ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Toate pentru femei: decorare părul griAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Decoraţi gri de păr Pentru atitudinea părul gri toate la fel. Se crede că părul de culoare gri eliberează imediat de vârstă. Şi dacă părul gri a apărut în 25 sau 30 de ani? Ce atunci? "Fie vopsea sau evidenţia" - sunt profesionişti responsabili.

Pentru a începe cu, cum să vopsea gri părul ei.

1. Inainte de vopsire, se spală întotdeauna parul cu sampon. Îndepărtează zacamintelor minerale, toxine si fixativ solduri. Este recomandat pentru a spăla părul pe timp de noapte si pictura a doua zi.
2. Ton de culoare este selectat printr-un ton sau doua mai uşor decât culoarea naturală a părului. Aminteste-ti ca pielea fetei este palid, cu vârsta, şi întuneric de păr i dea un aspect nesănătos.
3. Uneori, după vopsirea parului este roz. Acest lucru se datorează faptului că vopseaua nu este pe deplin pătruns în firul de par. În acest caz, se repetă colorare prin creşterea timp de 10-20 de minute.
4. După ce vopsirea părului ei trebuie să fie spălate sampon delicat este recomandat pentru a proteja parul de soare, sare şi apă clorurate.
5. parul vopsit trebuie să fie foarte atent pieptănate şi rar.

Odata cu varsta, parul isi pierde umezeala si, prin urmare, necesită o benigne şampoane, balsamuri.

Pentru a evidenţia părul gri, mulţi dintre comandanţii utilizare sampon cu ulei de violete, trifoi, sau un pic de acid citric - pentru a uşura parului si elimina gălbeneală.

Decoraţi gri de păr Prin modul în care, sampon ar trebui să fie schimbat la fiecare şase luni, astfel încât să nu spălaţi părul cu aceeaşi grăsime. Spuma de par ar trebui să o singură dată, şi bine spălaţi rămâne. Hair ar trebui să fie spălate cu apă rece pentru a sigila cuticula de păr. Balsam de păr este recomandat doar pentru lungimea parului, dar nu la rădăcinile astfel că nu va bloca porii. Puteţi de multe ori nu sufla-uscate, acestea ar trebui, de asemenea, cu atenţie protejat de lumina soarelui. soluţii Alcoolul nu poate fi utilizat, deoarece acestea ard parului.

Pe medie, parul creste 1 cm pe lună, creşterea este de doi ani, apoi se opreşte în creştere, pe moarte şi cade. În ziua scade 50 la 100 fire de par, ceea ce este considerat normal.

Potrivit coafor cu experienţă, parul gri nu este femeie în vârstă, în cazul în alese în mod corect stilul părul şi culoarea de îmbrăcăminte, şi cel mai important - în cazul în care proprietarul de păr de argint deseori zîmbind şi viaţa trăită din plin.

Maria Radova
l-navigator.ru

Luni, 09 noiembrie 2009
Vizualizări: 2904

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
313
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
177
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
287
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
117