ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Tăierea cartofi înainte de gătire se privează de minerale



Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Oamenii de stiinta de la Serviciul de Cercetare Agricolă (SUA) a declarat că procesul de gatit cartofi poate afecta în mod semnificativ conţinutul de minerale.

Deci, de tăiere cartofi înainte de preparare poate reduce timpul de gătire, dar ar lipsi de tuberculi la 75% din aceste minerale. Aceste constatări, în special, a venit genetician Shelley Janske şi biolog Paul Bethke.

Janske şi Bethke supuse şase soiuri de cartofi la diferite metode de preparare şi a analizat apoi schimbarea de potasiu şi o duzină de alte minerale.

De asemenea, oamenii de stiinta au testat ipoteza că, după înmuierea (zile în apă), cartofi pierde minerale. Sa constatat că zi după ce în apă, conţinut de potasiu de cartofi care nu sa diminuat.

Astfel, dacă doriţi pentru a reduce cantitatea de minerale consumate cu cartofi - ivi chiar înainte de gătit. Dacă, dimpotrivă, este important să obţineţi un efect nutriţional cel mai mult - cartofi bucătar întreg.

http://iscience.ru/

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 23 iulie 2008 9:05
Vizualizări: 2641

Citiţi de asemenea

La mama mea, după vârsta de 50 de ani, începuseră să îi amorțească uneori degetele de la mâini și picioare. O prietenă, ...
87
Acesta este Lacul Cerkel-Kel din Kabardino-Balkaria. Face parte dintr-un grup de cinci lacuri, în care nimeni nu se scal...
84
Rețeta de varză murată fără sare de la Pola BragaDe ce am decis să scriem această rețetă, în ciuda faptului că există o ...
186
Jungla Amazonului este unul dintre cele mai puțin explorate locuri de pe Pământ. Mulți căutători de aventuri încă dispar...
174