ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Tăiați capetele unei banane și aruncați-o în apă clocotită. Peste 10 minute veți adormi ca un bebeluș


Cu toții ne-am confruntat măcar o dată cu insomnia. De fiecare dată, închizînd ochii în întuneric, noi ne gîndim, cît de bine ar fi să adormim în aceeași clipă, secundă și să dormim strîns pînă dimineața.

Cauzele nopților nedormite pot fi diferite: stresul, activitatea cerebrală intensă, depresia, dragostea, la urma urmei. Deseori, noi nu ținem cont de efectul negativ al televizoarelor, calculatoarelor și telefoanelor mobile. Verificînd rețelele sociale, noi îi oferim astfel creierului un semnal de lucru.

Consumul permanent de somnifere nu este o soluție. Din fericire, există ceaiul din banane. Sună straniu, dar funcționează. Acesta se pregătește foarte simplu:

Veți avea nevoie de:

• 1 banană,

• O cratiță cu apă,

• Un vîrf de cuțit de scorțișoară (facultativ)

Modul de preparare:

Fierbeți apa, tăiați capetele bananei și puenți-o în apa clocotită cu tot cu coajă. Fierbeți 10 minute. La dorință, puteți adăuga scorțișoară. Înainte de a turna ceaiul în căni, strecurați-l.

Banana poate fi mîncată, substanțele nutritive nu au dispărut.

De ce?

Bananele sînt bogate în potasiu și magneziu, ce au un efect relaxant asupra mușchilor. Mai mult, cantitatea sporită de potasiu și magneziu în aceste fructe ajută să luptați cu insomnia.

Cu toții ne-am confruntat măcar o dată cu insomnia. De fiecare dată, închizînd ochii în întuneric, noi ne gîndim, cît de bine ar fi să adormim în aceeași clipă, secundă și să dormim strîns pînă dimineața.

 

Sursa: g8ozd.ru

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
70
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
331
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
237
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
379