Te-ai saturat de ambalaje anormale?

/ Vizionări: 4488

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

ambalare

Te-ai saturat de ceva în mod constant pentru a despacheta, scoate din ambalaje cu bule, mobilizare, deschis, şterge acest enervant ambalarea diverselor produse pe care le cumperi de la vânzare cu amănuntul? Pentru tine nu este o veste bună. Nu eşti singur. Un sondaj recent a arătat că între 1000 de clienţi din supermarket-uri, aproximativ 92% dintre ei ar dori să scape de ambalaje inutile.

Studiul a fost realizat ca parte a campaniei de ziarul britanic Independent împotriva moloz (Independent Campanie AgainstWaste). Potrivit statisticilor, peste o treime din totalul deşeurilor menajere de zi cu zi sunt ambalaje de magazine alimentare. Acest lucru este prea mult, pentru sigur.

ambalare

ambalarea necorespunzatoare cauze, uneori, clienţii spre surprinderea extreme şi chiar cauza emotiilor negative. Ei bine, dacă nu este normal ca atunci când ies din magazin cu patru pere ambalate într-un total de 3 straturi de ambalaj? Sau o bucată de carne sau pâine, învelite în folie de mai multe ori? Chiar şi cookie-uri Kit Kat dublu ambalate în folie de aluminiu. Şi aceasta este o situaţie comună în supermarket-uri de astăzi.

După publicarea rezultatelor acestor anchete supermarketuri britanice de fapt, a încercat să reducă numărul de pachete. În plus, companii precum Nestle, Coca Cola şi Cadbury au semnat un acord prin care, până în 2010 va reduce gradul de ambalare la 5%.

Şi ce avem? Va supermarketuri noastre sunt mai atenţi la ambalare şi de ambalare a mărfurilor? Din fericire, care va fi.

Via ecofriend.org