ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Totul despre ceapă sau vizita ChipollinoAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ceapa a venit în oameni de zi cu zi pentru atât de mult încât istoria sa se pierde în negura timpului. Trei mii de ani în urmă, în Egiptul antic, ceapa jurat, dar puterea miraculoasa de Luca spune în tratatele sale în cele mai vechi timpuri, chiar Homer. Spune-ne despre prova şi saga scandinave şi în literatura franceză vechi, care este foarte pitoresc depusă reteta naţionale supa de ceapa celebru. Şi italienii vesel ceapa dat şi nume sonore soare - Chipollino şi personaj cu acest nume este identificat cu spiritul naţional adevărat, un ţăran din Italia, întotdeauna blocului mirosea a ceapa acute şi vindecare "miros". În creştin ortodox Imperiul Bizantin şi Rusia, şeful de ceapa a fost întotdeauna servit ca un model de cupola bisericii.

Pe scurt, curcubeul este de internaţional. Şi de fiecare naţiune îl consideră o leguma ". Şi tot felul de legume, după cum se ştie, nu hrăneşte numai, ci şi vindecă.

Poporul rus în acest moment există o foarte apt spunând: "Uită-te - de la şapte bolii.

În puterea de vindecare mare de ceapa au crezut nu numai în Rusia. Uită-te înainte de mestecat lupta soldaţii romani - se credea că acest lucru măreşte forţa şi spiritul de luptă. În Anglia, pentru a provoca cocoşilor, care ar fi trebuit să lupte pentru amuzamentul publicului, a dat păsări ciugulesc Smart frunze de ceapă.

In Egiptul antic, ceapa au fost trataţi cu toate bolile - la rece comune lepră. Am folosit şi ca o măsură preventivă pentru constructori de piramide: într-un climat cald, cu o masă mare umane aglomerarea ameninţarea bolii este mare. Pentru a preveni acestea, sclavii au fost date de ceapa de zi cu zi şi praz.

Despre phytoncides alocate ceapă, medicii vechi, desigur, nu a stiut: au fost descoperite numai în secolul 20. Este cunoscut faptul că nu bacteriile dăunătoare pentru oameni nu le pot rezista. Phytoncides promova vindecarea ranilor purulente, care nu a fost, uneori, în timpul războiului dreptul Patriotic şi in-line fata spitale si clinici districtul.
Şi în Rusia - ţărani Vologda, regiunea Pskov, Ryazanschiny şi a avut o tradiţie minunat, la care bunica vechi predat nepoatele ei - părul becuri tese si atarna-le în casă. vrei o legumă nu este numai bine conservate, dar, de asemenea, eminamente dezinfectate Casă Asa si pe prinderea de paza aflate în dificultate.

Ora şi progresele tehnologice, nu se diminueaza atotputernicia ceapă sănătate. Acesta este pentru el să continue să caute ai ajuta pe cei care au probleme cu părul, gingiilor si a altor maladii.

În cele din urmă, oferta de a merge vizita Chipollino şi vă reamintesc câteva sfaturi cu privire la utilizarea de ceapă în casă, precum şi încărcarea în memorie câteva reţete.

VIZITĂ Chipollino

Unul tăiat ceapă jumătate este uşor de curăţat rugina cuţit.
genţi de mână contaminate poate fi curatat rapid, energic frecarea pielii ceapa felii.

Uită-te mai bine browned, în cazul în ulei incins pentru a adăuga un pic de zahăr pudră.

Miros de ceapa din tigaie-îndepărtate cu uşurinţă de dormit ceai ude.
ceapă îngheţate pot revigora, scăzând în apă rece.
Pentru a reduce amărăciunea de ceapa ar trebui să fie tăiate după clătire sub jet de apă.

-Slabe, rarirea parului poate îmbunătăţi masca de nutrienti din suc de ceapă rasă, amestecat cu o lingurita de miere, galbenus de ou crud, legume lingură (sau de ricin), ulei, cu două linguri de sampon. După provocând acest amestec pe pielea capului, cravata eşarfă de plastic, se acopera cu ceva cald pe deasupra şi câteva ore spălare sampon.

piure de ceapa din limba franceză
Se fierbe în apă sărată pentru 5-6 şi 7-8 cartofi şi ceapă, de scurgere a apei, plămădi legume fierte, un ritm bun-le cu o furculita, se adauga un gust de lapte şi unt. Sezon cu sare, piper si chiar înainte de servire se pot adăuga două-trei gălbenuşuri de ou crud. Există fierbinte.

Ceapa plăcintă npolonez
taie fin o ceapă mare, adauga felii de un pic mai mare (sau freca pe o răzătoare mare), mere acre tare (cum ar Antonovka) şi piure de ou fiert tare cu o furculita. Sare. Pentru a umple 2-3 linguri de smântână şi să mănânce, răspândirea pe pâine cu unt.

Caserola cu ceapă în limba rusă
Trei cepe mari tăiate în felii şi se prăjeşte în ulei. 7-8 cartofi tăiate în felii într-o jumătate de centimetru grosime şi aranjaţi în straturi, în tigaie sau tigaie, alternand cu ceapă şi cartofi. Se adaugă sare şi piper. Stratul superior ar trebui să fie de cartofi. Servi cu lapte şi se pune la foc mediu in cuptor timp de o oră.

Ea mi-a spus despre ceapa Margarita Danilova
l-navigator.ru

Joi, 17 aprilie 2008
Vizualizări: 5932

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
63
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
369
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
508
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
377