ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Templele Triptice
 

Noi dovezi arheologice fără precedent - "civilizațiile pierdute" erau foarte avansate tehnic, și prosperau în trecutul îndepărtat.
Nu există înregistrări, care să dovedească legătura între civilizațiile antice, despărțite de ocean. Atunci, cum putem explica paralela culturii antice a Templelor Triptice? Înseamnă oare aceasta că ei aveau aceeași religie?
Prezența templelor triptice în întreaga lume aruncă o provocare imensă pentru istoria modernă. Teoria "Atlantida" - are mai multe rădăcini adânci, decât este considerat de știința modernă; ea este unul dintre principalele episoade uitate în istoria omenirii; cultura avansată antică prospera, dar a fost distrusă în urma unui dezastru.
Două versiuni diferite ale istoriei:

Știm deja versiunea dominantă - cărțile de istorie;
Dar există și o altă istorie, mult mai misterioasă, o istorie inedită.
Povestea aceasta necunoscută descrie primele culturi mondiale, care au moștenit cunoștințele și abilitățile vaste a culturii antice mult mai complexe, dar acum dispărute - Atlantida.

Istoria aceasta a fost propusă și susținută în epoca victoriană, în an. 1800, de oamenii de știință și de arheologi, după ce s-a descoperit o serie de misterioase paralele culturale străvechi în întreaga lume:

Триптих храмы

Триптих храмы

 

Poza de mai sus: Cum putem explica paralela între construcția de piramide, arcuri și mumificări?

Oamenilor din epoca Victoriană se părea imposibil, ca astfel de civilizații au evoluat separat, ar fi fost logic, că toate acestea au avut o singură sursă de origine - Atlantida.

Modelul istoric Atlantic era dominant timp de multe decenii. Dar, în mijlocul secolului al XX-lea la el s-a renunțat, când un nou val a cercetătorilor occidentali au declarat, că nu sunt suficiente dovezi pentru a accepta aceste date istorice.

Триптих храмы

 

Poza de mai sus: Toate aceste temple demonstrează aceeași paralelă în arhitectură, de parcă au fost construite de oameni, care împărtășesc o bază de cunoștințe și religia asemănătoare.

De fapt, Triptic este o religie universală pierdută a antichității, este o moștenire a civilizației mult mai mare și vaste - Atlantidei.

Religia aceasta universală deținea ceea, ce oamenii de știință moderni numesc "Școala de Mister" antic. Învățătura școlilor de Mister, după cum a spus, păstra secretele Universului și practici magice. Acestea au fost realizate cu cel mai înalt grad de secretizare.

Membrii Școlilor de Mister au fost înzestrați cu o extraordinară înțelegere și abilități supranaturale. Strămoșii concepțiilor moderne occidentale - Homer, Pitagora, Socrate, Platon și Aristotel - au fost membrii a școlii. Ei sunt unii dintre cei, care au influențat istoria cu gîndul său filozofic și cunoștințele avansate.
La începuturile creștinismului, a venit o perioadă de mari schimbări. În încercarea de a obține influența asupra maselor, biserica a început să elimine toate urmele cunoștințelor Școlii Misterelor. Chiar renumita academie lui Platon, care a înflorit de-a lungul secolelor - de peste 900 de ani - de la 387 î.hr. până în 529 d.hr., a fost închisă de împăratul Justinian, care a susținut că academia a fost păgână. Ca urmare, elevii Școlii Misterelor s-au ascuns. Pentru a proteja cunoștințele vechi, ei le-au înfășurat cu simboluri și acționau sub tutela diferitelor mișcări "ezoterice", ai căror membri erau Galilei, Copernic, Da Vinci, Kepler, Isaac Newton, și Napoleon.
Cunoștințele vechi piereau cu fiecare repovestire ulterioară, precum și creștinismul a crescut la statutul de imperiu, și învățăturile au dispărut. Templele antice triptice s-au făcut ruine, ca și înțelepciunea pe care au păstrat.
Anume în această perioadă, comunitatea viguroasă secretă sub numele de ”frăția masonică” - masonii - au intrat pe scena istoriei, pentru a proteja aceste cunoștințe. Ei au început să descopere aceste învățături vechi, pentru a salva detaliile Școlii Misterelor.

La comanda Bisericii de a construi catedrale gotice în Europa, masonii codifică înțelepciunea secretă triptică în fațadele bisericilor, castele, catedrale, monumente de piatră, bareliefe, monumente și statui, unde acestea rămân ascunse pînă în ziua de azi.

Acest lucru explică parțial, de ce nenumărate catedralele medievale gotice, construite de masoni, arată la fel.

Триптих храмы

 

Designul ascuns în biserici, castele, catedrale și alte construcții ne arată, că masonii au perceput pe deplin vechea moștenire triptică.

Триптих храмы

 

Poza de mai sus: "Codul lui da Vinci" conține un triptic vechi în spatele lui Hristos! Leonardo da Vinci a codificat un triptic și sensul său ezoteric. Acest fapt încă nu este recunoscută de către oamenii de știință.

 

Sursa

Marţi, 19 august 2014
Vizualizări: 1633

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
48
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
86
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
337
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
192