ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Toate bolile de experienţe, inclusiv — falsAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Este dovedit faptul că unele boli, precum cancerul, gastric şi ulcer duodenal, astm bronşic, distonie vegetativ-vasculare, inflamaţii ale sferei genitale feminine, şi altele, apar sub influenţa factorilor psihologici. Aceste boli sunt numite psihosomatice. În acest caz, succesul şi timpul de vindecare depinde nu numai de medicului de familie, şi psihoterapeut.

Atunci când ceva doare, grijile, zdrobeşte, colită - ceea ce înseamnă că este timpul să schimbe ceva. De ce? Psihologii cred că este timp pentru a revizui critic viaţa lor, prea departe plecat conflictelor interne. Fiti atenti la sentimentele tale, mai ales dacă acestea nu găsi o soluţie.

Experiente - nu este doar un proces local, undeva în capul meu, şi eveniment pentru întregului organism. Se reflectă în poziţii de lucru, gesturi, expresii faciale, sunete, pe care le publică în acelaşi timp (plânge, bâlbâi). Fiecare emotie corespunde unei creşteri specifice în tonusul muscular anumite zone ale corpului.

sentimentele frecvente privind orice subiect din cauza acelaşi tip de stres sistemice în organism. Acest fitness "rareori duce la rezultate pozitive, şi, eventual, vom începe să se simtă disconfort, iar mai târziu apel la medic. Uita-te pentru relaţiile lor cu alţii. Ştiţi, probabil, senzaţie de iritare, resentimente, furie? La serviciu, acasă, de transport, conflicte frecvente care au pus cu mult timp de echilibru mental. Chiar mai rău, dacă nu vom găsi un teren comun cu cei cu care trăim alături de celelalte.

Atentie la starea lui în timpul stimulării: gesturi activ, întreg corpul său tensionate, înroşirea feţei lui, tonul a crescut, discursul conţine insulte dure. Se pare că fiecare cuvânt pe care ne-o dorim ca o caramida, interlocutor lovit pobolnee (de fapt este cazul). Iritarea este proiectat pe întregul organism, dar afectează în special la nivelul ficatului şi sistemului cardiovascular. Peste ani, o-calite si iritabil oameni fierbinte dezvolta hipertensiune arterială, durere in inima, crampe abdominale. Dacă o persoană în viaţa lui nu a conştientizat inutilitatea sau nocivitatea şi inutilitatea astfel de emotii, nu a dat seama că, cu ajutorul lor, nimic nu este rezolvată, rezultatul poate fi foarte sărac - accident vascular cerebral, infarct miocardic, ciroză hepatică.

O altă caracteristică comună foarte în comportamentul oamenilor - o insultă. Motivul pentru aceasta, vom găsi numeroase şi variate, dar trăsătura distinctivă a greselilor devine stat care rezultă din închise, îngrădite, ceva ce trecem de la viata lui. Am jignit omul este întotdeauna o anumită expresie facială, care poartă amprenta unor probleme nerezolvate, în picioare ceva în duş, chiar şi oamenii veseli sunt deosebit de jignit - ca în cazul în care acestea au fost ceva pentru a preveni un plin release la distracţie, râde.

Ca orice emotie, resentimente creează propriile sale unice tensiune în organism. Care parte din el va avea de suferit depinde semantice limba resentimente şi emoţionale, pentru că gândurile sale de însoţire filare in mintea mea tot timpul oamenii nu va ierta infractorului. Gânduri pe punctele forte infracţiune şi enervant, acestea poartă o mulţime de energie. Observe ceea ce aduce o usurare, în cazul în care conflictul a fost rezolvat, acum este reconciliere? Şi dacă infracţiunea nu este găsit permisiunea acestuia, şi a plecat în interiorul şi stă acolo?

Lung şi resentimente puternice dau adesea naştere la tumori şi chiar cancerul, şi anume cancerului. Potrivit psihologilor care lucrează în hospice cu plecare din viaţa oamenilor, cancerul are o paleta psihologică - este rezultatul unui conflict intern avansate. Noţiuni de bază este de multe ori în copilărie sau tineri.

Toate au avut loc în viaţa de oameni care cred ca opinia lor, singurul adevărat şi pe alţii să solicite cele primitecum se spune. atitudinea inflexibilă, dificultăţi în percepţia ceva nou duce în final la pierderea de flexibilitate în organism, artrită. Articulaţiilor începe să mâinile unită, şi de picioare cu dificultate îndoire, articulatiile devin inflamate, o persoană pierde flexibilitatea şi mobilitatea, ca atunci când corpul întreaga sa spunând: "Eu nu va ceda poziţiile lor a avut nu sa schimbat opiniile sale nu va permite ca şi alţii să fie de sine stătătoare" .

Aceasta nu este întotdeauna un om gata de a se vedea neajunsurile sale, să realizăm că acestea sunt specifice la ea în grade diferite. Un indicator al ei, din pacate, sunt adesea boala. Bolnav - înseamnă că e timpul pentru ceva pentru a revizui, comportamentul lor sau atitudini


poselenia.ru condiţie C pentru lady.mail.ru


Luni, 18 mai 2009
Vizualizări: 2169

Citiţi de asemenea

Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
6
Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
302
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
272
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
289