Tara Utopia

/ Vizionări: 10688

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

10/31/2008 17:27
Alexander Revun


Tara Utopia În regiunea Voronej este satul, aproape toţi locuitorii din care - imigranţi din marile oraşe ruseşti. Acestea sunt stilul de viaţă pustnic renunţa la binefacerile civilizaţiei. Ce spodviglo de succes oameni foarte radicale astfel de schimbări?

Sidorenko Kate 1924. Născut şi crescut în Sankt Petersburg. Ea a lucrat ca traducător în reprezentarea societăţii britanice. Ea a promis o cariera stralucita. Dar, pentru a surprinde fiecare patru ani în urmă, ea a decis să schimbe lumini de neon de Nevsky Prospekt, la lumini rupte în Kuchugury sat. Acum, împreună cu alţi colonişti aici, se construieşte o utopie noi - o lume în care nu există tentaţii de oraş mare.

"Incercam sa creeze propriile realitatea lor - spune Katja Sidorenko - de aceea am numit locul nostru Planeta Kuchugury?. Suntem deja atât de diferite de la oraş obişnuită locuitor, că toate vin şi spun că ca tine nu comprimat bea, nu: nu bea deloc Tu Nu fumez, da naştere la domiciliu - un cosmar de oameni! "că o astfel de reacţie în".

Ecovillage Kuchugury - sunt medici fostul, ingineri, militare. Ca regulă, oameni de succes destul. Am ajuns aici din marile orase din Rusia. Geografie - de la Surgut spre Krasnodar. Astăzi are 25 de familii de migranţi voluntare în pustie rurale.

"Vine un moment în viaţa de fiecare om, probabil, atunci când doriţi să schimbaţi ceva. Un astfel de moment a avut loc", - a declarat un rezident al Kuchugury satului Irina Korzhova.

Dragă Irina - o favoriza zece copii. Dar, în Ecovillage este norma. Aici, aproape fiecare familie are pe educaţia copiilor orfani. Sub creativitatea orfelinat a dat întreaga clădire.

Datorită colonişti în satul moarte tunat explozia populaţiei. Un cuplu de ani populaţia aici a crescut de zece ori. Indigenii, otnesshiesya primul care a venit cu suspiciune, acum le apreciez chiar - în satul renovat şcoala primară, care a reunit aproape, şi a pus bazele chiar un drum nou. În plus, pensionarii locale apărut garantate venituri - vinde programatori fostul psihologi şi cartofi si morcovi. În agricultură, oraşul locuitorii fostei încă nu au reuşit.
Banii câştigaţi prin vânzarea de miere, flori şi deschiderea mini-tamplarie. În ekoposelentsev cumpara mobila, banci, ferestre şi Chioscuri, chiar şi în centrul regional. Realizate de înaltă calitate, ieftine şi, desigur, din materialul de mediu. În plus, meşterii locali nu perturbe comenzi, pentru că nu bea. Alcool, nicotina, şi carne sunt interzise. Tot ceea ce este lăsat în trecut, viaţa oraşului.

"Cum poţi trăi într-un oraş în care de evacuare, în cazul în care fumatul, alcoolul, Bosko lacrimă? Există un trai bun? Educarea copiilor există nici mai mult," - a spus Alexei Sidorenko, un rezident al Kuchugury sat.

Recent ekoposelentsy împreună într-o organizaţie publică - din nou, pentru a face faţă cu civilizaţia. Cere autorităţilor de a schimba ruta selhozaviatsii fermele vecine - gândacul Colorado, ei preferă să lupte mână în mână.vesti.ru


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.