ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Tăiați capetele unei banane și aruncați-o în apă clocotită. Peste 10 minute veți adormi ca un bebeluș


Cu toții ne-am confruntat măcar o dată cu insomnia. De fiecare dată, închizînd ochii în întuneric, noi ne gîndim, cît de bine ar fi să adormim în aceeași clipă, secundă și să dormim strîns pînă dimineața.

Cauzele nopților nedormite pot fi diferite: stresul, activitatea cerebrală intensă, depresia, dragostea, la urma urmei. Deseori, noi nu ținem cont de efectul negativ al televizoarelor, calculatoarelor și telefoanelor mobile. Verificînd rețelele sociale, noi îi oferim astfel creierului un semnal de lucru.

Consumul permanent de somnifere nu este o soluție. Din fericire, există ceaiul din banane. Sună straniu, dar funcționează. Acesta se pregătește foarte simplu:

Veți avea nevoie de:

• 1 banană,

• O cratiță cu apă,

• Un vîrf de cuțit de scorțișoară (facultativ)

Modul de preparare:

Fierbeți apa, tăiați capetele bananei și puenți-o în apa clocotită cu tot cu coajă. Fierbeți 10 minute. La dorință, puteți adăuga scorțișoară. Înainte de a turna ceaiul în căni, strecurați-l.

Banana poate fi mîncată, substanțele nutritive nu au dispărut.

De ce?

Bananele sînt bogate în potasiu și magneziu, ce au un efect relaxant asupra mușchilor. Mai mult, cantitatea sporită de potasiu și magneziu în aceste fructe ajută să luptați cu insomnia.

Cu toții ne-am confruntat măcar o dată cu insomnia. De fiecare dată, închizînd ochii în întuneric, noi ne gîndim, cît de bine ar fi să adormim în aceeași clipă, secundă și să dormim strîns pînă dimineața.

 

Sursa: g8ozd.ru

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
491
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
203
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
278
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
152