stiinta Buryat creat un material care este mult mai ieftin decât de ciment, - spune Oleg Tsyrenov. - Pentru ca daca ai incerca, poate şi construi o casă, fără costuri ridicate şi să înveţe agricultură, astfel încât să obţină o recoltă mare.

Potrivit lui Oleg, în Buriaţia este o mişcare socială poate fi un succes deosebit. Pentru teren viran avem multe.

Dreapta => bol.ru

Miercuri, 15 aprilie 2009
Vizualizări: 4183

Citiţi de asemenea

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi, la invitația Ministerului Mediului, la o discuție publ...
72
Pe strada N. Dimo, în perimetrul casei 27/1, au fost mutilați mai mulți brazi, iar alții au rpmas fără vîrfuri. Mai mult...
65
Un remediu excelent, care este foarte ușor de pregătit!Sistemul imunitar este o parte importantă a funcțiilor organism...
293
Laetiporus sulphureus – Lasca galbenă.Este o ciupercă comestibilă, foarte gustoasă, apreciată ca o delicatesă, ea apare ...
111