Tata va începe producţia de automobile de pe aer comprimat.

/ Vizionări: 6636

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

maşină Compania indiană Tata Motors ar putea începe în curând producţia de o masina compacta, al carui motor functioneaza pe baza de aer comprimat. Maşină, dezvoltat de un inginer fost în Formula 1 "Guy Negre (Guy Negre), a fost numit Aer maşini.

Aer comprimat, "push" pistoane, servit sub presiune la motorul de tancuri, în valoare totală de 340 litri. Viteza maximă Tata Air Car este 108 km pe oră, iar la un rezervor de aer comprimat poate fi pentru a obţine o medie de 200 de kilometri.

Urmaţi-aer realimentare se desfăşoară timp de câteva minute cu ajutorul unui compresor special concepute. Costul rezervorul plin este de aproximativ doi dolari. În plus, în conformitate cu dezvoltatorii, dacă doriţi o staţie de gaz nu este găsit în apropiere, va fi posibilă utilizarea built-in pompa, conectându-l la o priză normală. În acest caz, de umplere va creşte până la patru ore.

Compania Tata se aşteaptă să producă aproximativ şase mii astfel de vehicule pe an. În plus, compania intenţionează să exporte o parte Aer maşini în 12 de ţări, inclusiv Germania, Israel şi Africa de Sud. În maşină de vânzare în România va merge la începutul anului următor, la un pret de 12 mii 700 de dolari.

http://www.lenta.ru