ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Tisulskaya descoperireAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

"Ziarul" Arca ", № 124

Numele de familie al eroului, care mi-a spus această poveste, nu am de gând să apel. Pentru o astfel de revelaţie în nostru de "liber", societatea poate fi liber pentru a deveni neliber.

În timpul unei călătorii recente la Moscova, am întâlnit un tren cu un om cu un, extrem de inteligent persoana puternica (cum ar fi Schtirlitz). La început, el a tăcut, dar drumul este lung, dar sufletul lui de companie, cum se spune, cu punct de fierbere .... Se pare că pentru mine un colonel pensionat de KGB-ului de mai mulţi ani, a lucrat într-una din spate. Plecat de la autorităţile din 1991 (nu a adoptat colapsul Uniunii). Acum pensionat. Rusty nepoata.

I-am scris povestea de la companie de memorie. Cred că, în general, am reuşit să păstreze twist de prezentare, şi chiar unele discursul se transformă narator.

Sa întâmplat la începutul lunii septembrie 1969, în satul Tisulskago districtul Rzhavchyk din regiunea Kemerovo. În timpul lucrărilor de mutare la mina de cărbune, în inima dvadtsatimetrovogo cusătura de cărbune situată la o adâncime de peste 70 de metri, de mina Karnaukhov (mai târziu ucis într-o motocicleta sub roţile unui camion este) găsit un-picior marmura şase ladă de precise mecanice de producţie uimitor. La comanda şef al sectorului, Alexander Alexandrovici Masalygina, a murit în 1980. Versiunea oficială - un ulcer la stomac), toate lucrările au fost oprite imediat. Piept ridicat la suprafaţă şi a început să deschidă, gol pe marginile chit timp pietricele). Nu atât de mult de la şoc de la efectele căldurii solare, chituri într-un lichid transparent şi curgea. Un iubitor de fiori chiar a încercat-o pe limba (literalmente o săptămână a înnebunit, iar în februarie, îngheţat la uşa propriei dumneavoastră acasă).

capac sicriu a fost echipat perfect corecte. Pentru o conexiune mai durabil marginea interioară a frontierei dublu tăişuri, se potriveşte snugly în grosimea peretelui pyatnadtsatisantimetrovuyu.

De deschidere a fost un şoc pentru public. Piept sa dovedit a fi un sicriu umplut până la refuz cu roz - albastru curat lichid scârţâie. Sub suprafaţa de primăvară, care Sa odihnit de mare (aproximativ 180 B) subţire, frumusete neobisnuita de o femeie - a analizat aproximativ treizeci ochii albastri cu amenda, european şi mare, larg deschis caracteristici. Groasă, de culoare maro cu un bucle tentă roşiatică la talie uşor acoperite de odihnă de-a lungul corp alb, cu mâinile moi, frumos împodobite unghii scurte. Ea a fost îmbrăcat într-o dantelă albă lungime rochie transparentă chiar mai jos de genunchi. Pe scurt, brodate cu flori multicolore mâneci. Lenjerie de corp nu a fost. Se părea că dacă ea nu a murit, ci doarme. La cap - un negru, dreptunghiular, rotunjit pe de o parte, o cutie de metal (ceva de genul un telefon mobil), cu o dimensiune de aproximativ 25 - 10 cm

Sicriul a fost deschis pentru vizualizare publică de la circa 10 - 15 ore. A se vedea miracol a fost tot satul. Aproape imediat a raportat pentru a găsi centrul regional. Vino în autorităţile mari, pompieri, militari, poliţişti. Până la 14 ora din regiunea de culoare din caramida a zburat cu un elicopter şi a emis o duzină de solidă "prieteni" în haine civile, care imediat a declarat că la locul de contagioase şi a ordonat să se mute din mormânt. După această înconjurat locul de apariţie, şi copiate tuturor celor care a atins sicriul, şi chiar aproape de picioare, aparent pentru o examinare medicală de urgenţă.

