Toate bolile apar de la aciditate crescută în organism! Iată cum să restabiliți rapid echilibrul alcalin...
Mulți oameni au un nivel crescut de aciditate în organism. Aceasta este o consecință tipică a consumului de alimente de fabrică, zaharuri rafinate și OMG-uri. Cu toate acestea, nu toată lumea își dă seama că mediul acid este ideal pentru dezvoltarea cancerului, a surplusului de greutate, a durerilor și a multor boli. Din fericire, este foarte simplu de creat un mediu alcalin în organism...
Mediul alcalin este opusul total al celui acid.
Toate bolile apar de la acidiatate! Iată 10 modalități de a restabili echilibrul!
Mediul alcalin ucide toate bolile.
Iată 10 modalități naturale de a asigura alcalinitatea organismului:
1. Cel mai important lucru este să începeți ziua cu un zîmbet și un pahar mare de apă cu adăugarea sucului proaspăt de la o lămîie. Deși lămîile par acide, ele au efectul opus asupra organismului. Beți această băutură pe stomacul gol pentru a vă curăța stomacul.
2. Consumați porții mari de salată verde, condimentată cu suc de lămîie și ulei de măsline de calitate înaltă. Legumele și fructele verzi sînt una dintre cele mai bune surse de microelemente alcaline de genul calciului. Mîncați-le pe tot parcursul zilei pentru a mentine un echilibru pH sănătos în organism.
3. Vreți o gustare? Mîncați migdale crude nesărate. Acestea conține multe microelemente alcaline precum magneziu și calciu, care restabilesc echilibrul acido-bazic și normalizează nivelul zahărului din sînge.
4. Beți lapte de migdale și faceți-vă un smoothie de pomușoare cu o pulbere verde de tip spirulină.
5. Mergeți la plimbare sau faceți exerciții fizice. Activitatea este extrem de importantă. Educația fizică ajută la eliminarea produselor acide din organism.
6. Respirați adînc. În mod ideal, ar trebui să găsiți un loc cu aer curat, oxigenat și să-l vizitați la fiecare ocazie. Acolo (și nu numai acolo) ar trebui să beți mai multă apă pentru a elimina toxinele din organism.
7. Nu mîncați carne. Consumul zilnic de carne lasă în urmă depozite acide.
8. Renunțați la deserturile cu conținut ridicat de zahăr și sucurile dulci. Zahărul este unul dintre cele mai periculoase alimente acide. Pentru a neutraliza aciditatea unei cutii de apă dulce gazată, sînt necesare mai mult de 30 de pahare de apă!
9. Includeți mai multe legume în dieta dvs. Rețineți: în afară de cartofi. Ardeii, sparanghelul, dovleceii și vinetele vor fi foarte folositoare.
10. Și în cele din urmă: mîncați mai multă varză de Bruxelles. Ea alcalinizează perfect și conține o mulțime de nutrienți și enzime benefice.
Împărtășiți aceste sfaturi utile cu prietenii și cei dragi!