ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Tohartsy, sau antecedente de rasă albă în ChinaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Una dintre cele mai la distanţă de est migraţii ale popoarelor celtice - indo-europene reprezentanţi nordidov - a ajuns la Desert (situat între Kazahstan, Kârgâzstan şi Tibet) Takla Makan deşert în China în jurul anului 1500 î.Hr.

Acest marea migraţie a fost cunoscută până în 1977 AD nu a deschis de ani, 3500 de morminte ale acestor oameni. Ca urmare a uscăciune naturale ale mediului, multe dintre organismele aproape perfect conservate, cu roşu-blond parul, nasul lung, cu ochii şi melkotkannoy îmbrăcăminte Caucasoid (de obicei asociate cu celţii din Scoţia), o carpa in carouri, care prezintă semne incontestabile de caucazieni alb.

Tohartsy: cele mai recente alb civilizaţie în China.

Civilizaţia chineză a conţinute întotdeauna o poveste despre o cu părul ochi albastri liderii echitabil, care au fost creatorii de budism şi care au fost lideri prima şi a organizatorilor a societăţii chineze. Aceste povestiri sunt întotdeauna considerate ca legenda pură, până la deschiderea de cimitire tohartsev e 1977, în deşertul Takla Makan în China. Mumiile tohartsev natural conservat intr-o pustie nisip uscat - fără echivoc nordice tipuri rasiale. Cimitire sunt aproape de colaps a oraşelor mari tohartsev construite de-a lungul faimosului Drum al Matasii.

Mumia nordice tohartsa în primul rând, pentru care sa constatat: O femeie de culoare albă, cu părul blond lung, un climat arid deşert din Takla Makan:

toharets Omul cu părul blond-roşcat, sa Caucasoid caracteristici clare sunt încă vizibile prin aproape 3500 ani în mormântul său singuratic din China:

Мужчина тохарец с рыжевато-белокурыми волосами; его ясные европеоидные особенности все еще видимы через почти 3,500 лет в его безлюдной могиле в Китае

Aceşti oameni au devenit cunoscute în limba Tocharian în care au intervenit. Civilizaţie care le-au construit este format din orasele mari, temple, centre de învăţare şi de arte - au fost, de asemenea, constructori şi agenţii original Silk Road - calea pentru comerţul între Occident şi China în sine.

Iniţial sa crezut că chineză Silk Road a fost construit, dar descoperirea resturilor a popoarelor originale din această regiune acum arată că vpechatlyayuie rămâne din care se află încă paşnic de-a lungul drumului - resturile unei civilizaţii pierdute alb mare.

Mumia primul om alb din regiune descoperit accident în 1977, după o schimbare de nisip deschis cadavrul unei femei al cărei corp a fost mutilaţi, aparent în timpul războiului.

Excavare în jurul ei au descoperit cadavrul în viitor 16 mumii, atât de bine conservate deşert care urme de lacrimi au fost gasite pe fata copilului mumificat. Pe deplin decorat cadavrele au fost găsite, au fost ţesături din lână privind desenele celtice, pantofi de piele şi bijuterii. condiţiile pustiu au fost excepţionale, chiar pâinea care este folosit ca un sacrificiu, s-au pastrat intacte de către partea adversă, care este cea mai veche scaunul lume.

Într-un mormânt, excavatoare descoperit un capac şa şi o pereche de pantaloni cu imagini de oameni nşi un picior - o persoană a avut ochi albaştri.

tohartsev Mumiile indică o origine indo-europeană timpurie a civilizaţiei chineze.

Мумии тохарцев указывают на индоевропейское происхождение ранней китайской цивилизации

Elemente din tesatura material identic cu stofa celtice, se dovedeşte în mod categoric de origine tohartsev indo-europene, care nu a construit numai oraşe fantastica in jurul Silk Road, care astăzi se află pustie, dar care sunt, de asemenea, asociate cu oferirea de budismului în China, cai, şei, şi lucrurile făcute de fier în China . legenda chinez susţine că împăraţii timpurii Chineză - care a adus unitatea şi civilizaţie în China - a avut un ochi verde sau albastru. Aceasta legenda poate fi prezent confirmată ca fiind un fapt.

Unul dintre faimoasele mumii Tocharian, cunoscut sub numele de "Beauty Lula" şi de reconstrucţie:

Одна из известных тохарских мумий, известная как

CU bărbaţi tohartsa:

Крупный план мужчины тохарца

Decorarea svastica, care a fost găsit pe vas de lut:

украшение свастики, найденное на глинистом шаре


Zvastică a fost parte din cultura originala indo-europene, cu intenţii bune, şi faptul că zvastica este acum plină în China, precum şi, doresc farmecul noroc - o indicaţie de doar cât de departe de influenţa Tocharian a fost peste tot în această ţară.Împărat chinez cu ochii albaştri şi verzi

Cautari recente impact cărţile vechi chinez care descriu figuri istorice sau legendare din înălţime mare, cu ochii adânc-albastru sau verde, nasul lung, bărbi groase, şi roşu sau părul blond.

Song: Liu generale

General Liu -
Viteazul inima
Frunze singur
Echitatie Zaitsev Crimson,
Peste porţile din China,
Pentru a deveni o ploaie
Pe malul de cereale de Aur
De paza mormintele copaci.

Este de neînţeles pentru a sări lazuli
Avânta deasupra pământului -
Deci, lumea ăsteia
Ei trăiesc în nouă provincii noastre.
minereu de luciu de la Scarlet Hill!
Erou al timpului nostru!
general, cu ochii verzi, eşti bine
Cunoaştem voinţa Cerului!

(Din "Zeita, fantome şi demoni" - o colecţie de poeme Lee Ho (790-816), o traducere literală din limba engleză.)

În imaginea de 900 ani î.Hr. într-o peşteră în Mănăstirea budiştii, Bezeklik mii de Buddha Pesteri, Turpan, Asia Centrală. Tohartsy că portmonee sacrificat tăvi sfânt Buddha:

Тохарцы, жертвующие подносы кошельков святому Будде

Sursa ( Eng. , traducere )

Luni, 05 aprilie 2010
Vizualizări: 5071

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
199
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
335
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
433
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
232