Sicriul "tovarăşi" târât, a fost un elicopter, dar sa dovedit o sarcină prea grea, şi a decis să facă mai uşor prin eliminarea lichidului. După ce lichidul de pompare de la sicriul cadavrul chiar în faţa ochilor noştri, în negru. Apoi, lichidul este din nou inundate, şi negru a fost dispar repede. Un minut mai târziu, cu obrajii a avut, din nou, lovit Bloom târziu, şiIată corpul persoanei decedate dobândit aspectul fostul realiste. Sicriul a fost închis şi plasat într-un elicopter, tras împreună cu pământul rămâne chit în pungi de plastic şi a obligat martorii să se disperseze. Apoi elicopter crescut şi condus pentru Novosibirsk.
În termen de cinci zile de la Novosibirsk la Rzhavchyk a venit un profesor în vârstă şi a citit într-o conferinţă de club sat de pe rezultatele preliminare ale studiilor de laborator cu privire la constatările recente. Profesorul a spus ca aceasta descoperire va schimba foarte rzhavchikskaya înţelegere a istoriei. De îndată ce oamenii de ştiinţă sovietici publica rezultatele lor de cercetare, iar acest lucru vârful lumii ştiinţifice în stare de şoc. Varsta de înmormântare, în funcţie de profesor universitar, cel puţin 800 milioane ani! Aceasta respinge teoria lui Darwin a originii omului din maimuţe. Femeie îngropat în perioada Carbonifer erei paleozoice de milioane de ani înainte de dinozauri, cu mult înainte de cărbune din lume, care, în baza unor concepte moderne, pământul a fost un regat legume solide.
Iniţial, sicriul cu femei în picioare, în mijlocul de o bolta de lemn hăţişuri profunde ale pădurii. A lungul timpului, la cripta complet înrădăcinate în sol, sa prăbuşit şi fără oxigen timp de sute de milioane de ani sa transformat într-un strat solid de cărbune.

La început, a fost lansat de o versiune străin, dar analiza genetica a corpului unei femei a aratat la 100 - uniformitatea la sută cu omul moderne ruse. Suntem acum unu-unu sunt aceleaşi ca şi strămoşii noştri au fost 800 milioane ani în urmă!

Nivelul de civilizaţie, la care a apartinut unei femei, mai mult decât orice cunoscute până acum, inclusiv pe a noastră, deoarece natura ţesutului din care Rochia este confectionata "printesa" nu poate fi invocată pentru analize ştiinţifice. Tehnologie pentru producerea de umanitate astfel de material nu a inventat încă. Încă nu a fost în măsură să determine compoziţia de lichid roz si albastru, a identificat doar unele dintre componentele sale constitutive, a format cele mai vechi soiuri de ceapa si usturoi. Pe o cutie de metal profesor nu a spus nimic cu excepţia faptului că ea a studiat.

Lector, la stânga, şi după un cuplu de mai multe zile în ziarul local tisulskoy a apărut o notă de mici că în apropierea satului Rzhavchyk relicvă arheologice descoperite, care va face lumină asupra istoriei. Rzhavchane protestat senzaţie atât de mult, şi în ziarul trei linii! Indignare a murit în jos de la sine atunci când Tisulsky zona a fost înconjurată de soldaţi dintr-o dată, miliţia a mers din casă în casă, ţinând departe "sediţioasă" numărul populaţiei şi locul în care sicriul a fost găsit, atent săpat şi umplut cu pământ.

Şi totuşi, în pofida eforturilor autorităţilor, printre săteni găsit luptatori pentru adevar. Unul dintre personajele variază în toate cazurile, a scris chiar o scrisoare Comitetului Central al PCUS, dar un an mai târziu a murit (în funcţie de versiunea oficială a insuficienţă cardiacă). Dacă, în cursul anului, unul după uciderea altor accidente de masina, toate cele şase "pionieri" din sicriu, martorii au supravieţuit la tăcere pentru totdeauna.

În 1973, când, potrivit autorităţilor, "totul a fost liniştit." Pe ţărmurile şi insulele din Lacul Berchikul că şase kilometri de locul de descoperire a sarcofag toata vara la toamna târziu în secret efectuat săpături pe scară largă. Locul de muncă a fost încercuit de soldaţi şi poliţie. Dar cum se spune, crima se va afla! Ca un lucrător clienţilor care au participat la lucrările de excavare şi au tăcut pentru o lungă perioadă de timp, sa dus la magazin local, după câteva băuturi şi a spus, că cimitirul vechi descoperit insulele din epoca de piatră "Share detaliile., Au refuzat categoric, dar tot satul a văzut pe site-ul, apoi şi a zburat "caramida" elicopter şi ceva efectuate în afara, şi la finalizarea lucrărilor la insule şi ţărmuri Berchikulya stânga sute săpat cu grijă şi îngropatemley morminte ...Oleh Kulishkin

ABONAȚI-VĂ
Joi, 05 iulie 2007 12:27
Vizualizări: 10419

Citiţi de asemenea

Ești sigur că vei primi ajutor la timp? Dezastrele climatice au loc din ce în ce mai des, dar nimănui nu-i pasă de oamen...
65
  Agricultura arabilă în zilele noastre cedează agriculturii organice. Dar problema constă în faptul că sunt f...
9202
Orașul Strășeni este unul din municipiile din țară care se confruntă cu lipsa unei stații de epurare.Potrivit Fundației ...
230
Uneori, în loc de îngrășăminte și pesticide, puteți folosi cele mai obișnuite produse, cum ar fi sarea, zahărul, ustur...
9986