ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Toate bumps Harry Potter sau Cum sa nu manance.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Fried pui, porc, budinca Yorkshire: oricine care mananca ca Harry Potter va fi în curând o problemă cu greutatea şi sănătate.

Harry Potter are multe abuzat. Fundamentaliştii creştină ("Este un satanism real)!", De stânga jurnalişti suedeză ("Hogwarts - un produs tipic al unui sistem de clasa elitistă") şi feministe ("Ce imagine de o femeie!"). Ştim. Acest lucru le-am trecut deja. Eu dau vina pe tineri într-un alt expert: Harry Potter vinovat în acumularea de kilograme in plus. Cu toate acestea, nu vreau să spun că acei copii care ingera pagină după pagină, a unui nou 600 de pagini "caramida" nu poate fi tot acest timp în sport. Vreau să spun că fenomenul este cunoscut pentru toată lumea: când după ce au văzut reclamele de ciocolata se referă la dorinţa irezistibilă de a mânca.

"Harry Potter" funcţionează în acelaşi mod. Totul a început cu primul volum, în cazul în care Harry la Hogwarts Express, consumatoare de broaşte ciocolata, cookie-uri de dovleac, devine prima experienta sa de a nu face nimic, care, în general, şi a face tot vrăjitori. Experienţă, care este confirmat în timpul prânz primul la scoala. Ele au servit, friptură de vită friptura de pui, cotlet de porc şi vită, carnati la gratar, bacon, fripturi, cartofi prăjiţi, cartofi prajiti si budinca Yorkshire. Apoi desert: inghetata, placinta cu mere, clatite, tort şi eclairs ciocolata. "Marea alimentară" - a spus Harry, Ron Weasley, iar cititorul nu poate conveni cu el. De fapt, cărţile Harry Potter ar trebui să fie marcate cu un punct roşu, care în Anglia a fost de curând observate toate produsele care cauzează un prejudiciu special.

Într-un impresionabil cititori în special curge saliveze atunci când ei înşişi imagina toate astea. Da, că mă îngrijorează, dar acum lucrurile sunt mult mai bine. Dacă, la varsta de 12 ani după ce a citit poveşti de taiga Iuri Korinetsa am fugit în bucătărie şi prăjite într-o tigaie cu bacon, paine, aşa cum a făcut băiat Siberiei, dar acum gustul preferinţele mele nu sunt neapărat asociată cu doar bucate din carne unul care Joanne Rowling se pregăteşte o carte la carte. Şi totuşi, după ce a citit Harry Potter, am prins eu gândesc la ceea ce vreau suculent snitelul.

Harry Potter si prietenii lui-beţiv, oricum, că acestea sunt la o pagină la încălcarea toate recomandările de nutriţionişti, care au existat vreodata. Aparent, Wizards nu au probleme cu obezitatea, hipertensiune sau diabet, de gradul doi. Aceste woes se referă doar la "Incuiat" ca total dezagreabil familiei Dursley mic, al cărui fiu, un voinic Dudley, la începutul anului volumul 4-lea a fost plasat pe o dieta. El a deplâns faptul că el a fost fortat sa manance "hrana pentru iepuri." Dacă el ar fi fost un magician, el nu ar fi această problemă - în lumea magică a paralel feluri de mâncare, care includ salate, puteţi conta pe degetele.

Harry Potter hrană dulce dulciuri si alimente grase - şi toate astea fără consecinţe pentru forma şi sănătate. Deşi în Rowling ultima carte încă îndrăzneşte să mic tur de coş de fum si permite-domoviku Kricheru elf face supa de ceapa franceză. Dar atunci ea revine la fripturi Imperiului şi plăcintele cu rinichii. După un episod prelungit de zbor a lui Harry, Ron si Hermione, 7, care pare a fi mai modestă decât toţi predecesorii lui, dar, desigur, în cele din urmă nu a fost, fără masă festivă sale. Iar faptul că în timp ce Rowling nu descrie în detaliu un vas unice, astfel cum a făcut înainte, se poate datora faptului că Harry a făcut acelaşi lucru ca şi autorul acestui articol, după o perioadă de "bacon prajit cu pâine: este pur şi simplu crescut. Dar spre deosebire de escapadele culinare mi-au lasat urme pe coapse si abdomen Harry. Tolstoi, pentru ca Harry sunt destul de diferite.

Joi, 15 noiembrie 2007
Vizualizări: 5246

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
239
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
207
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
233
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
578